Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση Laptop HP 530

MM&B

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτο κομματάκι δύσκολο δυστυχώς,  γιατι ειμαι απο επαρχία και οι περισσότεροι εδώ είστε απο Αθήνα. 

Αλλος τρόπος δεν υπάρχει να δούμε τι μνήμες του ταιριάζουν ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

hp530.JPG.e065f5cec99e947312b9f20255f43928.JPG

Μια χαρα αναβαθμιζεται  το ΗΡ 530 , φοραει chipset 945 και δεχεται επεξεργαστη μεχρι  @2,33 GΗΖ

τον Τ-7600   (κοστος ~20 € ) ο οποιος εχει διπλασια προσωρινη μνημη 4Μ σε σχεση με τον Intel Core Duo T2600  @2,16 (κοστος ~4 €)

που εχει μονο 2Μ .Αν και η διαοφρα στη συχνοτητα τουσ ειναι μικρη , η διαφορα στην τατυτητα και στην αποδοση ειναι μεγαλη , για αυτο και η μεγαλη διαφορα τιμης.

https://www.ebay.co.uk/itm/Intel-Core-2-Duo-Mobile-T7600-2-33-GHz-Dual-Core-Processor-Socket-M-SL9SD-CPU/152510306321?epid=58128546&hash=item2382529811:g:SToAAOSwls5Y8GZ8

Μνημες δεχεται μεχρι δυο modules των 2GB εκαστο , αλλα μπορει να δει μονο τα 3.37 GB , τα παρακατω ειναι απολυτως συμβατα , δοκιμασμενα 

https://www.ebay.co.uk/itm/Elpida-4GB-2X-2GB-PC2-5300-2Rx8-DDR2-667MHZ-200PIN-SODIMM-Laptop-Memory-RAM-CL5/252854457167?hash=item3adf4cd34f:g:GhIAAOSw6n5XvVVs

Φυσικα ειναι απαραιτητος ο SSD ,, 

KAI για να αλαξεις επεξεργαστη λυνεται πολυ δυσκολα.

αν δεν το φτιαξεις και αποφασισεις να το  πουλησεις στειλε μήνυμα  

Επεξ/σία από zalisleo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sorry...Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του MM&B, αλλά επειδή το κατέχετε καλά το άθλημα, να σας κάνω μια ερώτηση. 

Σε λάπτοπ με 8GB ram (2x4), είναι προτιμότερο να περάσω Win10 32 ή 64 bit; Επίσης home ή pro; Από πλευράς ταχύτητας κυρίως. 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από Green Dragon

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/2/2018 στις 4:22 ΜΜ, Green Dragon είπε

Sorry...Δεν θέλω να χαλάσω το νήμα του MM&B, αλλά επειδή το κατέχετε καλά το άθλημα, να σας κάνω μια ερώτηση. 

Σε λάπτοπ με 8GB ram (2x4), είναι προτιμότερο να περάσω Win10 32 ή 64 bit; Επίσης home ή pro; Από πλευράς ταχύτητας κυρίως. 

Ευχαριστώ!

Αφου εχεις 8 gb φυσικα και θα βαλεις τα 64bit win.

Σχετικα με τις διαφορες στα win 10 home και win 10pro δες απο κατω το link.

https://www.microsoft.com/el-gr/windows/compare

Επεξ/σία από Επισκέπτης

• 4 χρόνια αργότερα...
Στις 28/1/2018 στις 12:57 ΠΜ, MM&B είπε

Αυτο κομματάκι δύσκολο δυστυχώς,  γιατι ειμαι απο επαρχία και οι περισσότεροι εδώ είστε απο Αθήνα. 

Αλλος τρόπος δεν υπάρχει να δούμε τι μνήμες του ταιριάζουν ;

Tο έκανες τελικα; Επεσε στα χερια μου το συγκεκριμενο laptop. Αλλαξα μνημες cpu και ssd. Ολα πηγαν τελεια, το μονο ο ssd παει μονο μεχρι sata1. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα καποιον που επιασε sata2. Τι ταχυτητες επιασες φιλε; read write κ τι ssd εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...