Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβως οτι λεει ο τιτλος

Για εισαγωγη να πω και να σας προλαβω οτι εχω ψαξει, βρει και απενεργοποιησει ΤΑ ΠΑΝΤΑ σχετκα με mobile data απο το κινητο μου---

Επισης οτι εγω ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ποτε mobile data. το κινητο ειναι ΠΑΝΤΑ συνδεδεμενο με το modem που ειναι στον χωρο μου μεσω wifi και οταν βγαινω εκτος χωρου απλα κλεινω το wifi , mobile data παντα OFF

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στις 10 Ιανουαριου εγινε το εξης

μου ηρθε σημερα το πρωι μυνημα και μου ελεγε οτι χρεωθηκα 1,20 ευρω για την χθεσινη μου συνδεση  στο ιντερνετ εως 50mb..

το θεμα ειναι οτι χρησιμοποιω το κινητο μονο με wifi (data δεν εχω)

χτες ημουν συνδεδεμενος στο wifi οσο ημουν σπιτι.  οταν βγηκα .. απλα ξεσυνδεθηκε απο το wifi μου

δεν χρησιμοποιησα οσο ημουν εξω το ιντερνετ, δεν μπηκα πουθενα ουτε κατεβασα τπτ. το μονο που εκανα ηταν να μπω στο viber για να δω κατι στοιχεια που μου ειχαν στειλει προχτες

( για να ανοιξω το viber θελω συνδεση? αποτι ειδα οχι. τραβαει τπτ χωρις να το ξερω?)

απο που χρεωθηκα 1,20 ?

ο μονος τροπος που σκεφτομαι ειναι να μην ειχα wifi συνδεση , ουτε data .. να πατηθηκε κατι κατα λαθος... και απο μονο του μου τραβηξε τα λεφτα απο το account μου στο Free 2 Go ? εχω f2g συνδεση

μπορω να το δω καπως? τι φαση?

και

τα ντατα τα ειχα κλειστα. παντα κλειστα τα εχω.

σε ενημερωση. μπηκα στο σιτε του f2g και ρωτησα το σαπορτ.

μου ειπαν οτι εγινε χτες το πρωι. 10:33 χρηση δεδομενων 17 mb για διαρκεια 12 λεπτων ..

εγω δεν χρησιμοποιησα το κινητο σε χρηση δεδομενων. δεν ασχολιομουν με το κινητο εκεινη την ωρα. εκανα δουλεια. οποτε τι μπορει να ηταν ? στου κινητου to mobile data history δε μου δειχνει τπτ τετοιο.. μας δουλευουν και τα βουτανε ετσι ?

-------------------------------------------------------------------------------------------

Επικοινωνησα μαζι τους και μετα απο 2 εβδομαδες (!) μου εγινε πιστωση του 1.20 με αιτιολογια (μεσω sms) για "καποιο" λαθος ...

Απο τοτε  ( για να ειμαι σιγουρος ) εκατσα και απενεργοποιησα απο παντου τα ντατα στο κινητο και εβαλα και το προγραμμα του κινητου να με ενημερωνει καθε μερα ΑΝ και ποση χρηση mobile data κανω.. φυσικα καθε μερα η αναφορα λεει 0 .. ΜΗΔΕΝ

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σημερα το πρωι σκαει μυνημα ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ οτι χτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟWIFI ΔΙΠΛΑ ΗΜΟΥΝ

..οτι εκανα χρηση δεδομενων 1,20 .. ευρω.. και μαζι μου ηρθε και η αναφορα του κινητου που ελεγε οτι εκανα χρηση δεδομενων ΜΗΔΕΝ

λοιπον οι τυποι η μας δουλευουν ψιλο γαζι και στα @@ τους .. η δε ξερω εγω τι αλλο..

τους ξαναεστειλα μυνημα ... ξαναζηταω πιστωση.. αλλα δε γινεται να πηγαινει ετσι το πραγμα

τελευταια λυση ειναι να παω σημερα σε καποιο μαγαζι της Wind και να τους πω να βαλουν φραγη αυτοι στα mobile data μου μεσα απο το συστημα.. δε ξερω τι αλλο να πω.. ελεος δλδ

τι να κανω εχεις κανει αναλογη εμπειρια? ειναι απλα σπαστικο και ηλιθιο να ασχολουμαι με αυτους συνεχεια

Επεξ/σία από nipoa
  • Like 2
  • Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να έχεις υπόψη σου πάντως πως η αναφορά του κινητού όσον αφορά την χρήση δεδομένων δεν είναι και το πιο αξιόπιστο εργαλείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εχω υποψη μου αλλα επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι απο την στιγμη που εχω το κινητο διπλα  στο μοντεμ, δε γινεται να γινεται χρηση μοβιλε δατα - οτι και να ειναι αυτη ενω την εχω ΚΑΙ απενεργοποιημενη - και να χρεωνομαι για αυτο ενω δεν υπαρχει πουθενα αυτη η κινηση

Επεξ/σία από nipoa
Δημοσ.

Δεν αντιλέγω και δεν εννοούσα με το παραπάνω ότι φταις εσύ, μπορεί φυσικά να είναι και λάθος ή "λαθος" του παρόχου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επικοινωνησα με το 800 500 0200

support πολυ ευγενικο, δεν ηταν σιγουρος αλλα μου ειπε οτι το 4g πρεπει να κανει την δουλεια. μου εξηγησε κατι πραγματακια αλλα λογο συνδεσης δεν τον επιανα καλα, μου ειπε οτι το 4g δικτυο χρησιμοποιειται για voice και data και κανει ενα τσεκ στο συστημα οπου μπορει να ειναι αυτη η χρεωση. Ειναι κατι σαν εικονικη κληση που δεν φαινεται στο κινητο και στις συνδεσεις του. μου ειπε οτι αυτο δε το ξερει αρκετος κοσμος.. λολ του ειπα αυτο δε το ξερει κανενας!

εκλεισα το 4g, ειμαι τωρα με 2g/3g και μθ ειπε να το τσεκαρω να δω εαν ξανασυμβει αυτο.. δε καταλαβα και πολλα αλλα οκ το θεμα να λυθει

Επεξ/σία από nipoa
Δημοσ.

αυτο συμβαινει ειπε μονο σε κινητα νεας γενιας που ειναι και 4g

το ειχα στο 2g/3g/4g auto

εχει κανεις κατι παρομοιο ?

1 λεπτό πριν, bilios40 είπε

Φιλε μη στεναχωριεσαι για 120 ευρω ....  αχαχααχαχαχαχαχαχα :)

1,20 αμα ηταν 120 θα ειχα κατασκηνωσει εξω απο τα κεντρικα τους τωρα :P

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nipoa είπε

αυτο συμβαινει ειπε μονο σε κινητα νεας γενιας που ειναι και 4g

το ειχα στο 2g/3g/4g auto

εχει κανεις κατι παρομοιο ?

1,20 αμα ηταν 120 θα ειχα κατασκηνωσει εξω απο τα κεντρικα τους τωρα :P

αχχααχαχαχααχα standar!!!! xaxxaaxxaxaaxa

Ασχετο για μεσω data με συμβολαιο... μην πατησει κανεις κανενα βιντεακι  να δει με κοπελιτσες χωρις ρουχα <φτωχες δηλαδη και να χαιδευονται για να ζεσταθουν>  στο πατ κιουτ εχεις εγραφει σε υπηρεσια  εχει σκασει μηνημα στο κινητο σου στον αριθμο και σε χρεωνει κανα 5ευρω το μηνα μεσα στο παγιο <υπηρεσια οικονομικης στηριξης για να παρουν ρουχα...> και πρεπει μετα να παρεις στην εταιρια κινητης τηλεφωνιας και να τους πεις αυτο που εχουνε ξανακουσει... ''ο ανιψιος μου ο μικρος κατι πατησε''... :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλαράκι επειδή μπορεί να φταίει καποια εφαρμογή στο κινητό σου, για να εισαι σίγουρος, κανε ενα προφιλ στο APN με λαυθος ρυθμίσεις σαν κυριο, ετσι και να ανοιξουν τα Data δεν μπορεί να συνδεθεί στο Internet. Οταν χρειαστεις αλλάζεις ξανα στις σωστες ρυθμίσεις. (το ειχα κανει παλια και ειχε πετύχει) 

Επεξ/σία από Leokatana
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

εχω βαλει ολες τις εφαρμογες  WI FI USE ONLY

προφιλ στο APN εχει μονο ενα. του παροχου μου, λεω να μη τα πειραξω αυτα προς το παρον

Δημοσ.

α) Κάποιες εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους τα data.
β) Εάν δεν έχεις αλλάξει το ΑPN (κάτι που νόμιζα πως ήδη έχεις κάνει μιας και είδα τον βαρύγδουπο τίτλο "κλέψιμο") τότε κάλλιστα η χρέωση μπορεί να έχει γίνει χωρίς ευθύνη του παρόχου.

Ψάξε το.
Και επίσης ο τίτλος είναι λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτο το APN  τι ειναι. ουτε στο καταστημα που το ειπαν ουτε στο τηλεφωνο

μουχουν πει 10 διαφορετικα πραγματα ελεος δλδ δε θελω απλα να χρεωνομαι για πραγματα που δεν εχω κανει..  το φιλαρακι εχει νεο κινητο, δεν εχει πειραξει ΑΡΝ και δεν εχει τετοια θεματα, ιδιος παροχος, η μανα μου το ιδιο.. σε εμεμα δλδ παιζει ρολο το ΑΡΝ μονο ?

στο APN λεει wind internet και ενα adress , τι να κανω δλδ εγω

The Huawei Phone will retrieve the settings for using internet from the SIM or receive these automatically via the network.  ειχα ιδια σιμ και στο προηγουμενο κινητο και δεν ειχα θεμα. ε καλα τωρα μπερδευτηκα

ναι προσπαθησα να τον αλλαξω τον τιτλο δε μπορουσα

Επεξ/σία από nipoa
Δημοσ.

Όπως σου είπαν άλλαξε το apn όποτε δεν θέλεις data.

Είναι απλό δεν χρειάζεται να το διαγράψεις τελείως.

Απλά πχ. απο internet.vodafone.gr σε internet.vodafone.g.

Έχε υπόψιν σου ότι για q υπάρχουν αναφορές για χρέωση ακόμα και μετά απο "πείραγμα" apn...

6 λεπτά πριν, l337 είπε

Και επίσης ο τίτλος είναι λάθος.

Καθόλου λάθος δεν είναι.

Καθαρό κλέψιμο είναι.

Είναι αδιανόητο την εποχή των smartphone όπου εν αγνοία σου κάποιο app θα ενημερωθεί για ελάχιστα KB να χρεώνεσαι "daily pass" 1ευρω.

Μάντεψε λοιπόν γιατί δεν σου δίνουν την δυνατότητα να απενεργοποιούνται εντελώς τα data όταν δεν υπάρχει ενεργό πακέτο... (μόνο η cosmote το προσφέρει αυτό)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...