adtakhs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2018 στις 5:03 ΜΜ, Abudi είπε Σοβαρή ερώτηση: Ασχέτως τιμής, υπάρχει πιο ολοκληρωμένη και πλήρης Android συσκευή από τα S8/+ από θέμα hardware; Το πρόβλημα δεν είναι το hardware. Το πρόβλημα είναι το software. Προσωπικά από το Nexus 6 και μετά , ΜΟΝΟ GOOGLE κινητά για να έχω υποστήριξη και καθαρό android . Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από adtakhs
Abudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, adtakhs είπε Το πρόβλημα δεν είναι το hardware. Το πρόβλημα είναι το software. Προσωπικά από το Nexus 6 και μετά , ΜΟΝΟ GOOGLE κινητά για να έχω υποστήριξη και καθαρό android . Μαζί σου, δε διαφωνώ σε αυτό. Να βγάλει ένα Google Play edition ξανά η Samsung και τί στον κόσμο. Αλλά, το Pixel 2, δεν έχει ΟΥΤΕ mini jack, ΟΥΤΕ την τόσο καλή οθόνη των Galaxy S, ΟΥΤΕ τόσο υψηλό screen-to-body ratio. Η κάμερα του Pixel είναι βέβαια καλύτερη κατά κοινή ομολογία. Προσωπικά θεωρώ οτι σε θέμα κατασκευής η Samsung είναι η μόνη εταιρεία που δεν κάνει συμβιβασμούς
adtakhs Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Abudi είπε Μαζί σου, δε διαφωνώ σε αυτό. Να βγάλει ένα Google Play edition ξανά η Samsung και τί στον κόσμο. Αλλά, το Pixel 2, δεν έχει ΟΥΤΕ mini jack, ΟΥΤΕ την τόσο καλή οθόνη των Galaxy S, ΟΥΤΕ τόσο υψηλό screen-to-body ratio. Η κάμερα του Pixel είναι βέβαια καλύτερη κατά κοινή ομολογία. Προσωπικά θεωρώ οτι σε θέμα κατασκευής η Samsung είναι η μόνη εταιρεία που δεν κάνει συμβιβασμούς Εχει και άλλα καλά το pixel. Και ήχο καλύτερο έχει και σε οθόνη ειναι περίπου στα ίδια με το S8 . Νομίζω έχουν κάνει κάποιο update που διορθώνει κάποιο θεματάκι που υπήρχε αρχικά. Με το Nexus 6 (Motorola) που έχω, έχω συνηθίσει σε μεγάλη συσκευή. Προσωπικά δεν έχω θέμα με το μέγεθος. Το μόνο κινητό που ζήλεψα ήταν το XIAOMI MI MIX μέχρι σήμερα. Κανένα άλλο. Βεβαια το είδα και να σπάει.... αλλά αυτό είναι άλλο. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από adtakhs
Abudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, adtakhs είπε Εχει και άλλα καλά το pixel. Και ήχο καλύτερο έχει και σε οθόνη ειναι περίπου στα ίδια με το S8 . Νομίζω έχουν κάνει κάποιο update που διορθώνει κάποιο θεματάκι που υπήρχε αρχικά. Με το Nexus 6 (Motorola) που έχω, έχω συνηθίσει σε μεγάλη συσκευή. Προσωπικά δεν έχω θέμα με το μέγεθος. Το μόνο κινητό που ζήλεψα ήταν το XIAOMI MI MIX μέχρι σήμερα. Κανένα άλλο. Βεβαια το είδα και να σπάει.... αλλά αυτό είναι άλλο. Το Nexus 6 μαζί με το τότε Moto X ήταν εξαιρετικά τηλέφωνα. Προσωπικά εγώ είμαι οπαδός του one-handed use και αν και δεν είναι πάντοτε εφικτό να κάνεις τα πάντα με το ένα χέρι, για ένα γρήγορο τσεκάρισμα είναι αρκετό. Και είμαι μεγάλος φαν αυτής της μείωσης των bezels. Το Pixel σε μέγεθος νομίζω υστερεί. 1
enwsiths Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Htc u ultra στο γνωστό ιντερνετομαγαζο 320 ευρώ .. Τι s8 και s9..
White Wolf Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, enwsiths είπε Htc u ultra στο γνωστό ιντερνετομαγαζο 320 ευρώ .. Τι s8 και s9.. Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ...
anyfants Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Ρε πάρτε ένα xiaomi των 130€ να τα κάνει όλα κάθεστε και ασχολείστε με κινητά των 600€ που ανά 2 χρόνια σας πείθουν ότι χρειάζεστε και upgrade... Και αν έχετε φράγκα δώστε τα εκεί που πιάνουν τόπο πχ ένα καλό pc
enwsiths Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 29/1/2018 στις 11:58 ΠΜ, White Wolf είπε Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ... ποιοτικο htc πουλοβερ ομως, οχι $amsung..
AtiX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, enwsiths είπε ποιοτικο htc πουλοβερ ομως, οχι $amsung.. Κάπου πήρε το μάτι μου για εξαγορά από Google...
geof40 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Στις 26/1/2018 στις 10:21 ΜΜ, Main είπε Για κινητο κατηγοριας 500€+ δεν αξιζει , για μια ακομα φορα η Samsung θα μεινει πισω απο το μηλο. Το μονο ιστορικο "μπαμ" που εκανε ηταν η μπαταρια της... και μετά το έκανε και δεύτερο "μπαμ" το εργοστάσιο που τις κατασκεύαζε.
Dimitsep Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Αν ειναι όντως αυτό, πολύ κακός σχεδιασμός σε σχέση με το 8....
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 On 1/26/2018 at 10:21 PM, Main said: Για κινητο κατηγοριας 500€+ δεν αξιζει , για μια ακομα φορα η Samsung θα μεινει πισω απο το μηλο. Το μονο ιστορικο "μπαμ" που εκανε ηταν η μπαταρια της... θα μείνει πίσω από το μήλο ε; γιαυτό η apple σταμάτησε την παραγωγή του x λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα. γιατί τα πήγε τόσο καλά και έφυγε μπροστά. χωρίς να συμπαθώ καμία από τις δύο εταιρείες (είμαι fan μικρότερων όπως η oneplus) πριν πείτε τη φανατική κακία σας να μπορέσετε να την υποστηρίξετε με επιχειρήματα και τα επιχειρήματα για την apple είναι ότι το 2017 χαντακώθηκε με τα λάθη που έκανε γιατί νόμιζε ότι ήταν το λίκνο της καινοτομίας. και αυτό το λένε οι αριθμοί και οι αριθμοί δε λένε ψέματα. τα μοναδικά πράγματα που μένουν πίσω από την apple είναι οι λογαριασμοί σας που κάποιοι δεν πληρώστε για να αγοράσετε το x.
darkman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, zeibei είπε θα μείνει πίσω από το μήλο ε; γιαυτό η apple σταμάτησε την παραγωγή του x λίγους μήνες μετά το λανσάρισμα. γιατί τα πήγε τόσο καλά και έφυγε μπροστά. χωρίς να συμπαθώ καμία από τις δύο εταιρείες (είμαι fan μικρότερων όπως η oneplus) πριν πείτε τη φανατική κακία σας να μπορέσετε να την υποστηρίξετε με επιχειρήματα και τα επιχειρήματα για την apple είναι ότι το 2017 χαντακώθηκε με τα λάθη που έκανε γιατί νόμιζε ότι ήταν το λίκνο της καινοτομίας. και αυτό το λένε οι αριθμοί και οι αριθμοί δε λένε ψέματα. τα μοναδικά πράγματα που μένουν πίσω από την apple είναι οι λογαριασμοί σας που κάποιοι δεν πληρώστε για να αγοράσετε το x. Σταμάτησε την παράγωγη του η την μείωσε ???? και αν την μειωσε, μιμπος εχει να κανει και οτι εβγαλε μαζι και το 8 που εφαγε κομματι απο την πιτα ?
White Wolf Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Ναι φιλε ειδικα το 8 εκανε τρελες πωλησεις...παιζει να ειναι και το πιο αποτυχημενο launch σε κινητο της Μηλοεταιρειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα