Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα Laptop καινούργιο (1΄μηνός) HP και όταν τον ανοίγω μου εκεί που μπορεί να είμαι στο Internet ή μπορεί και να τον έχω αφήσει στην Επιφάνεια Εργασίας ξαφνικά μαύρη οθόνη και επανεκκινείτε. Τι σημαίνει αυτό. Να το πάω για Service στην αντιπροσωπεία; Έχω κάνει Scan για Marlware με το Bytes και βγήκαν όλα καθαρά. Αν αναλογιστούμε με τις τιμές των Laptop την σήμερον ημέρα τον πλήρωσα πολλά λεφτά (480€). Πείτε μου πως να κινηθώ γιατί φοβάμαι μην τυχόν και πάθει καμιά ζημιά ο δίσκος ή καταστραφεί κάνα αρχείο συστήματος κλπ.

Επεξ/σία από dimitris_chor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα..

Μπορεις να κανεις τα παρακατω :

1) Κλειστο οπως πρεπει ,αφησε το ενα λεπτο και ξανανοιξε το.Αμεσα,πριν ανοιξει, πατα λιγες φορες το f2 και θα σε ανοιξει το διαγνωστικο πληρες μενου της HP, το επισημο ειναι,αλλαξε γλωσσα ,αν επιθυμεις  και κανε ελεγχους για να βεβαιωθεις οτι απο Hardware εισαι κομπλε.

2) Παρε τηλ στην εξυπηρετηση πελατων της Hp:

+ 30 210 969 6416 .... Θα σε βοηθησουν,ειναι πολυ εξυπηρετικοι..Φυσικα οταν τους παρεις τηλ να εχεις ανοιχτο το laptop και καλο ειναι απο πριν να εχεις κανει registration σε αυτους ωστε να σε εξυπηρετησουν στο φτερο.Δηλαδη να εχουν τα στοιχεια του μηχανηματος ,serial numbers κλπ κλπ.Εχω παρει πολλες φορες και με βοηθησαν παρα πολυ οπως εχω ξαναγραψει παλαιοτερα.

Πες μας καποια στιγμη τι εγινε ,αν λυθηκε το θεμα σου και με ποιο τροπο.

Επεξ/σία από David20
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...