Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/1/2018 στις 1:56 ΜΜ, l337 είπε

Συναισθηματικά βλέποντας το, ναι και εγώ θα μπορούσα να το θεωρήσω ως "κλέψιμο".

Σε νομικό επίπεδο όμως ΔΕΝ είναι κλέψιμο γιατί επιτρέπεται.

Και επειδή η λέξη "κλοπή" και "κλέψιμο" μάλλον γίνεται καραμέλα, περισσότερα εδώ

Και ξαναλέω, ας προσέχουμε τους τίτλους που βάζουμε γιατί το μόνο που χάνει τελικά είναι το παρών forum (σε αξιοπιστία και σοβαρότητα)

καλα κατα τα αλα δεν ειναι κλεφτες και πρεπει να διαβασουμε και τη νομοθεσια για τον ορισμο του απατεώνα, και να εχουμε και συστασεις να μη τα λεμε αυτα στα φορουμ γιατι πεφτει το επιπεδο.. Πες την αληθεια τωρα... που δουλευεις?? Ολες οι εταιρειες τηλεφωνιας εχουν χασει εδω και πολλα χρονια την αξιοπιστια τους και τη σοβαροτητα τους... και αυτο κουβεντιαζουμε εδω τωρα.

Επεξ/σία από Curtis76
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

καλα κατα τα αλα δεν ειναι κλεφτες και πρεπει να διαβασουμε και τη νομοθεσια για τον ορισμο του απατεώνα, και να εχουμε και συστασεις να μη τα λεμε αυτα στα φορουμ γιατι πεφτει το επιπεδο.. Πες την αληθεια τωρα... που δουλευεις?? Ολες οι εταιρειες τηλεφωνιας εχουν χασει εδω και πολλα χρονια την αξιοπιστια τους και τη σοβαροτητα τους... και αυτο κουβεντιαζουμε εδω τωρα.

Ήμουν σαφέστατος σε ότι έγραψα παραπάνω αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις.
end of story

3 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

και αυτο κουβεντιαζουμε εδω τωρα.

Πριν ένα χρόνο (σχεδόν) το κουβεντιάζαμε μέχρι να ρίξει κάποιος το φτυάρι και να το πάρεις κι εσύ χαμπάρι.

Δημοσ.

η που@@να η wind το χει κανει και σε μενα αρκετες φορες αυτο ενεκα που ειμαι συνδρομητης της απο την αρχη της τελεστετ κατι σαν ευχαρηστηρια δλδ

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, l337 είπε

Ήμουν σαφέστατος σε ότι έγραψα παραπάνω αρκεί να ξέρεις να διαβάζεις.
end of story

Πριν ένα χρόνο (σχεδόν) το κουβεντιάζαμε μέχρι να ρίξει κάποιος το φτυάρι και να το πάρεις κι εσύ χαμπάρι.

Ασε τον κοσμο τοτε να γραφει και μη κανεις συστασεις. Στη τελικη με τα διαβαζεις αν σε χαλανε. Τωρα για φτιαρια και τετοια, δε σε καταλαβαινω .... συνεχεια γραφουμε και συζηταμε τι παιζει με της εταιρεις και με ποιο τροπο μας τα παιρνου, και ποσο απατεωνες ειναι απλα ειναι προφανες οτι σε χαλαει τετοια συζητηση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Ασε τον κοσμο τοτε να γραφει και μη κανεις συστασεις.

Δεν είπα σε κανέναν να μη γράφει και δεν έκανα σε κανέναν κάποια σύσταση. Να σου υπενθυμίσω ότι εσύ είδες φως και μπήκες στην παλιά αυτή συζήτηση και εσύ επίσης απευθύνθηκες σε μένα.

συνεχεια γραφουμε και συζηταμε τι παιζει με της εταιρεις και με ποιο τροπο μας τα παιρνου, και ποσο απατεωνες ειναι

Θα ήταν συνετό να μιλάς για τον εαυτό σου και μόνο.

απλα ειναι προφανες οτι σε χαλαει τετοια συζητηση

Ότι νομίζει ο καθένας. Δικό του πρόβλημα.

Επεξ/σία από l337
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Iamthagod είπε

Καλημερα, υποψην δεν λειτουργει στο εξωτερικο. Προ μηνος με ενεργοποιημενη την υπηρεσια στη Γαλλια μεσα σε 5 λεπτα εκαναν φτερα 17 ευρω

ευχαριστω για την ενημερωση. τα πακετα λειτουργουν κανονικα?

Δημοσ.

Στην Cosmote τα πακετα χρονου προς ολους ναι, προς whats up οχι, επισης τα mb internet εχουν αναλογα το πακετο λιγοτερα διαθεσιμα mb προς χρηση στο εξωτερικο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θες να μην εχεις καθολου χρηση ιντερνετ παρε ενα τηλεφωνο με κουμπια κ κει παλι παιζεται..

Μη φτανουμε σε ακροτητες..Η τεχνολογια προχωρησε.κ θελει ιντερνετ.Δε γινεται με smartphone να ανοιγοκλεινεις τα δεδομενα για να μη χρεωθεις.Ειναι παραλογο.Το ιδιο το τηλεφωνο εχει ποσες εφαρμογες κρυφες κ φανερες που ζητανε ιντερνετ για να δουλεψουν.

Αν δε θες να χρεωνεσαι 1,20 για ιντερνετ προφανως εχεις λαθος προγραμμα κινητης.Το κοβω για κανα συμβολαιο..

Βαλε ενα καρτοκινητο να δινεις ενα 20αμπαλο το μηνα ναταχεις ολα κ τελος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 

Μια ερώτηση...σε συμβόλαιο που δεν περιλαμβάνει δεδομένα το πακέτο μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με έξτρα χρέωση ή είναι αποκλεισμένα εντελώς; 

Ευχαριστώ! 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ένας ακόμη παθών με τους νόμιμους κλέφτες της q καρτοκινητης. Άρχισαν τις χρεώσεις 1.20 ευρώ για 50 mb σε μια μέρα χωρίς να ενεργοποιώ τα δεδομένα και μάλιστα νύχτα που έχω κλειστό το κινητό. Στο κατάστημα που πήγα υπάρχει η κλασική αντιμετώπιση ειρωνείας άλλοστε εκεί είναι μόνο να σου χαμόγελουν όταν πληρώνεις. Όταν υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να σε βοηθήσουν έχουν άλλο προσωπείο. Πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών αφού με χρέωσαν και εκεί για το τηλ μου είπαν να πάρω αναλυτικό. Οπότε από 12 ευρώ που ανανέωσα μου έχουν μείνει μέσα σε λίγες μέρες 8.9κατι χωρίς ακόμη να λάβω κάποια υπηρεσία. Φυσικά θα πάω για καταγγελία στην Εεττ. Διάβασα για την ίδια χρέωση και σε κινητά που είναι με τα κλασσικά πλήκτρα που δεν μπαίνουν ίντερνετ οπότε λέω οι κύριοι τις wind βρήκαν τρόπο να πλουτίζουν κλεβοντας από 1.20 από μερικους χιλιάδες συνδρομητές που τους εμπιστευτηκάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...