Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας έχω ένα πσ με μια κάρτα ΑΜΔ το θέμα μου είναι ότι έχει γύρω γύρω απο την οθόνη ένα λεπτό μάυρο πλαίσιο

με φορμάτ δεν λύνεται

δοκίμασα 5 διαφορετικές οθόνες και το αποτελεσμα? μεταδοθηκαν και στίς 5 οθόνες το μαύρο πλαίσιο γύρο γύρο και δεν φεβγει με τπτ 

δοκίμασα να κάνω φορμάτ με όλες τις 5 οθόνες και δεν φεύγει το μαύρο πλαίσιο.....τη μπορεί να φτέι ρε πεδια?????

όπια οθόνη και να βάλω πάνω στο σύστημα μου!!!! αποκτάει μαύρο πλαίσιο γύρο γύρο!!!!! Για να δώ ποιος μάγκας θα βρεί τη λύση!!!!!!

Δοκίμασα και στην ενσωματομένη του επεξεργαστή έξοδο και παλι τα ίδια οποτε ??????

Επεξ/σία από internetakis1994
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Papadrams είπε

Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο με το οποίο τις συνδέεις?

ναι δοκίμασα!!! όλα τα είδη καλωδίων!

το περιέργο είναι ότι όταν τραβάω φότο μεσω print screan δεν φένετε το βλέπω μόνο εγώ με τα μάτια μου :P 

Δημοσ.

Τότε λογικά έχει να κάνει με το scale που λέει και ο φίλος από πάνω. Ψάξε καλά στις ρυθμίσεις από το πρόγραμμα οδήγησης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ρε φίλε τι σχέση έχει το φορματ ?

μπες στον driver της κάρτας γραφικών και άλλαξε τη ρύθμιση, λάθος το είπα πριν στο 0% πρέπει να το πας.

το διάβασες το λινκ που σου έδωσα ?

επίσης με ποια λογική έκανες φορματ με διαφορετικές οθόνες ? τι θα άλλαζε ?

Επεξ/σία από Silenzio
  • Like 1
Δημοσ.

οκ sorry αλλά δεν έχω amd καρτα για να το δοκίμαζα και να σου έλεγα, από το screenshot που μου δίνεις δοκίμασες το "κλιμάκωση hdmi" να το πειράξεις ?

Δημοσ.

τότε ας βοηθήσει κάποιος έμπειρος, εγώ στη θέση σου θα έβγαζα driver με ddu και θα τους εγκαθιστούσα πάλι, αν πάλι δε δούλευε θα  έβαζα τον προηγούμενο μήπως έχει κάποιο bug ο τελευταίος.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...