Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.Εχω αγοράσει πρόσφατα ενα Huawei p9 lite 2017 και θέλω να μεταφερω σε αυτο τα στοιχεία των επαφών μου που ειναι αποθηκευμένα στη συσκευη του παλιου μου smartphone (Huawei y5) οπως επισης και τα μυνηματα και κατα δευτερο λογο τις φωτο κλπ της συσκευης ξαναλεω και οχι αυτες που ειναι αποθηκευμένες στην καρτα σιμ.Μπορειτε να μου αναφερετε αν ειναι εφικτό και  αναλυτικα τι μπορω να κάνω ? Επισης γνωριζετε πως θα βρω οδηγιες χρησης στα Ελληνικα για το συγκεκριμενο smartphone ? Ευχαριστω εκ των προτερων...

Επεξ/σία από nikbel1998
Δημοσ.

Ανοίγεις τον συγχρονισμό ολων των δεδομένων που θες στο παλιο στο Google account σου,  κανεις log in με το Google account στο καινουργιο,  συγχρονιζεις και απ αυτο και εισαι ετοιμος. Οδηγίες για smartphone δεν νομιζω να βρεις, ωστοσο υπαρχουν video σχεδον για τα παντα στο YouTube για android.  Στα αγγλικα βεβαια. 

Δημοσ.

Ρυθμισεις-λογαριασμοι-google.

Σε γενικες γραμμες αυτο ειναι, αν ψαξεις στο yt για how to synchronize contacts google account, θα βρεις και βιντεο σιγουρα. Sorry ειμαι δουλεια και δεν μπορω να στειλω λινκ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατεβάζεις το super backup and restore

και κανείς backup επαφές τηλέφωνα κλήσεις sms. 

Τα σώζεις στην sd ή στο Google Drive και στο νέο τηλέφωνο τα κάνεις restore και είναι σαν να μην άλλαξες τηλέφωνο 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ...Εκανα το synchronize contacts google account αλλα δεν εχουν ανεβει ολες οι επαφες αλλα μονο ενα μέρος τους .Θα προσπαθησω και το super backup and restore και ελπιζω να κανω κατι ...Αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε θα σας ειμαι ευγνωμων ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, nikbel1998 είπε

Καλημέρα σε όλους.Εχω αγοράσει πρόσφατα ενα Huawei p9 lite 2017 και θέλω να μεταφερω σε αυτο τα στοιχεία των επαφών μου που ειναι αποθηκευμένα στη συσκευη του παλιου μου smartphone (Huawei y5) οπως επισης και τα μυνηματα και κατα δευτερο λογο τις φωτο κλπ της συσκευης ξαναλεω και οχι αυτες που ειναι αποθηκευμένες στην καρτα σιμ.Μπορειτε να μου αναφερετε αν ειναι εφικτό και  αναλυτικα τι μπορω να κάνω ? Επισης γνωριζετε πως θα βρω οδηγιες χρησης στα Ελληνικα για το συγκεκριμενο smartphone ? Ευχαριστω εκ των προτερων...

Ότι θες θα τα βρεις εδώ αναλυτικά https://support.google.com/nexus/answer/2819582?hl=el

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...