Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Yaris θεωρω οτι ειναι πολυ τιμιο,αλλα golf δεν ειναι.. Ε ναι, μόνο ένα golf μπορεί να σου "παρουσιάζει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο", τι να λέμε τώρα...
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ε ναι, μόνο ένα golf μπορεί να σου "παρουσιάζει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο", τι να λέμε τώρα... Η γενικοτερη κατασκευη του αυτοκινητου ομως ειναι πολυ ποιοτικη,αλλο που αυτο παρουσιασε καποια προβληματα. Δε σημαινει οτι ολα τα golf εχουν τοσα προβληματα. Το renault megane coupe που ειχα πιο πριν ηταν απο τα χειροτερα που εχουν κατασκευαστει. Ολα τα μοντελα εβγαζαν τα ιδια ακριβως προβληματα. Το ειχα παρει απο ενα σοι που ειχε παρει 2-3 ιδια. Περιττο να σου πω οτι και τα 3 αυτοκινητα ειχαν χαλασμενα ΟΛΑ τους τα παραθυρα,ακομα και τα πισω φιλιστρινια Το αστειο ηταν οταν χαλουσε καποιος αισθητηρας που ρυθμιζε το ρελαντι και ανεβοκατεβαζε στροφες χωρις να πατας γκαζι,σαν πειραγμενο.Aκομα πετυχαινω στο δρομο τετοια αυτοκινητα που ακουγονται λες και εχουν αγωνιστικους εκκεντροφορους..
mp123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, webparts είπε Yaris θεωρω οτι ειναι πολυ τιμιο,αλλα golf δεν ειναι.. Αυτο ειναι σιγουρο. ( ποτε μου δεν ειχα ουτε προκειτε να παρω toyota ). Η γκολφο ειναι κορυφη.αμα το αμαξι δεν καιει λαδια και δεν ειναι του group vag δεν ειναι αμαξι. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από mp123
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Αυτο ειναι σιγουρο. ( ποτε μου δεν ειχα ουτε προκειτε να παρω toyota ). Η γκολφο ειναι κορυφη. Εχω οδηγησει αρκετες φορες το yaris και το corolla φιλων. Το yaris ηταν καλοδιατηρημενο και βολικο για να κινηθεις στην πολη,αλλα ενιωθα λες και ημουν μεσα σε κουβα. Το corolla σε χειροτερη κατασταση,αλλα ενιωθα οτι παταγε και εστριβε πολυ καλυτερα. Τελος παντων,ας μην το κανουμε Τoyota vs VW
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, webparts είπε Η γενικοτερη κατασκευη του αυτοκινητου ομως ειναι πολυ ποιοτικη Όπως το βλέπει ο καθένας. Εσύ αντιλαμβάνεσαι κάτι ως "ποιότητα κατασκευής", και εγώ ως "χοντροκομμένο". Περί ορέξεως...
mp123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ποτε μου δεν ειχα αμαξια του group vag ουτε toyota.απο τα γιαπονεζικα 2 mazda ειχα ενα 3 και ενα rx8 .απο nissan ενα almera.θεωρω την toyota κατι την vw της ιαπωνιας.πολυ κοκο και αυγο τιποτα.
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όπως το βλέπει ο καθένας. Εσύ αντιλαμβάνεσαι κάτι ως "ποιότητα κατασκευής", και εγώ ως "χοντροκομμένο". Περί ορέξεως... Δουλευα σε πλυντηριο αυτοκινητων καποτε οποτε εχω μια ιδεα παραπανω για το τι θα πει ποιοτητα κατασκευης.Αν λες τα golf "χοντροκομμενα" μαλλον εχεις καποιο θεμα,ειτε αυτο ειναι οτι δε γουσταρεις το μοντελο,την εταιρια,η απλα το οτι ειναι γερμανικα. Μπορει απο την αλλη να μην εχεις μπει καν σε καινουργιο golf,παρα μονο σε κανενα απο τα τετραγωνα τα παλια. Οπως και να εχει και τα 2 σου ποστ εχουν μια ιδεα ειρωνιας,οποτε δε θα σου απαντησω παραπερα,ασε που ξεφυγαμε και γενικοτερα απο το θεμα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από webparts 1
meletis_m Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gia_nnis είπε Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε κατι.. δεν υπαρχει η αξιοπιστια στα ιαπωνικα οπως του 90. βγαζουν λιγοτερα προβληματα σε σχεση με τα υπολοιπα.. Δεν μπορουμε να συγκρινουμε τις δαπανες της corolla του 95 με του 2005 ή του 2015 οποτε οταν καποιος λεει για οικονομικο αυτοκινητο προφανως αναφερει για τα τωρινα αυτοκινητα.. γιατι πραγματικη οικονομια θα σου κανει ενα παλιο πχ toyota και οχι ενα καινουργιο.. Επειδή στην οικογένεια είχαμε γερμανικά συγκεκριμένα τις 3ης πρώτες γενιές του Golf και 1 Corsa C τα οποία έγραψαν αρκετά χιλιόμετρα , είχαν αγοραστεί αντιπροσωπεία. Ήταν σκυλιά εκτός απο αναλώσιμα δεν είχαν ζητήσει κάτι παράξενο. Τα γερμανικά (Vag Group -> VW, SKODA) τα χαλάσαν μετά το 2003. Σύγκρινε της τελευταίας δεκαετίας (Ιαπωνικά με Γερμανικά). Πές μου για ανταλλακτικά των Ιαπωνικών να συμφωνήσω, είναι ακριβά, δέν βρίσκεις με το κιλό όπως στα γερμανικά. Πλέον έχει ανέβει και η φήμη αξιοπιστίας στα Hyundai , καθώς έχουν πάμφθηνα ανταλλακτικά γνήσια. Π.χ. Ήθελα γρύλο παραθύρων για το Honda , έδωσα 150 ευρώ (της Valeo), ; ήρθε Αccent για γρύλο παραθύρων και με γνήσιο ξεμπέρδεψε με 40 ευρώ. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από meletis_m 1
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 53 λεπτά πριν, webparts είπε Δουλευα σε πλυντηριο αυτοκινητων καποτε οποτε εχω μια ιδεα παραπανω για το τι θα πει ποιοτητα κατασκευης.Αν λες τα golf "χοντροκομμενα" μαλλον εχεις καποιο θεμα,ειτε αυτο ειναι οτι δε γουσταρεις το μοντελο,την εταιρια,η απλα το οτι ειναι γερμανικα. Μπορει απο την αλλη να μην εχεις μπει καν σε καινουργιο golf,παρα μονο σε κανενα απο τα τετραγωνα τα παλια. Οπως και να εχει και τα 2 σου ποστ εχουν μια ιδεα ειρωνιας,οποτε δε θα σου απαντησω παραπερα,ασε που ξεφυγαμε και γενικοτερα απο το θεμα. Από τη στιγμή που η επιχειρηματολογία σου περιορίζεται στο "έχω δουλέψει σε πλυντήριο αυτοκινήτων άρα ξέρω", το να μην μου απαντήσεις παραπέρα είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Πάντως ναι, έχω ένα θέμα, και αυτό είναι η συχνή επίσκεψη στα συνεργεία(χώρια το κόστος επισκευών), δε τη μπορώ με τπτ. Και η απόκτηση golf είναι μια από τις πιο εγγυημένες μεθόδους για να αυξηθούν οι πιθανότητες ώστε να γίνεις ο αγαπημένος πελάτης των συνεργείων. Το έχεις ζήσει από πρώτο χέρι άλλωστε...
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Από τη στιγμή που η επιχειρηματολογία σου περιορίζεται στο "έχω δουλέψει σε πλυντήριο αυτοκινήτων άρα ξέρω", το να μην μου απαντήσεις παραπέρα είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Πάντως ναι, έχω ένα θέμα, και αυτό είναι η συχνή επίσκεψη στα συνεργεία(χώρια το κόστος επισκευών), δε τη μπορώ με τπτ. Και η απόκτηση golf είναι μια από τις πιο εγγυημένες μεθόδους για να αυξηθούν οι πιθανότητες ώστε να γίνεις ο αγαπημένος πελάτης των συνεργείων. Το έχεις ζήσει από πρώτο χέρι άλλωστε... Δεν ειδα εσενα να επιχειρηματολογεις καπου,γιατι θα πρεπει να το κανω εγω παραπερα; Εγω στην τελικη εχω αναφερει 5 πραματα,εσυ απλα ειρωνευεσαι,χωρις πραγματικα να λες κατι. Πραγματικα δε μπορειτε να δεχθειτε οτι καποιος απλα δε θελει να συνεχισει τη συζητηση μαζι σας επειδη δεν εισαστε αξιοι συζητησης. Στο μυαλο σας εδω μεσα πιστευετε οτι απλα τον ταπωσατε. "added to ignore list" .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα