Προς το περιεχόμενο

ειμαι πολυ μπερδεμενος για καρτα γραφικων!!

spyrosole

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θα θεσω και εγω ενα αλλο post για τις καρτες γραφικων.ειχα σκεφτει να αγορασω την creative 9200se η την fx 5200, ευτηχως διαβασα καποια post και ευτηχως ειδα οτι και οι δυο δεν ειναι και τοσο καλες.ειμαι διατεθημενος να χαλασω περιπου 130ε και ειμαι τοσο μπερδεμενος διαβαζοντας διαφορα post οπου δεν ξερω τη να αγορασω!! η μητρικη υποστηριζει agp4x και ο επεζεργαστης ειναι pentium 4 1,4. τι λετε??

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Με τα χρήματα που αναφέρεις είσαι ανάμεσα στην 9600 και στην 9600Pro. Αν βρεις μία μεταχειρισμένη 9600Pro, είσαι ωραίος. Αν και ο επεξεργαστής σου δεν διαθέτει την απαραίτητη επεξεργαστική δύναμη για να την αξιοποιήσει. Εκτός αν θέλεις να σου κρατήσει στο χρόνο για τον επόμενο επεξεργαστή σου. :D

Δημοσ.

η καρτα γραφικων που εχω τωρα ειναι μια nvidia riva tnt2 64 pro 32mb. σκεφτομαι τωρα να αγορασω την fx5600 eq της albatron περιπου 150ε. καλη ειναι τι λετε??

Δημοσ.

Ψάξε αν σε αυτά τα λεφτά μπορείς να βρείς μια 9600 Pro. Βασικα θα έχω εγώ μια προς πώληση πολύ σύντομα. Αν δε σε ενδιαφέρει μεταχειρισμένη, πάρε έτσι κι αλλιώς μια 9600. Πολύ καλύτερη από την 5600...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...