Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο κομματάκι δύσκολο δυστυχώς,  γιατι ειμαι απο επαρχία και οι περισσότεροι εδώ είστε απο Αθήνα. 

Αλλος τρόπος δεν υπάρχει να δούμε τι μνήμες του ταιριάζουν ;

Δημοσ.

Στειλε μου αν θες το serial και το p/n:

Να σου ακριβος τι μνημες να παρεις .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hp530.JPG.e065f5cec99e947312b9f20255f43928.JPG

Μια χαρα αναβαθμιζεται  το ΗΡ 530 , φοραει chipset 945 και δεχεται επεξεργαστη μεχρι  @2,33 GΗΖ

τον Τ-7600   (κοστος ~20 € ) ο οποιος εχει διπλασια προσωρινη μνημη 4Μ σε σχεση με τον Intel Core Duo T2600  @2,16 (κοστος ~4 €)

που εχει μονο 2Μ .Αν και η διαοφρα στη συχνοτητα τουσ ειναι μικρη , η διαφορα στην τατυτητα και στην αποδοση ειναι μεγαλη , για αυτο και η μεγαλη διαφορα τιμης.

https://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Duo-Mobile-T7600-2-33-GHz-Dual-Core-Processor-Socket-M-SL9SD-CPU/152510306321?epid=58128546&hash=item2382529811:g:SToAAOSwls5Y8GZ8

Μνημες δεχεται μεχρι δυο modules των 2GB εκαστο , αλλα μπορει να δει μονο τα 3.37 GB , τα παρακατω ειναι απολυτως συμβατα , δοκιμασμενα 

https://www.ebay.co.uk/itm/Elpida-4GB-2X-2GB-PC2-5300-2Rx8-DDR2-667MHZ-200PIN-SODIMM-Laptop-Memory-RAM-CL5/252854457167?hash=item3adf4cd34f:g:GhIAAOSw6n5XvVVs

Φυσικα ειναι απαραιτητος ο SSD ,, 

KAI για να αλαξεις επεξεργαστη λυνεται πολυ δυσκολα.

αν δεν το φτιαξεις και αποφασισεις να το  πουλησεις στειλε μήνυμα  

Επεξ/σία από zalisleo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry...Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του MM&B, αλλά επειδή το κατέχετε καλά το άθλημα, να σας κάνω μια ερώτηση. 

Σε λάπτοπ με 8GB ram (2x4), είναι προτιμότερο να περάσω Win10 32 ή 64 bit; Επίσης home ή pro; Από πλευράς ταχύτητας κυρίως. 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2018 στις 4:22 ΜΜ, Green Dragon είπε

Sorry...Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του MM&B, αλλά επειδή το κατέχετε καλά το άθλημα, να σας κάνω μια ερώτηση. 

Σε λάπτοπ με 8GB ram (2x4), είναι προτιμότερο να περάσω Win10 32 ή 64 bit; Επίσης home ή pro; Από πλευράς ταχύτητας κυρίως. 

Ευχαριστώ!

Αφου εχεις 8 gb φυσικα και θα βαλεις τα 64bit win.

Σχετικα με τις διαφορες στα win 10 home και win 10pro δες απο κατω το link.

https://www.microsoft.com/el-gr/windows/compare

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/1/2018 στις 12:57 ΠΜ, MM&B είπε

Αυτο κομματάκι δύσκολο δυστυχώς,  γιατι ειμαι απο επαρχία και οι περισσότεροι εδώ είστε απο Αθήνα. 

Αλλος τρόπος δεν υπάρχει να δούμε τι μνήμες του ταιριάζουν ;

Tο έκανες τελικα; Επεσε στα χερια μου το συγκεκριμενο laptop. Αλλαξα μνημες cpu και ssd. Ολα πηγαν τελεια, το μονο ο ssd παει μονο μεχρι sata1. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καποιον που επιασε sata2. Τι ταχυτητες επιασες φιλε; read write κ τι ssd εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...