xavier Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ξερει κανεις πως μπορουμε να βαλουμε στον potplayer να κατεβαζει αυτοματα ελληνικους ή αγγλικους υποτιτλους? Μαλλον πειραξαν κατι στην τελευταια εκδοση 1.7.7145 και δεν δουλευει σωστα...Παντα εβγαζε ολες τις γλωσσες στο search των υποτιτλων(ενω επελεγα μονο ελληνικα και αγγλικα) αλλα τουλαχιστον εβρισκε πρωτα τα αγγλικα οποτε βολευομουν... Υπάρχει καποιος brute force τροπος ωστε να ψαχνει μόνο για αγγλικους υποτιτλους? Ή αν μπορούμε να προσθέσουμε και άλλες search subtitle engines εκτος απο το opensubtitles...να βαλουμε κανα ελληνικο δλδ...
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Βάλε πάλι την έκδοση που είχες πριν και σου δούλευε σωστά. https://filehippo.com/download_potplayer/history/
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 μιας και είδα το θέμα και με απασχολεί, πως γίνεται η προσθήκη ιστοσελίδων για να βρίσκει υπότιτλους ο pot; τόσα χρόνια τον χρησιμοποιώ αλλα ψάχνω απο σελίδες και βρίσκω εγώ κάθε φορά.
xavier Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) με τη τελευταια beta οι υποτιτλοι δουλευουν κανονικα. Ο potplayer βρισκει υποτιτλους μονο απο το opensubtitles, τουλαχιστον εγω δεν εχω βρει πως μπορεις να βαλεις διαφορετικο provider. Αν καποιος το βρει, ας μας πει γιατι υπαρχουν ελληνικα site με μεγαλυτερη ποικιλια σε ελληνικους υποτιτλους απο το opensubtitles , ενω θα προτιμουσα το addic7ed μια και και βγαζει τους αγγλικους υποτιτλους για σειρες πιο γρηγορα. για να βγαζει κατευθειαν υποτιτλος subtitles/online subtitle searching/download subtitles και στο settings εγω βαζω στο autosearch: use if dont exist και στο after searching: load the first found για να σου βγαζει ελληνικους υποτιτλους ως πρωτη επιλογη πας preferences/subtitles/language και γραφεις preferred languages Greek Παντως επειδη πολλες εκδοσεις ειναι buggy σε οτι εχει να κανει με τους υποτιτλους, προτεινω να βαλεις τη τελευταια beta 1.7.8396 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από xavier
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα