sistah Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 12 minutes ago, RellikEht said: thnks το μόνο θέμα με το ερωτηματικό δεν ξέρω αν θα έχω αν και μου φαίνεται σε καλύτερη θέση Τα Key caps είναι περίεργα και καθόλου ομοιόμορφα και είναι πολύ διαστημικό για τα γούστα μου κατά τα άλλα είναι ίδια απλά έχει έξτρα κουμπιά δεξιά (εγώ δεν τα χρειάζομαι) edit έχει και stand για το κινητό το 910 Eπειδη το εχω το G910 Orion Spectrum (οχι το Spark που ειναι οντως περιεργα τα κουμπια) και πριν το παρω διαβαζα οτι δεν ειναι ομοιομορφα κτλ, να ενημερωσω οτι αυτο ισχυε στην πρωτη εκδοση του keyboard και πλεον ειναι οπως ολα τα keyboards.. Επισης δεν ειναι τοσο διαστημικο οσο φαινεται αλλα σαφως το g810 ειναι πολυ πιο minimal.
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, RellikEht είπε Ωραία είσαι σίγουρος για τα key caps γιατί δεν είναι cherry δεν έχει σχέση τα keycaps ειναι απλά τα καπάκια... όλα τα πληκτρολόγια έχουν καπάκια (και ανταλλακτικά καπάκια) τα cherry κτλ΄μηχανικά διαφέρουν στον μηχανισμό κατω απο τα keycaps . πχ https://www.aliexpress.com/w/wholesale-logitech-g810-keycaps.html
RellikEht Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Manjaro είπε δεν έχει σχέση τα keycaps ειναι απλά τα καπάκια... όλα τα πληκτρολόγια έχουν καπάκια (και ανταλλακτικά καπάκια) τα cherry κτλ΄μηχανικά διαφέρουν στον μηχανισμό κατω απο τα keycaps . πχ https://www.aliexpress.com/w/wholesale-logitech-g810-keycaps.html Μπόμπα ελπίζω σιγά σιγά να έχει και ποικιλία Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από RellikEht
MessatsuRoku Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 εγω εχω το hyperx alloy με γερμανικο layout και γραφω μια χαρα δεν ειναι μεγαλο προβλημα. Για 120 ευρω δεν αξιζει
mpokwsths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ενημερώνω πάντως ότι σε Logitech G410 που έχω η αλλαγή των keycaps Z <--> Y το κάνει χάλια. Οι σειρές qwerty... με zxcvb... έχουν διαφορετική κλίση και γωνία στα keycaps. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από mpokwsths
White Wolf Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Απλα αλλαζεις ρε παιδια τα associations του καθε πληκτρου μεσω windows...γιατι να αλλαξεις τα caps;Ποιος κοιταει πλεον που ειναι το καθε πληκτρο;
cineaste Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Το είχα και το έδωσα, έχει proprietary switches και μέτριο build quality. Kαλύτερα να πάτε σε κάτι πιο φτηνό με Outemu switches ( ή πιο ποιοτικό όπως Ducky ή Leopold αν διαθέτετε τα χρήματα)
vdanasto Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, White Wolf είπε Ουσιαστικες διαφορες μεταξυ του G810 και του G910 υπαρχουν; Το G910 έχει επιπλέον προγραμματιζόμενα πλήκτρα και palm rest. Στα ίδια χρήματα το προτιμάς χωρίς δεύτερη σκέψη. Είχα το 810 και η έλλειψη palm rest με κούραζε κατά την πληκτρολόγηση. 6 ώρες πριν, RellikEht είπε thnks το μόνο θέμα με το ερωτηματικό δεν ξέρω αν θα έχω αν και μου φαίνεται σε καλύτερη θέση Τα Key caps είναι περίεργα και καθόλου ομοιόμορφα και είναι πολύ διαστημικό για τα γούστα μου κατά τα άλλα είναι ίδια απλά έχει έξτρα κουμπιά δεξιά (εγώ δεν τα χρειάζομαι) edit έχει και stand για το κινητό το 910 Αυτό που λες είναι το G910 Orion Spark, το οποίο πράγματι είχε περίεργα keycaps. Το Amazon.de έχει το G910 Orion Spectrum, το οποίο έχει ίδια keycaps με το G810. 1
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Manjaro είπε Απλά αλλάζεις τα keycaps στο Z με το Y και problem solved. Και όταν πατάς Ζ θα κάνει register το Υ. Ωραίος. 6 ώρες πριν, mpokwsths είπε Ενημερώνω πάντως ότι σε Logitech G410 που έχω η αλλαγή των keycaps Z <--> Y το κάνει χάλια. Οι σειρές qwerty... με zxcvb... έχουν διαφορετική κλίση και γωνία στα keycaps. Το αυτό.
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, nikoskon είπε Και όταν πατάς Ζ θα κάνει register το Υ. Ωραίος. 6 ώρες πριν, mpokwsths είπε Ενημερώνω πάντως ότι σε Logitech G410 που έχω η αλλαγή των keycaps Z <--> Y το κάνει χάλια. Οι σειρές qwerty... με zxcvb... έχουν διαφορετική κλίση και γωνία στα keycaps. και για εσένα αγαπητέ τηλεθεατή η αμαν τελεσοπινγκ έχει την λύση https://www.logitechg.com/en-us/product/romer-g-keycap-kit#specsAnchor http://support.logitech.com/en_us/product/rgb-tenkeyless-gaming-keyboard-g410/spare-parts
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 @Manjaro πως κάνεις key mapping/assignment κλπ; Μη μου πεις μέσω 3rd party app.
RellikEht Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, nikoskon είπε @Manjaro πως κάνεις key mapping/assignment κλπ; Μη μου πεις μέσω 3rd party app. Είχα ένα γερμανικό laptop απλά πέρασα win7 και δούλευε κανονικά πατούσες το Ζ και πατιέταν Υ to θέμα μου ήταν αν έχει διαφορετικά κουμπιά γιατί όταν πατάω φώτο αυτό το Layout μου βγάζει το αριστερό shift μικρό και ένα extra κουμπί σε αυτή τη σειρά
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, nikoskon είπε @Manjaro πως κάνεις key mapping/assignment κλπ; Μη μου πεις μέσω 3rd party app. τι ειναι αυτά που λες... τα καπάκια αλλάζει.... δεν θα κάνει τίποτα άλλο. Το layout είναι αυτό που έχει ορίσει στα windows για γλώσσα/γλώσσες πληκτρολογίου. Εγώ ας πούμε τώρα έχω τα ελληνικά αν βγάλω το πληκτρολόγιο αυτό και βάλω ένα κινέζικο ή και εγώ δεν ξέρω τι και πατήσω τα 6 πρώτα κουμπιά του ;ςερτυ θα βγάλει δεν πα να δείχνει οτιδήποτε άλλο θέλει στα καπάκια... Οι χαρακτήρες του layout δεν ειναι hardcoded στα μπουτόν του πληκτρολογίου τα windows καθορίζουν το layout λέμε απλά πχ πληκτρολόγιο με γερμανικό layout για να πούμε ότι οι ζωγραφιές που έχουν τα καπάκια πάνω τους ειναι σύμφωνα με το γερμανικό πρότυπο ΑΝ όμως στα windows εσύ δεν έχεις βάλει τα γερμανικά σαν γλώσσα δεν θα πληκτρολογείς με γερμανικό layout. Πχ έστω δεν πειράζει τα καπάκια απο το G810 και το συνδέσει στον υπολογιστή μου και πατήσει το κουμπί "z" υ θα βγάλει σαν αποτέλεσμα στην οθόνη μου γιατι δίπλα απο την ώρα (στην μπάρα της έναρξης) γράφει ΕΛ που σημαίνει ότι γράφω με ελληνικό Layout. 1
nikoskon Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, Manjaro είπε τι ειναι αυτά που λες... τα καπάκια αλλάζει.... δεν θα κάνει τίποτα άλλο. Το layout είναι αυτό που έχει ορίσει στα windows για γλώσσα/γλώσσες πληκτρολογίου. Εγώ ας πούμε τώρα έχω τα ελληνικά αν βγάλω το πληκτρολόγιο αυτό και βάλω ένα κινέζικο ή και εγώ δεν ξέρω τι και πατήσω τα 6 πρώτα κουμπιά του ;ςερτυ θα βγάλει δεν πα να δείχνει οτιδήποτε άλλο θέλει στα καπάκια... Οι χαρακτήρες του layout δεν ειναι hardcoded στα μπουτόν του πληκτρολογίου τα windows καθορίζουν το layout λέμε απλά πχ πληκτρολόγιο με γερμανικό layout για να πούμε ότι οι ζωγραφιές που έχουν τα καπάκια πάνω τους ειναι σύμφωνα με το γερμανικό πρότυπο ΑΝ όμως στα windows εσύ δεν έχεις βάλει τα γερμανικά σαν γλώσσα δεν θα πληκτρολογείς με γερμανικό layout. Πχ έστω δεν πειράζει τα καπάκια απο το G810 και το συνδέσει στον υπολογιστή μου και πατήσει το κουμπί "z" υ θα βγάλει σαν αποτέλεσμα στην οθόνη μου γιατι δίπλα απο την ώρα (στην μπάρα της έναρξης) γράφει ΕΛ που σημαίνει ότι γράφω με ελληνικό Layout. Για να φέρεις το πληκτρολόγιο στην QWERTY κατάσταση πέραν του layout θες και άλλο set keycaps με το σωστό σχήμα. Ουσιαστικά αυτό που θέλετε να πείτε (και δεν συμφωνώ) είναι απλά άλλαξε ένα layout και συνήθισε το γεγονός πως ενώ πατάς Z θα εμφανίζεται U. Αλλιώς με extra κόστος κλπ φέρ'το στα μέτρα σου. Ταλαιπώρια όπως και να 'χει.
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, nikoskon είπε Για να φέρεις το πληκτρολόγιο στην QWERTY κατάσταση πέραν του layout θες και άλλο set keycaps με το σωστό σχήμα. Ουσιαστικά αυτό που θέλετε να πείτε (και δεν συμφωνώ) είναι απλά άλλαξε ένα layout και συνήθισε το γεγονός πως ενώ πατάς Z θα εμφανίζεται U. Αλλιώς με extra κόστος κλπ φέρ'το στα μέτρα σου. Ταλαιπώρια όπως και να 'χει. όχι χρειάζεσαι απλά να βάλεις το Ζ στο Υ Τώρα ο φίλος με το g410 ειναι εξαιρετική περίπτωση γιατι έχει περίεργο σχήμα πληκτρολόγιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα