Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που καποιοι κραζουν για το σχεδιασμο την ωρα που η apple που υποστηριζουν εχει το ιδιο σχεδιο απο το 6 με ξεπερνα!!! προσωπικα το σχεδιο του 8 μου αρεσε και ευτυχως δεν το αλλαξαν πολυ. το παιχνιδι θα παιχτει στην καμερα. ουτως η αλλως ολες οι εταιρειες βγαζουν πλεον καλο hardware

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το κινητό δεν απευθύνεται σε αυτόν που δεν έχει να τα δώσει.

ενω ο ένφια απευθύνεται σε αυτόν που έχει ε? Τέσπα φέυγουμε off topik

• Like 3
Δημοσ.

Προφανως το εν λογω κινητο απευθυνεται σε οσους ειναι απο το S7 και πισω....μην πω το S6 και πισω.Μονο για αυτους ειναι πραγματικη αναβαθμιση....λογικα στο S10 θα δουμε σημαντικες αλλαγες.

• Like 1
Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Το μόνο που θα αλλάξει είναι το λογισμικό (περισσότερο της κάμερας) και η τιμή (ποιο ακριβό).

ΕΓώ ανυπομονώ για το Oneplus 6/6T

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, steliosdim είπε

Τραβα παρε μια φωτογραφικη μηχανη της προκοπης και ασε τα διαφραγματα των κινητων

Αγοράζεις μια dslr των 300-400€ κουμπώνεις και ένα φακό 200€ και έχεις lifetime μηχάνημα για όλες τις φωτογραφίες που τραβάει ένας μέσος χρήστης ;)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sikam2006 είπε

Αγοράζεις μια dslr των 300-400€ κουμπώνεις και ένα φακό 200€ και έχεις lifetime μηχάνημα για όλες τις φωτογραφίες που τραβάει ένας μέσος χρήστης ;)

μια μεταχειρισμένη dslr 12ετίας των 100e θες να πεις που θα σκουπίζει φωτογραφικά όχι το S9 αλλά και το S19

*αλλά οκ δεν θα χει ινσταγκραμ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VChris είπε

Τα threads για Samsung συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό haters,  όπως της Apple. 

Άρα κάνει καλή δουλειά η Samsung :-)

Μάλλον, πρέπει να αναθεωρήσεις. Απλά οι Apple fans δεν είναι τόσο κομπλεξικοί, ώστε να μπουν στον κόπο να ασχοληθούν. Και πριν προλάβεις να μου κρεμάσεις ταμπέλα, έχω κινητά και από τα 2 στρατόπεδα...

Insomnia.jpg.c80227fd54bc25637be49b21e83085f7.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, steliosdim είπε

Τραβα παρε μια φωτογραφικη μηχανη της προκοπης και ασε τα διαφραγματα των κινητων

1 ώρα πριν, sikam2006 είπε

Την κάμερα δεν την έχεις πάντα μαζί σου όμως. Επίσης η πλειοψηφία πλέον καλύπτεται από την κάμερα του κινητού.

Τα κινητά ωραία αλλά όχι και κάτι πολύ εντυπωσιακό, αναμενόμενα πράγματα και βελτιώσεις με το σταγονόμετρο. Μάλλον κοντεύουν να πιάσουν ταβάνι!

Επεξ/σία από zio10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...