gv Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Ρίξτε και μια ματιά και σε αυτό το topic (ναι' date=' το ξέρω ότι είναι παλιό[/i']) για να μην αναμασάμε τα ίδια. ΥΓ: O administrator του site και του forum δεν έχει καμία διάθεση να απαγορεύσει τα greeklish από τα μηνύματα των μελών. giati to zorizete to 9ema ? Ο καθένας γράφει όπως θέλει. Αν δεν σας αρέσει μην διαβάζετε τα post σε greeklish και διαβάστε όλα τα υπόλοιπα. Προτείνω να κλειδωθεί το post γιατί το θέμα έχει ξανασυζητηθεί και έχουν δοθεί επαρκείς εξηγήσεις!!!
Cristina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 [...'] Έχω δει κείμενα τόσο στα Ελληνικά όσο και στα greeklish, που είναι διατυπωμένα με τρόπο που και όλη την καλή διάθεση να έχεις, δεν καταλαβαίνεις τι ζητάει αυτός που γράφει... [...] Συμφωνώ απολύτως με αυτό. Το πρόβλημα δεν είναι στα Greeklish, αλλά στην σύνταξη. Προτιμώ τα κείμενα με ελληνικούς χαρακτήρες. Αλλά προς Θεού, δεν θα σνόμπαρα ένα κείμενο σε Greeklish. Anyway, ας γράφει ο καθένας όπως θέλει. Αρκεί να γίνεται κατανοητός και σαφής.
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ δεν μπορώ να διαβάζω ένα κείμενο σε greeklish. Μην ακούω για ορθογραφία γιατί στα greeklish την σκοτώνουμε Μην ακούω για ταχύτητα γιατί είναι θέμα ταχύτητας Μην ακούω για δημοκρατία, διότι στην Δημοκρατία κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να ενοχλούμε-προσβάλουμε τον άλλον Μεγάλα forum όπως το http://www.awmn.gr γράφουν μόνο ελληνικά και μπορούν και διαβάζονται...Απλώς χρειάζεται ένα σκληρο moderation.. Μπορώ να βοηθήσω!
Cristina Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Μεγάλα forum όπως το http://www.awmn.gr γράφουν μόνο ελληνικά και μπορούν και διαβάζονται...Απλώς χρειάζεται ένα σκληρο moderation.. _DiMoN_, αυτό έχει ξεκαθαριστεί. [...] ΥΓ: O administrator του site και του forum δεν έχει καμία[/u'] διάθεση να απαγορεύσει τα greeklish από τα μηνύματα των μελών.
epote Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Μεγάλα forum όπως το http://www.awmn.gr γράφουν μόνο ελληνικά και μπορούν και διαβάζονται...Απλώς χρειάζεται ένα σκληρο moderation.. Μπορώ να βοηθήσω! καταλαβες τωρα αρχιζουν να γουσταρουν και moderilikia ο χαλ λεει οτι δεν θα απαγορεψει τα greeklish οποτε χωνευτε το και ξεκολατε
_DiMoN_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 ok απλώς θα μου άρεσε ένα ευανάγνωστο forum... Τώρα δεν είναι!
gv Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Εγώ δεν μπορώ να διαβάζω ένα κείμενο σε greeklish. kai ego den mporousa ... siga siga sini9isa ... Μην ακούω για δημοκρατία, διότι στην Δημοκρατία κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς να ενοχλούμε-προσβάλουμε τον άλλον πρέπει να είναι δικό σου απόφθεγμα αυτό. διάβασε και ένα άλλο ... μέτρο της δημοκρατίας είναι ο σεβασμός της διαφορετικότητας του άλλου ...
Hal9000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2004 Το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα και ξαναλέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση απαγόρευσης των greeklish στο forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.