nipoa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) οκ θα ενημερωσω απο εδω για οτι προκυψει αυτο με το 4g να το επαναφερω? λογικα αμα ειναι το apn, δε θα ειναι αυτο Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από nipoa
grinder_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Βασικά εγώ αυτό θα έκανα πρώτα. Δεν θα πείραζα τίποτα από ρυθμίσεις και εφαρμογές μιας και να ξανασετάρεις θα σου πάρει ώρα. Απλά αλλαγή το apn και όταν αγοράσεις πακέτο και θες να κάνεις χρήση, επαναφορά. Δεν πρέπει να το ξεχνάς όμως κάθε φορά. Εύχομαι να δουλέψει, αλλιώς εδώ.
nipoa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 σορρυ καπου μπερδευτηκα τι ενοεις επαναφορα? αμα μπω ιντερνετ μεσω wi fi και ανανεωσω μεσω του απ τον χρονο μου? θα πρεπει να ξαναβαλω το .gr εκει που το αλλαξα τωρα? δε βλεπω το λογο εκτος αν καταλαβα λαθος
grinder_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nipoa είπε σορρυ καπου μπερδευτηκα τι ενοεις επαναφορα? αμα μπω ιντερνετ μεσω wi fi και ανανεωσω μεσω του απ τον χρονο μου? θα πρεπει να ξαναβαλω το .gr εκει που το αλλαξα τωρα? δε βλεπω το λογο εκτος αν καταλαβα λαθος Μην μπερδεύεσαι, το wifi δεν έχει σχέση. Αλλαγή ενός γράμματος στο apn πχ. gnet.b-online.g. Τώρα είναι λάθος, δεν δουλεύουν το mobile data και δεν μπορείς να συνδεθείς. Όταν θέλεις να συνδεθείς με mobile data πάντα και όχι wifi, επαναφέρεις το apn στην κανονική του μορφή πχ. gnet.b-online.gr. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από grinder_
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Εγώ παλι γιατι βλέπω οτι πίσω απο κάθε παράπονο ειναι παντα η αγαπημένη μου εταιρεία η wind xaxaxaaaaaaa
Leokatana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγώ παλι γιατι βλέπω οτι πίσω απο κάθε παράπονο ειναι παντα η αγαπημένη μου εταιρεία η wind xaxaxaaaaaaa και εγω wind και η γυναικα μου Q εχει και δεν εχουμε τετοιες χρεωσεις. Τωρα τι βλεπεις?
bilios40 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Leokatana είπε και εγω wind και η γυναικα μου Q εχει και δεν εχουμε τετοιες χρεωσεις. Τωρα τι βλεπεις? Και εγω wind εχω με συμβολαιο κανενα προβλημα μεχρι στιγμης <αληθεια λεω> ....συναδελφε λεοκατανα τη δευτερα να φερεις στο πανω οροφο τα εγγραφα στο διευθινον συμβουλο γιατι φωναζει και θα μας διωξει απο την wind η μας κοβω για μειωσεις... < τωρα πλακα κανω >
teddy71 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, grinder_ είπε Μην μπερδεύεσαι, το wifi δεν έχει σχέση. Αλλαγή ενός γράμματος στο apn πχ. gnet.b-online.g. Τώρα είναι λάθος, δεν δουλεύουν το mobile data και δεν μπορείς να συνδεθείς. Όταν θέλεις να συνδεθείς με mobile data πάντα και όχι wifi, επαναφέρεις το apn στην κανονική του μορφή πχ. gnet.b-online.gr. Ακριβώς αυτό!!! Παρομοιο θεμα ειχα και εγω και η γυναικα μου παρολο που ειχαμε απενεργοποιημενα τα data. Μαλλον το λειτουργικο ανοιγει τα data για να κανει καποια ελεγχους, ισως ωρα, ελεγχος ενημερωσης συστηματος, ποιος ξερει!!! Ως γνωστο η google μεγας κατασκοπος. Οποτε η μονη λυση ειναι αυτη που περιγραφει grider... να πειραχθει το APN. Ενα λεπτο υποθεση και καθαρισες 1
papars Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Είχα το ίδιο πρόβλημα με Q και ένα Xiaomi της κόρης μου, που το είχε μόνο για ώρα ανάγκης (δηλαδή σχεδόν πάντα κλειστό). Κλειστά τα data, wifi only, καμία εφαρμογή επάνω (ούτε google account) κλπ κλπ - παρόλα αυτά μία φορά που χρειάστηκε να τηλεφωνήσει δεν είχε μονάδες γιατί τις είχαν φάει τα (ανύπαρκτα) data. Όταν το ανέφερα στην wind, μου είπαν να της πάρω feature phone - και έτσι και έκανα. 2 χρεώσεις για data μέσα σε μια βδομάδα - πήγα στο κατάστημα και παρ'όλες τις φωνές δεν κατάφερα κάτι. Τελικά ζήτησα και έκοψαν τα data τελείως από την sim και ησύχασα.
azuli Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) On Sat Jan 27 2018 at 11:33 AM, nipoa said: Ακριβως οτι λεει ο τιτλος Για εισαγωγη να πω και να σας προλαβω οτι εχω ψαξει, βρει και απενεργοποιησει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σχετκα με mobile data απο το κινητο μου--- Επισης οτι εγω ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ποτε mobile data. το κινητο ειναι ΠΑΝΤΑ συνδεδεμενο με το modem που ειναι στον χωρο μου μεσω wifi και οταν βγαινω εκτος χωρου απλα κλεινω το wifi , mobile data παντα OFF --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στις 10 Ιανουαριου εγινε το εξης μου ηρθε σημερα το πρωι μυνημα και μου ελεγε οτι χρεωθηκα 1,20 ευρω για την χθεσινη μου συνδεση στο ιντερνετ εως 50mb.. το θεμα ειναι οτι χρησιμοποιω το κινητο μονο με wifi (data δεν εχω) χτες ημουν συνδεδεμενος στο wifi οσο ημουν σπιτι. οταν βγηκα .. απλα ξεσυνδεθηκε απο το wifi μου δεν χρησιμοποιησα οσο ημουν εξω το ιντερνετ, δεν μπηκα πουθενα ουτε κατεβασα τπτ. το μονο που εκανα ηταν να μπω στο viber για να δω κατι στοιχεια που μου ειχαν στειλει προχτες ( για να ανοιξω το viber θελω συνδεση? αποτι ειδα οχι. τραβαει τπτ χωρις να το ξερω?) απο που χρεωθηκα 1,20 ? ο μονος τροπος που σκεφτομαι ειναι να μην ειχα wifi συνδεση , ουτε data .. να πατηθηκε κατι κατα λαθος... και απο μονο του μου τραβηξε τα λεφτα απο το account μου στο Free 2 Go ? εχω f2g συνδεση μπορω να το δω καπως? τι φαση? και τα ντατα τα ειχα κλειστα. παντα κλειστα τα εχω. σε ενημερωση. μπηκα στο σιτε του f2g και ρωτησα το σαπορτ. μου ειπαν οτι εγινε χτες το πρωι. 10:33 χρηση δεδομενων 17 mb για διαρκεια 12 λεπτων .. εγω δεν χρησιμοποιησα το κινητο σε χρηση δεδομενων. δεν ασχολιομουν με το κινητο εκεινη την ωρα. εκανα δουλεια. οποτε τι μπορει να ηταν ? στου κινητου to mobile data history δε μου δειχνει τπτ τετοιο.. μας δουλευουν και τα βουτανε ετσι ? ------------------------------------------------------------------------------------------- Επικοινωνησα μαζι τους και μετα απο 2 εβδομαδες (!) μου εγινε πιστωση του 1.20 με αιτιολογια (μεσω sms) για "καποιο" λαθος ... Απο τοτε ( για να ειμαι σιγουρος ) εκατσα και απενεργοποιησα απο παντου τα ντατα στο κινητο και εβαλα και το προγραμμα του κινητου να με ενημερωνει καθε μερα ΑΝ και ποση χρηση mobile data κανω.. φυσικα καθε μερα η αναφορα λεει 0 .. ΜΗΔΕΝ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Σημερα το πρωι σκαει μυνημα ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ οτι χτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟWIFI ΔΙΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ..οτι εκανα χρηση δεδομενων 1,20 .. ευρω.. και μαζι μου ηρθε και η αναφορα του κινητου που ελεγε οτι εκανα χρηση δεδομενων ΜΗΔΕΝ λοιπον οι τυποι η μας δουλευουν ψιλο γαζι και στα @@ τους .. η δε ξερω εγω τι αλλο.. τους ξαναεστειλα μυνημα ... ξαναζηταω πιστωση.. αλλα δε γινεται να πηγαινει ετσι το πραγμα τελευταια λυση ειναι να παω σημερα σε καποιο μαγαζι της Wind και να τους πω να βαλουν φραγη αυτοι στα mobile data μου μεσα απο το συστημα.. δε ξερω τι αλλο να πω.. ελεος δλδ τι να κανω εχεις κανει αναλογη εμπειρια? ειναι απλα σπαστικο και ηλιθιο να ασχολουμαι με αυτους συνεχεια ειναι κλασσικη κομπινα της wind.Μου το χουν κανει πολλες φορες,ακομα και σε 2g dumb phone θειας μου που δεν εχει καν δυνατοτητες ιντερνετ και της αδειαζαν τις 20αρες καρτες σε 20 μερες χωρις να χει κανει καν κλησεις. Τα πηρα ολα πισω μετα απο ξεμπροστιασμα εκτεταμενο στην σελιδα τους στο facebook και καταγγελια στην ΕΕΤΤ. Κανετε παντα καταγγελια στην ΕΕΤΤ.Και ασχολουνται και αναγκαζουν την wind να σε αποζημιωσει. Οι τυποι ειναι απαραδεκτοι,καταλαβαινουν μονο με ξεμπροστιασμα δημοσιο και καταγγελια στην ΕΕΤΤ Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από azuli 2
nek4d Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Vodafone CU. Μου ηρθε και μενα μηνυμα σε ενα παλιο κινητο Asus σημερα, ΧΩΡΙΣ να ανοιξω data ουτε μια στιγμη. Ηταν airplane off για μερες και σημερα on, χωρις να πατηθει επ'ουδενι το data, που ηταν κλειστο απο πριν και ανεκαθεν. Κινηση δεδομενων στο κινητο, φυσιολογικα μηδεν. Παρολα αυτα ηρθε το μηνυμα αυτο και εφαγε 2 ευρω χωρις λογο. Μαλιστα, επειδη το ανοιξα μετα τις 4μμ, ηταν μηδεν και τα "υπολλοιπομενα data της ημερας", οπως αναφερουν. Χωρις πολλα λογια, 2 ευρω εκαναν φτερα. Αλλαζω κινητο μη τυχον και στην εναλλαγη του airplane εκανε καμια βλακεια το κινητο ή καποια εφαρμογη του και ανοιγοκλεισε στιγμιαια τα data. Παρολα αυτα το αναφερω σαν δειγμα κακοβουλης κατ'εμε τακτικης, με σκοπο το κερδος χωρις ουσιαστικες υπηρεσιες, ιδιαιτερα αφου δεν εχουμε καν την δυνατοτητα να απενεργοποιησουμε αυτην την υπηρεσια. Απαραδεκτο. Αναζητωντας καταρχας το θεμα στο ιντερνετ, ειδα σελιδες με το ιδιο προβλημα απο το 2011 και προστιμα που εριξε η ΕΕΤΤ στις εταιρειες, φτασαμε 2018 και ακομη το κανουν, ειναι πολλα τα λεφτα Αρη, δεν ιδρωνουν απο τις καταγγελιες και τα προστιμα. ( Η cosmote εχει λυσει το προβλημα οπως πρεπει και ειναι σοβαρο δειγμα αυτο. "Σε περίπτωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε το πακέτο στείλτε μήνυμα με κείμενο “END DAY” στο 1333" ) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 στη κοσμοτε μετα απο μια ιστορια που χε γινει, μου σεταρε το support να μην τρωει ουτε λεπτο αν δεν εχω πακετο. τοτε δεν την ηξερα την υπηρεσια, myinternet λεγετε. μπαινεις τζαμπα και το σεταρεις μονος σου
Iamthagod Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, Lezantas26 είπε στη κοσμοτε μετα απο μια ιστορια που χε γινει, μου σεταρε το support να μην τρωει ουτε λεπτο αν δεν εχω πακετο. τοτε δεν την ηξερα την υπηρεσια, myinternet λεγετε. μπαινεις τζαμπα και το σεταρεις μονος σου Καλημερα, υποψην δεν λειτουργει στο εξωτερικο. Προ μηνος με ενεργοποιημενη την υπηρεσια στη Γαλλια μεσα σε 5 λεπτα εκαναν φτερα 17 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα