Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ενεργοποιήθηκε πρόσφατα η vdsl στην γραμμή μου και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα, με Ethernet στο speedtest βγάζει 45-48 mbps, με Wi-Fi βγάζει μαξ 30mbps, γνωρίζω οτι με Wi-Fi ειναι παντα πιο κατω η ταχύτητα αλλα γινεται να το βελτιώσω καπως ; Να σημειωθεί οτι εχω το speedport entry 2i και χρησιμοποιώ ενα router tp link tl-wa801n για το Wi-Fi , εχω δοκιμάσει να αλλαξω κανάλια χωρίς καποιο αποτέλεσμα.Υπαρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει ; Παω σε αλλο ρουτερ και αν ναι σε ποιο ;  Ή αλλάζω ολόκληρο το modem με καποιο με καλο Wi-Fi ; 

Δημοσ.

δοκιμαζεις αλλο καναλι.το 801 to εχεις σαν access point και ακομα και απο αυτο εχεις την ιδια χαμηλη ταχυτητα? πιο νεο firmware τυπικα για το 801Nd οπως και πιο νεους Drivers για την ασυρματη καρτα.ελπιζω να μην το εχεις Repeater mode το 801nd γιατι τοτε πολυ λογικο να κατεβαζεις αργα.

On 27/1/2018 at 10:07 AM, FiLiP1 said:

Καλημερα ενεργοποιήθηκε πρόσφατα η vdsl στην γραμμή μου και αντιμετωπίζω το εξής προβλημα, με Ethernet στο speedtest βγάζει 45-48 mbps, με Wi-Fi βγάζει μαξ 30mbps, γνωρίζω οτι με Wi-Fi ειναι παντα πιο κατω η ταχύτητα αλλα γινεται να το βελτιώσω καπως ; Να σημειωθεί οτι εχω το speedport entry 2i και χρησιμοποιώ ενα router tp link tl-wa801n για το Wi-Fi , εχω δοκιμάσει να αλλαξω κανάλια χωρίς καποιο αποτέλεσμα.Υπαρχει κάποια ρύθμιση που μου ξεφεύγει ; Παω σε αλλο ρουτερ και αν ναι σε ποιο ;  Ή αλλάζω ολόκληρο το modem με καποιο με καλο Wi-Fi ; 

το 801Nd ειναι N300.δυστυχως δεν παιζει ac μηπως επαιζες καλυτερα.βεβαια θελει και αντιστοιχη καρτα δικτυου.εκτος αν μετα ειναι λογω αποστασης και εμποδιων οποτε δοκιμασε σε πιο μικρη αποσταση για testing.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ευχαριστω για την απάντηση, εχω δοκιμάσει σε αλλα κανάλια χωρίς σημαντική αύξηση, σαν access point το εχω, απόσταση δεν ειναι μεγάλη ίσα ίσα και εμπόδια παλι τιποτα φουλ σημα εχει, firmware μονο απο μεριάς του ρουτερ αν ειναι καθως μου το κανει σε ολες τις ασύρματες συσκευές οχι μονο σε μια,γενικα ειναι το παλιό το v1 οποτε ίσως ειναι και λόγω αυτού ; 

Δημοσ.

μαλλον πας για καλυτερο access point εφοσον στο κανει με ολες τις συσκευες και εχεις λογικα και τελευταιο firmware.αν δεν εχεις το περνας στο ρουτερ.επισης δοκιμασε με channek width 20 αντι για 40 η και το αναποδο αναλογως τι εχει τωρα

δοκιμασε και το speedport  να δεις μηπως σου δινει παραπανω αν και χλωμο.και αυτο πανω κατω εκει θα σου τερματισει.δοκιμασε.και σε αυτο να παιξεις με καναλια και με channel width και επισης να τα εχεις μακρια απο εμποδια και γωνιες

• Like 1
Δημοσ.

Τα δοκίμασα και αυτά που πρότεινες ολα αλλα τιποτα,firmware ειχε το τελευταίο πέρασα και ενα beta που είχαν που έφτιαχνε κάποια wifi stability issues, αλλα τιποτα τα ιδια, το speedport το δοκιμασα παλι και αυτο αλλα τιποτα χειρότερα ηταν, οποτε με βλεπω για αλλο, ελεγα ή το xiaomi το 3g router ή να παω σε τελείως αλλο modem router όπως το TP-Link vr200 που τα εχει ολα επάνω και voip, αν δεν σε κουράζω θα μπορούσες να μου πεις κάποια γνώμη για τα παραπάνω ή κάποια αλλη πρόταση που θεωρείς εσυ καλη και αξιόπιστη ; Σε ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια και το χρονο σου ! 

Δημοσ.

μπορεις να παρεις κατι που να τα εχει ολα επανω.απλα αν εχεις voip τηλεφωνια θα πρεπει να μπει το speedport πισω απο το ρουτερ που θα παρεις ή αλλιως θα πρεπει να παρεις καποιο μοντελο με voip.επισης αν εχεις καποιο παλιο adsl router μπορεις να το δοκιμασεις σαν access point.εναλλακτικα μπορεις απλα να παρεις ενα πιο καινουριο access point που να ειναι και ac απλα θες και αντιστοιχες καρτες.βεβαια το κακο ειναι οτι το speedport δεν εχει gigabit θυρες.

2 hours ago, FiLiP1 said:

Τα δοκίμασα και αυτά που πρότεινες ολα αλλα τιποτα,firmware ειχε το τελευταίο πέρασα και ενα beta που είχαν που έφτιαχνε κάποια wifi stability issues, αλλα τιποτα τα ιδια, το speedport το δοκιμασα παλι και αυτο αλλα τιποτα χειρότερα ηταν, οποτε με βλεπω για αλλο, ελεγα ή το xiaomi το 3g router ή να παω σε τελείως αλλο modem router όπως το TP-Link vr200 που τα εχει ολα επάνω και voip, αν δεν σε κουράζω θα μπορούσες να μου πεις κάποια γνώμη για τα παραπάνω ή κάποια αλλη πρόταση που θεωρείς εσυ καλη και αξιόπιστη ; Σε ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια και το χρονο σου ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...