Προς το περιεχόμενο

Sony 65 XE9305

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατοχος της συγκεκριμένης τβ εδω και λιγες μερες. Οποιος σχεδιάζει να κανει τέτοιου υψους αγορα, του το προτείνω με χίλια... Η σονυ με αυτο το μοντέλο σχεδον εκανε αορατα και ελυσε πολλα απο τα θεματα των lcd. Προηγούμενη τβ μου ηταν η xd93.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, seaman13 είπε

Κωτσοβολος στα 3 χιλιάρικα.Εννοείται με δοσεις.

Καλοδουλευτη φιλε μου. Σκεφτομαι την 9005 ...πολλα λεφτα για την 9305. 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ.Εντυπωσεις εχω απο Netflix και ΟΤΕ ΤV.Ειλικρινα η τβ κανει πολυ καλη δουλεια,ειδικοτερα σε HDR υλικο 4κ χωρις να εχει το θεμα με τα φωτοστεφανα διπλα απο υποτιτλους.Σε σημα 1080i απο οτε ειναι ενα βημα μπροστα σε σχεση με το περσινο μοντελο και με την αναλογη ρυθμιση που εχει για τετοιο σημα βελτιώνει πολυ την εικονα παρ ολο τις πολλες ιντζες.Ειδικα για τετοια καπως αδυναμα σηματα η ρυθμιση της για gradation smooth εξαφανίζει τηις γνωστες διαβαθμισεις σε φωτισμένα πλανα ουρανους κτλ.Αποσταση θεασης εχω τα 3,5 μετρα.Ενω για  gaming τα 2μ.Οποια αλλη απορεια εχετε ρωτηστε...

Δημοσ.

τηλεόραση με 3 χιλιάρικα σε δοσεις για να βλέπω full hd στον οτε στα 10 Mbps και 4κ στο Netflix στα 25 mbps.

ferrari.jpg

Βάλε και άλλα δυομισυ χιλιαρικάκια σε δόσεις μπας και αξιοποιήσεις το εργαλείο σου

Panasonic GH5s Announced

The LUMIX GH5 achieved 4KUHD 60p video recording for the first time as a digital mirrorless camera in 2017.2 The new LUMIX GH5S establishes a new milestone by realizing the world’s first 4K 60p video recording in Cinema 4K (4096×2160), 3 capable of internal 4:2:2 43rumors 10-bit video recording up to Cinema 4K30p and internal 4:2:0 8-bit Cinema 4K60p. This is a color subsampling commonly used for film production, for even more faithful color reproduction.4

The LUMIX GH5S also records 4:2:2 10-bit 400-Mbps All-Intra in 4K 30p/25p/24p and 200- Mbps All-Intra in Full-HD.

https://www.huffingtonpost.com/entry/panasonic-gh5s-announced_us_5a537d6ae4b0cd114bdb350a

Cinema 4Κ 10-bit στα 400 mbps! Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, IOSIF SALEM είπε

τηλεόραση με 3 χιλιάρικα σε δοσεις για να βλέπω full hd στον οτε στα 10 Mbps και 4κ στο Netflix στα 25 mbps.

ferrari.jpg

Βάλε και άλλα δυομισυ χιλιαρικάκια σε δόσεις μπας και αξιοποιήσεις το εργαλείο σου

Panasonic GH5s Announced

The LUMIX GH5 achieved 4KUHD 60p video recording for the first time as a digital mirrorless camera in 2017.2 The new LUMIX GH5S establishes a new milestone by realizing the world’s first 4K 60p video recording in Cinema 4K (4096×2160), 3 capable of internal 4:2:2 43rumors 10-bit video recording up to Cinema 4K30p and internal 4:2:0 8-bit Cinema 4K60p. This is a color subsampling commonly used for film production, for even more faithful color reproduction.4

The LUMIX GH5S also records 4:2:2 10-bit 400-Mbps All-Intra in 4K 30p/25p/24p and 200- Mbps All-Intra in Full-HD.

https://www.huffingtonpost.com/entry/panasonic-gh5s-announced_us_5a537d6ae4b0cd114bdb350a

Cinema 4Κ 10-bit στα 400 mbps! Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε!

Μακαρι να έφτανε 25 mbps το netflix 16 ταβάνι. Για τα υπολοιπα που λες παρόλο τις πολλες ίντσες τα προβαλει αψογα. Εκει που πιστεύω ξεμπουκωνει το εργαλείο ειναι στο xboxone x με 4k disc και καποια συγκεκριμένα games. 

Η φωτο που ανέβασες ολα τα λεφτα. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, seaman13 είπε

Ευχαριστω πολυ.Εντυπωσεις εχω απο Netflix και ΟΤΕ ΤV.Ειλικρινα η τβ κανει πολυ καλη δουλεια,ειδικοτερα σε HDR υλικο 4κ χωρις να εχει το θεμα με τα φωτοστεφανα διπλα απο υποτιτλους.Σε σημα 1080i απο οτε ειναι ενα βημα μπροστα σε σχεση με το περσινο μοντελο και με την αναλογη ρυθμιση που εχει για τετοιο σημα βελτιώνει πολυ την εικονα παρ ολο τις πολλες ιντζες.Ειδικα για τετοια καπως αδυναμα σηματα η ρυθμιση της για gradation smooth εξαφανίζει τηις γνωστες διαβαθμισεις σε φωτισμένα πλανα ουρανους κτλ.Αποσταση θεασης εχω τα 3,5 μετρα.Ενω για  gaming τα 2μ.Οποια αλλη απορεια εχετε ρωτηστε...

Σε ευχαριστώ πολύ για τις εντυπώσεις σου! Έχω απόσταση θέασης τα 5 μέτρα. Να υποθέσω ότι όσο μεγαλύτερη η απόσταση θέασης, τόσο πιο "περιττό" το 4k σε σχέση με το 1080p, μιας και το μάτι δεν θα αντιλαμβάνεται την διαφορά? Και επίσης τυχόν τεχνουργήματα ή λοιπές ατέλειες στην εικόνα, θα είναι λιγότερο ορατές λόγω απόστασης? Ποιά η γνώμη σου?

Και ένα τελεύταιο που διαπίστωσα σε κατάστημα πώλησης tv, όταν κάνοντας πίσω προκειμένου να προσομοιώσω όσο μπορώ τα 5 μέτρα απόσταση θέασης, από 2 τηλεοράσεις, την μια πάνω από την άλλη (νομίζω 55άρες), η μια flat και η άλλη curved, μου φάνηκε πιο "ορατή-ευδιάκριτη" η εικόνα της με καμπύλη τηλεόρασης από μακρινή απόσταση... Παρόλο που τις curved δεν τις είχα και σε πολύ εκτίμηση, προβληματίστηκα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, seaman13 είπε

Μακαρι να έφτανε 25 mbps το netflix 16 ταβάνι. Για τα υπολοιπα που λες παρόλο τις πολλες ίντσες τα προβαλει αψογα. Εκει που πιστεύω ξεμπουκωνει το εργαλείο ειναι στο xboxone x με 4k disc και καποια συγκεκριμένα games. 

Η φωτο που ανέβασες ολα τα λεφτα. 

Πήγαινε στο παρακάτω λινκ,κατέβασε το βίντεο,δες το και πες μου εντυπώσεις

http://demo-uhd3d.com/fiche.php?cat=uhd&id=67

Netflix δεν έχω και ούτε πρόκειται να γίνω συνδρομητής.Υπέθετα πως φτάνει ταβάνι στα 25mbps γιατί έτσι διάβαζα στα "χαρτιά".Αν μιλάμε για 16mbps
το πράγμα γίνεται γελοίο.Τουλάχιστον δίνει 3840χ2160 ή το 2160 το πετσοκόβει με τις μαύρες μπάρες πάνω και κάτω;

Να φανταστείς την προηγούμενη Κυριακή είχα στην διαθεσή μου live (δωρεάν) τον αγώνα Μπαρτσελόνα-Αλαβές σε 4Κ 50mbps 4:2:2 10-bit

Είναι δυνατόν να έρθει μια συνδρομητική υπηρεσία τύπου netflix και να με κοροιδέψει;Όταν ξέρω που θα βρω εκλεκτό προιόν;

Ακόμη και η τσοντοσελίδα naughty america προσφέρει καλύτερα δεδομένα όσον αφορά το 4Κ.Εκεί το 4Κ είναι cinema 4K (4096x2160)
και τα bitrate είναι πολύ πιο πάνω απο τα 16 (δεν θυμάμαι ακριβώς την τιμή-αν θες μπορώ να σου την πω άλλη στιγμή).

Καλές είναι οι τηλεοράσεις των τριων χιλιάδων ευρώ,αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.Πρέπει να συνοδεύονται και απο υπηρεσίες που προσφέρουν
ποιοτικότατο προιόν,απο κάμερες που βιντεοσκοπούν σε υψηλά Bitrate και η βιντεοσκοπισή τους να προσφέρει κινηματογραφικη-ντοκιμαντερίστικη αίσθηση
και πάει λέγοντας.

Άλλο πράγμα είναι να αγοράζω μια φεράρι και να την κυκλοφορώ στα φανάρια της πόλης και άλλο πράγμα μαζί με την αγορά της να έχω συνάψει συμφωνία με την
εταιρεία να μου πληρώνει την μεταφορά σε οποιαδήποτε πίστα formula 1 για να την οδηγώ.

Μπορείτε να πετύχετε το δεύτερο (την συμφωνία με την εταιρεία);Τότε είστε μάγκες! Αν δεν μπορείτε,τότε το μάρκετινγκ σας έπιασε κορόιδα

52 λεπτά πριν, camel555 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για τις εντυπώσεις σου! Έχω απόσταση θέασης τα 5 μέτρα. Να υποθέσω ότι όσο μεγαλύτερη η απόσταση θέασης, τόσο πιο "περιττό" το 4k σε σχέση με το 1080p, μιας και το μάτι δεν θα αντιλαμβάνεται την διαφορά? Και επίσης τυχόν τεχνουργήματα ή λοιπές ατέλειες στην εικόνα, θα είναι λιγότερο ορατές λόγω απόστασης? Ποιά η γνώμη σου?

Και ένα τελεύταιο που διαπίστωσα σε κατάστημα πώλησης tv, όταν κάνοντας πίσω προκειμένου να προσομοιώσω όσο μπορώ τα 5 μέτρα απόσταση θέασης, από 2 τηλεοράσεις, την μια πάνω από την άλλη (νομίζω 55άρες), η μια flat και η άλλη curved, μου φάνηκε πιο "ορατή-ευδιάκριτη" η εικόνα της με καμπύλη τηλεόρασης από μακρινή απόσταση... Παρόλο που τις curved δεν τις είχα και σε πολύ εκτίμηση, προβληματίστηκα.

Όταν η ποιότητα του 4Κ μαμάει και δέρνει και απο τα 200 μέτρα να το βλέπεις,καταλαβαίνεις πως έχεις να κάνεις με 4Κ.Αλλά αν η ποιότητα του 4Κ
είναι για τον λούτσο και στα 50cm να το βλέπεις θα αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που βλέπεις.Το ίδιο ισχύει και για το 1080,όπως το ίδιο θα ισχύει και
για το 8Κ και πάει λέγοντας

Δημοσ.
Στις 31/1/2018 στις 3:25 ΜΜ, seaman13 είπε

Κωτσοβολος στα 3 χιλιάρικα.Εννοείται με δοσεις.

3000 και δεν πηρες OLED? με ποια λογικη;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, heavyrain είπε

3000 και δεν πηρες OLED? με ποια λογικη;

Για τον απλο λογο:Τα προτερήματα της μιας τεχνολογιας έναντι της αλλης κάλυπταν τις αναγκες μου. Πάντα μιλάμε για κορυφαία μοντέλα και δεν μπαίνω στην συζήτηση το ποια ειναι καλύτερη κτλ... Οσο περνάνε οι μέρες ολο και περισσότερο βλέπω να άξιζε η αγορα, χωρίς αυτό να ειναι μομφή εναντι κάποιας άλλης τηλεόρασης...Τελειώνοντας θα σου γραψω πως αυτη η σονυ εχει μειώσει σε βαθμό που δεν φανταζόμουν τα εγγενή προβλήματα της lcd τεχνολογίας.

Επιπλέον σαν πρώην κάτοχος αρκετών μοντέλων πλάσμα δεν θα εμπαινα ποτε στο τριπακι μη τυχόν πάθουμε κανένα burn in... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...