Προς το περιεχόμενο

Logitech G810 στα 115 amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Manjaro είπε

Απλά αλλάζεις τα keycaps στο Z με το Y και problem solved.

έχει και κάτι άλλες μικροδιαφορές no big deal για εμένα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, RellikEht είπε

έχει και κάτι άλλες μικροδιαφορές no big deal για εμένα

ασήμαντες και πάλι σε θέμα keycaps κάποια απο τα σύμβολα που δεν πατάς σχεδόν ποτέ ειναι διαφορετικά .. τα βασικά είναι στην θέση τους και εννοείται πως ειναι μονο εμφανισιακά το θέμα γιατί το layout μπορείς να το αλλάξεις μέσα απο τα windows 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Manjaro είπε

ασήμαντες και πάλι σε θέμα keycaps κάποια απο τα σύμβολα που δεν πατάς σχεδόν ποτέ ειναι διαφορετικά .. τα βασικά είναι στην θέση τους και εννοείται πως ειναι μονο εμφανισιακά το θέμα γιατί το layout μπορείς να το αλλάξεις μέσα απο τα windows 

μαζί σου είμαι το παρήγγειλα 

• Like 1
Δημοσ.

καλορίζικο εγώ θα έπαιρνα το battlefield edition όχι επειδή ειμαι κάνας τρελός fan με το game απλά μαρέσει περισσότερο εμφανισιακά (τα χρώματα) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί όχι το G910 που είναι στην ίδια σελίδα; Στην ίδια τιμή ακριβώς, μάλιστα! Απλά διαλέξτε το 910 από τα κουτάκια που έχει από κάτω...χάνω κάτι σε σχέση με g910 vs g810;;;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Manjaro είπε

καλορίζικο εγώ θα έπαιρνα το battlefield edition όχι επειδή ειμαι κάνας τρελός fan με το game απλά μαρέσει περισσότερο εμφανισιακά (τα χρώματα) 

thnks το μόνο θέμα με το ερωτηματικό δεν ξέρω αν θα έχω αν και μου φαίνεται σε καλύτερη θέση

10 λεπτά πριν, White Wolf είπε

Ουσιαστικες διαφορες μεταξυ του G810 και του G910 υπαρχουν;

9 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Γιατί όχι το G910 που είναι στην ίδια σελίδα; Στην ίδια τιμή ακριβώς μάλιστα!

Τα Key caps είναι περίεργα και καθόλου ομοιόμορφα και είναι πολύ διαστημικό για τα γούστα μου κατά τα άλλα είναι ίδια απλά έχει έξτρα κουμπιά δεξιά (εγώ δεν τα χρειάζομαι)

edit έχει και stand για το κινητό το 910

Επεξ/σία από RellikEht
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ερωτηματικό θα είναι στο ίδιο σημείο που ειναι και τώρα στο πληκτρολόγιο σου (γιατί τα windows θα το βλέπουν σαν κανονικό layout) δηλαδή shift+το κουμπί απο δίπλα. σαν ζωγραφιά τώρα στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο θα είναι δίπλα στο 0.  γενικά πουλάνε και σκέτα keycaps αγοράζεις αυτά που θες και τα βάζεις εκει που θες. 

Επεξ/σία από Manjaro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Manjaro είπε

το ερωτηματικό θα είναι στο ίδιο σημείο που ειναι και τώρα στο πληκτρολόγιο σου (γιατί τα windows θα το βλέπουν σαν κανονικό layout) δηλαδή shift+το κουμπί απο δίπλα. σαν ζωγραφιά τώρα στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο θα είναι δίπλα στο 0.  γενικά πουλάνε και σκέτα keycaps αγοράζεις αυτά που θες και τα βάζεις εκει που θες. 

Ωραία είσαι σίγουρος για τα key caps γιατί δεν είναι cherry

Επεξ/σία από RellikEht
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, RellikEht είπε

thnks το μόνο θέμα με το ερωτηματικό δεν ξέρω αν θα έχω αν και μου φαίνεται σε καλύτερη θέση

Τα Key caps είναι περίεργα και καθόλου ομοιόμορφα και είναι πολύ διαστημικό για τα γούστα μου κατά τα άλλα είναι ίδια απλά έχει έξτρα κουμπιά δεξιά (εγώ δεν τα χρειάζομαι)

edit έχει και stand για το κινητό το 910

Ωραια αρα ουσιαστικα δεν εχουν καμμια διαφορα και επιπροσθετως συμφωνω και εγω οτι το G910 ειναι τελειως καγκουριστικο σε εμφανιση....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...