hellojim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ακομα το s7 edge εχω. Απ'οτι φαινεται θα το κρατησω αλλο ενα χρονο με αυτες τις μλκιες που βγαζουν, δεν βλεπω λογο αναβαθμισης...
Abudi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, fanboy είπε To Note Αν απαντάς σε μένα, σωστός. Αν και το usecase είναι διαφορετικό
jokr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Abudi είπε Σοβαρή ερώτηση: Ασχέτως τιμής, υπάρχει πιο ολοκληρωμένη και πλήρης Android συσκευή από τα S8/+ από θέμα hardware; Μονο το note 8 και αυτο για το πενάκι.
condemned Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 20 ώρες πριν, Main είπε Για κινητο κατηγοριας 500€+ δεν αξιζει , για μια ακομα φορα η Samsung θα μεινει πισω απο το μηλο. Το μονο ιστορικο "μπαμ" που εκανε ηταν η μπαταρια της... το μηλο πεθανε ολο τα ιδια και τα ιδια ειναι ασε που αντι να μικραινει μεγαλωνει κιολας!
arislimp Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Σιγά τις τεχνολογικές διαφορές που εισάγουν στην αγορά, σε σχέση με τους προκατόχους τους. Κούρσα εντυπώσεων περισσότερο το βλέπω.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τι περισσότερο να δώσει δηλαδη η Samsung? Τα S/Note είναι κορυφαία έτσι κι αλλιως. Ακολουθεί την τακτική της βελτίωσης στα σημεία, ακολουθώντας την πετυχημένη συνταγή. Έτσι κάνει και η Apple. Όταν το 2 ετών S7 κοστίζει ακόμη 450 ευρώ καταλαβαίνεις ότι ο ανταγωνισμός ζορίζεται. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να ήταν τόσο ξεπερασμένο ώστε να μην πωλείται καν. Αυτό που μου αρέσει στη Samsung, εκτός των άλλων, είναι ότι ακούει και διορθώνει ότι δεν αρέσει στον κόσμο. Διορθώνει θεση fingerprint, βελτιώνεται συνεχώς στο software, δεν αφαιρεί τη θύρα ακουστικών κλπ. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από VChris
allen19m Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 1/26/2018 στις 10:22 ΜΜ, vagdesign είπε Νομίζω δεν θα είναι έτσι ακριβώς αλλά μόνο και μόνο για την κάμερα και τις δυνατότητες που θα έχει αυτή, αξίζει αναβάθμιση από το S7 Edge που χρησιμοποιώ τώρα. Εγώ είμαι με το s6 edge ακόμα, δεν με εντυπωσιάζει το s9 να σου πω την αλήθεια, θα περιμένω τον Μάρτη του 19 να δω το S10. Αλλιώς δεν βλέπω λόγο να μην πάρω το S8 τώρα που θα πέσει η τιμή του αναγκαστικά.
Marduk1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 δηλαδη εχω το S8+ G9550 6gb 128 rom και το κινητο δεν εχει αντιπαλο.ολοι θα παμε s9 plus.θα ειναι all around κινητο.πιστευω.το καλυτερο θα το εχει κρατησει για το s10
miamimitso Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Νομίζω πως το S8 Είναι πιο ωραίο σαν εμφάνιση Μόλις τώρα, miamimitso είπε Νομίζω πως το S8 Είναι πιο ωραίο σαν εμφάνιση 1
makridis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε μου αρέσουν αν είναι εν τέλει έτσι...Είναι οφθαλμοφανές το σχεδιαστικό πισωγύρισμα. Θα μείνω με το note 8...και ειλικρινά προτιμώ το notch του Χ παρά την ασυμμετρία άνω και κάτω bezel. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από makridis
Abudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, makridis είπε Δε μου αρέσουν αν είναι εν τέλει έτσι...Είναι οφθαλμοφανές το σχεδιαστικό πισωγύρισμα. Θα μείνω με το note 8...και ειλικρινά προτιμώ το notch του Χ παρά την ασυμμετρία άνω και κάτω bezel. Κάτσε ρε μαν. Σοβαρά, έχεις Note 8 και σκέφτεσαι να το αλλάξεις; Σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα;
makridis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Abudi είπε Κάτσε ρε μαν. Σοβαρά, έχεις Note 8 και σκέφτεσαι να το αλλάξεις; Σου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα; Αλλάζω συνεχώς συσκευές. Κανένα πρόβλημα το note 8 έως τώρα, αλλά στη δική μου περίπτωση δεν παίζει ρόλο αυτό. Είναι χόμπι για εμένα η τεχνολογία...οπότε πρέπει να τα περάσω όλα Το S9 όμως όπως το βλέπω, δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά άρα και δεν θα το πάρω.
Abudi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, makridis είπε Αλλάζω συνεχώς συσκευές. Κανένα πρόβλημα το note 8 έως τώρα, αλλά στη δική μου περίπτωση δεν παίζει ρόλο αυτό. Είναι χόμπι για εμένα η τεχνολογία...οπότε πρέπει να τα περάσω όλα Το S9 όμως όπως το βλέπω, δεν μου αρέσει καθόλου εμφανισιακά άρα και δεν θα το πάρω. Οκ, τότε πάσο.
White Wolf Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Σαν το ζεστο ψωμι θα φυγουν τα S8 μολις κυκλοφορησει το καινουριο...και εμφανισιακα εχουν δικιο οσοι λενε οτι ειναι πισωγυρισμα αμα ειναι ετσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα