Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το μοντελο του τιτλου και απο την αρχη που το πηραμε παρουσιαζε το ενα προβλημα πισω απο το αλλο.

Αρχικα το ειχε η αδερφη μου,η οποια εμενε Γυθειο  και η αντιπροσωπεια ηταν Σπαρτη. 

Αναγκαζομουν να πηγαινω καθε 2 μηνες να το παιρνω για να το πηγαινω να αλλαξουν κατι,ευτυχως μεσα στην εγγυηση.

Το αμαξι κατεληξε να θελει και σασμαν ακομα στον τριτο χρονο.

Η ερωτηση μου σε αυτο το θεμα ειναι αν θα επρεπε να εχουμε κανει κατι νομικως,καθως το αμαξι ηρθε καινουργιο απο γερμανια και μονιμως εβγαζε προβληματα.

Στο θεμα του τιτλου τωρα,παρατηρησα οτι δε δουλευε ο αναπτηρας του και ψαχνοντας στο νετ βρηκα οτι ηταν θεμα καμενης ασφαλειας.

Πειραματιστηκαμε λιγο με ενα φιλο,καθως εχουμε μια ιδεα και οι δυο.Οσο αλλαζαμε θεσεις,παρατηρουσαμε διαφορα ακυρα προβληματα.

Δεν κατεβαιναν ολα μαζι τα παραθυρα απο το κλειδι για αρχη  και διαφορα αλλα ακυρα που πραγματικα δεν τα θυμαμαι,καθως ηταν το καλοκαιρι.

Προσφατα προσεξα οτι δε δουλευει ο πισω υαλοκαθαριστηρας και οτι δε μπορω να αλλαξω ωρα στο ρολοι.

Αυτα παιζει να εχουν σχεση με καποια καμενη ασφαλεια;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σπάρτη βρίσκομαι και εγω, σπουδάζω

Η εγγύηση έχει λήξει πλέον ;

Μήπως ήταν  ελλατωματική    η συγκεκριμένη παρτίδα;

Τα VAG δεν θεωρούνται και αξιόπιστα σε θέματα ηλεκτρικών;

Με τήν VW στην Γερμανία έχετε επικοινωνήσει , και να τους αναφέρετε ολο το ιστορικό βλαβών και την ταλαιπωρία.

Για κάποια ανάκληση το έχεις ψάξει μήπως έχει γίνει;

Το μυαλό μου πηγαίνει σε ασφαλειοθήκη / πλεξουδα.

Το σασμάν τι παρουσίασε σε 3 χρονών αμάξι;

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Σπάρτη βρίσκομαι και εγω, σπουδάζω

Η εγγύηση έχει λήξει πλέον ;

Μήπως ήταν  ελλατωματική    η συγκεκριμένη παρτίδα;

Τα VAG δεν θεωρούνται και αξιόπιστα σε θέματα ηλεκτρικών;

Με τήν VW στην Γερμανία έχετε επικοινωνήσει , και να τους αναφέρετε ολο το ιστορικό βλαβών και την ταλαιπωρία;

Περαστικα :P
Δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα εγω καθως μενω Καλαματα,το μονο που εκανα ηταν να πηγαινω να παιρνω το αμαξι επειδη δουλευε περιεργες ωρες  η αδερφη μου.

Κακως δεν ασχοληθηκα,αλλα ημουν παντα μακρια.

Σιγουρα ηταν ελλατωματικη η παρτιδα,αλλα το αμαξι καθε 2 μηνες γεννουσε προβληματα.

Καναμε καθε χρονο επεκταση εγγυησης και γλυτωσαμε το σασμαν ευτυχως.Πιο πολυ το θεμα μου ειναι στο δευτερο σκελος,απλα επειδη με τρωει τωρα και αναρωτιεμαι θα ηθελα να μαθω τι θα μπορουσαμε να εχουμε κανει.Υποθετω μετα απο τοσα χρονια δε θα μου απαντησουν καν σε email,αλλα δεν ηταν δικη μου δουλεια τοτε,ειχα να φροντισω τα προβληματα στο δικο μου γαλλικο :P

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, webparts είπε

Δεν ειχα ασχοληθει με το θεμα εγω καθως μενω Καλαματα,το μονο που εκανα ηταν να πηγαινω να παιρνω το αμαξι επειδη δουλευε περιεργες ωρες  η αδερφη μου.

Σιγουρα ηταν ελλατωματικη η παρτιδα,αλλα το αμαξι καθε 2 μηνες γεννουσε προβληματα.

Καναμε καθε χρονο επεκταση εγγυησης και γλυτωσαμε το σασμαν ευτυχως.Πιο πολυ το θεμα μου ειναι στο δευτερο σκελος,απλα επειδη με τρωει τωρα και αναρωτιεμαι θα ηθελα να μαθω τι θα μπορουσαμε να εχουμε κανει.Υποθετω μετα απο τοσα χρονια δε θα μου απαντησουν καν σε email,αλλα δεν ηταν δικη μου δουλεια τοτε,ειχα να φροντισω τα προβληματα στο δικο μου γαλλικο :P

Εγω θα σου πρότεινα να τους στείλεις 1 email καθώς και στα κεντρικά εδω στην Ελλάδα. Δέν έχεις να χάσεις τίποτα.

Σε αντίστοιχο φόρουμ γαι VW έχεις ψαξει μήπως κάι άλλοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εγω θα σου πρότεινα να τους στείλεις 1 email καθώς και στα κεντρικά εδω στην Ελλάδα. Δέν έχεις να χάσεις τίποτα.

Σε αντίστοιχο φόρουμ γαι VW έχεις ψαξει μήπως κάι άλλοι είχαν παρόμοιο πρόβλημα.

Οχι δεν εχω ασχοληθει,καθως ειμαι πιο πολυ της μηχανης και αυτο το αμαξι ηρθε απο σποντα στα χερια μου.

Απλα αυτες τις μερες ειπα να ασχοληθω λιγο και να το σενιαρω.

Δημοσ.

Εγω θα σου πρότεινα να το πουλησει.. οσο το κραταει δεν ξερει ποσο μεσα μπορει να μπει.. Οσο πιο νωρις το δωσει τοσο πιο πολλα θα πιασει!

• Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, webparts είπε

ΣΕ κανένα vag δεν μπορείς να κάνεις επέκταση εγγύησης παρα ΜΟΝΟ με την αγορά και ΜΟΝΟ. Θες δηλαδή +4 χρόνια ή 90000 ? Πληρώνεις ~400€ πριν το αγοράσει και καμία άλλη στιγμη και τέλος. Ούτε μεταβιβάζεται ούτε μπορείς να την αγοράσει ξανά ή για πρώτη φορά άλλη στιγμή. 

Πες σε παρακαλώ πως το κατάφερες αυτό με την ανανέωση κάθε χρόνο γιατί έχουμε 5 vag στη οικογένεια.(Audi,vw,Skoda,seat)

Δημοσ.

Πουλατο οσο ειναι καιρος.δωστο σε εναν μαντρα και καθαρισες.υπαρχουν πολλα ψωνια που θα παρουν την γκολφο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, meletis_m είπε

Αν θυμαμαι καλα την εκαναν στην αγορα αλλα εκαναν καποιο εξτρα χρονο οταν τελειωσε η αρχικη επεκταση.

Δεν εχω λογο να το πουλησω τωρα και ειναι ακομα καινουργιο,σε αψογη κατασταση..

Μετα ποιος ξερει που θα μπλεξω αν παρω αλλο..

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ.
11 ώρες πριν, webparts είπε

Εχω το μοντελο του τιτλου και απο την αρχη που το πηραμε παρουσιαζε το ενα προβλημα πισω απο το αλλο.

Αρχικα το ειχε η αδερφη μου,η οποια εμενε Γυθειο  και η αντιπροσωπεια ηταν Σπαρτη. 

Αναγκαζομουν να πηγαινω καθε 2 μηνες να το παιρνω για να το πηγαινω να αλλαξουν κατι,ευτυχως μεσα στην εγγυηση.

Το αμαξι κατεληξε να θελει και σασμαν ακομα στον τριτο χρονο.

Η ερωτηση μου σε αυτο το θεμα ειναι αν θα επρεπε να εχουμε κανει κατι νομικως,καθως το αμαξι ηρθε καινουργιο απο γερμανια και μονιμως εβγαζε προβληματα.

Στο θεμα του τιτλου τωρα,παρατηρησα οτι δε δουλευε ο αναπτηρας του και ψαχνοντας στο νετ βρηκα οτι ηταν θεμα καμενης ασφαλειας.

Πειραματιστηκαμε λιγο με ενα φιλο,καθως εχουμε μια ιδεα και οι δυο.Οσο αλλαζαμε θεσεις,παρατηρουσαμε διαφορα ακυρα προβληματα.

Δεν κατεβαιναν ολα μαζι τα παραθυρα απο το κλειδι για αρχη  και διαφορα αλλα ακυρα που πραγματικα δεν τα θυμαμαι,καθως ηταν το καλοκαιρι.

Προσφατα προσεξα οτι δε δουλευει ο πισω υαλοκαθαριστηρας και οτι δε μπορω να αλλαξω ωρα στο ρολοι.

Αυτα παιζει να εχουν σχεση με καποια καμενη ασφαλεια;

παιδικες ασθενειες vw... ου μπλέξεις....

γερμανικα και γαλλικα ακουω....

το επομενο (τουλαχιστον) να ειναι ιαπωνικο <3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γινε συνδρομητης σε νομικη προστασια arag ,das...

αλλαζατε θεσεις στην καμμενη ασφαλεια και βλεπατε οτι μπλοκαρε απο κατι?

Η ασφαλειοθηκη μετριεται με ενα απλο πολυμετρο

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

Λοιπον για να ξεκαθαρισουμε κατι.. δεν υπαρχει η αξιοπιστια στα ιαπωνικα οπως του 90.

βγαζουν λιγοτερα προβληματα σε σχεση με τα υπολοιπα..

Δεν μπορουμε να συγκρινουμε τις δαπανες της corolla του 95 με του 2005 ή του 2015

οποτε οταν καποιος λεει για οικονομικο αυτοκινητο προφανως αναφερει για τα τωρινα αυτοκινητα.. γιατι πραγματικη οικονομια θα σου κανει ενα παλιο πχ toyota και οχι ενα καινουργιο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

Γινε συνδρομητης σε νομικη προστασια arag ,das...

αλλαζατε θεσεις στην καμμενη ασφαλεια και βλεπατε οτι μπλοκαρε απο κατι?

Η ασφαλειοθηκη μετριεται με ενα απλο πολυμετρο

Τι οφελος θα εχω με αυτη τη συνδρομη;

Μπλοκαραν κουλα πραματα οποτε δεν το ψαξαμε πολυ.

Πατουσα το κουμπι στο κλειδι να κατεβουν ολα τα παραθυρα και κατεβαιναν τα 2 νομιζω η κατι τετοιο.

Πανε και μερικοι μηνες και δε θυμαμαι να τα γραψω ολα τα περιεργα.

Δημοσ.
3 hours ago, opcorsa said:

Όλοι yaris! Και Corolla! 

Φτάνει πια με αυτή την καραμέλα, λες και ακούω 60αρη μπάρμπα

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, doctorkostis είπε

Όλοι yaris! Και Corolla! 

Φτάνει πια με αυτή την καραμέλα, λες και ακούω 60αρη μπάρμπα

Yaris θεωρω οτι ειναι πολυ τιμιο,αλλα golf δεν ειναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...