Προς το περιεχόμενο

osx high sierra shut down

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,η απορια μου ειναι αστεια αλλα μετα απο τοσα χρονια πρωτη φορα θελω να μη κλεινει ποτε το imac και δε βρισκω την επιλογη .θελω να τρεχω plex server και να μη κλεινει ποτε.μετα πο καποιες ωρες απραγιας  ομως τον βρισκω κλειστο.Στο system preferences/energy saver/ μου εχει σαν επιλογη μονο για το display οπου και το εβαλα στο never.

καμια βοηθεια?

Δημοσ.

Μπορείς να το κάνεις με terminal command.

caffeinate -u -t 600

(όπου 600"=δευτερόλεπτα, δηλαδή 5'). Εσύ άλλαξέ το με όσα θέλεις. Με ένα κομπιουτεράκι κάνε τον υπολογισμό.

Μόλις δώσεις την εντολή άφησε το Terminal ανοιχτό. Κάνε το minimize στο Dock.

Εάν θέλεις να ακυρώσεις την εντολή πριν τελειώσει ο χρόνος, πας στο Terminal και πατάς τον συνδυασμό Control-C από το πλητρολόγιο.

Εάν δεν τα πας τόσο καλά με το Terminal υπάρχει και άλλη λύση.

https://itunes.apple.com/gr/app/amphetamine/id937984704?mt=12

Δημοσ.

Στην "Ενέργεια" κάνε untick αυτό που λέει να πηγαίνουν οι δίσκοι για ύπνο. Έτσι θα σβήνει η οθόνη μετά από πολύ ώρα αλλά δεν θα κλείνει ο υπολογιστής. Δεν χρειάζεσαι τρίτες εφαρμογές

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kingjulien11_ είπε

Στην "Ενέργεια" κάνε untick αυτό που λέει να πηγαίνουν οι δίσκοι για ύπνο. Έτσι θα σβήνει η οθόνη μετά από πολύ ώρα αλλά δεν θα κλείνει ο υπολογιστής. Δεν χρειάζεσαι τρίτες εφαρμογές

Από τη στιγμή που τρέχει High Sierra λογικά έχει SSD δίσκο.

5a6baa764c6b5_ScreenShot2018-01-27at00_23_15.png.a53b01a3fd03ff37bb70a9d05da13b03.png

Δημοσ.
11 ώρες πριν, CryptoCSM01 είπε

Από τη στιγμή που τρέχει High Sierra λογικά έχει SSD δίσκο.

5a6baa764c6b5_ScreenShot2018-01-27at00_23_15.png.a53b01a3fd03ff37bb70a9d05da13b03.png

Ααα δεν το ήξερα! Κι εγώ SSD έχω οπότε δεν κάνει κάτι αυτό! Αλλά επειδή έχει τύχει κάποια βράδια να το αφήσω ανοιχτό το καπάκι (έχω mbp) για να κατεβάσω κάτι κλπ, παρατήρησα ότι το πρωί όλα είχαν κατέβει (υπάρχει περίπτωση να κατεβαίνουν ενώ κοιμάται?)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kingjulien11_ είπε

Ααα δεν το ήξερα! Κι εγώ SSD έχω οπότε δεν κάνει κάτι αυτό! Αλλά επειδή έχει τύχει κάποια βράδια να το αφήσω ανοιχτό το καπάκι (έχω mbp) για να κατεβάσω κάτι κλπ, παρατήρησα ότι το πρωί όλα είχαν κατέβει (υπάρχει περίπτωση να κατεβαίνουν ενώ κοιμάται?)

Μεγάλη συζήτηση αυτή. Θα απαντήσω εν συντομία μόνο στο επίμαχο κομμάτι που αφορά την αποτροπή ύπνου.

Ορισμένες εφαρμογές έχουν ενσωματωμένη λειτουργία η οποία αποτρέπει το σύστημα στο να μπει σε κατάσταση ύπνου έτσι ώστε το transfer να παραμένει ενεργό. Π.χ. εάν ρίξεις μια ματιά στις ρυθμίσεις του uTorrent θα βρεις την επιλογή στην καρτέλα General. Στο επισυνάπτω.

5a6c648bdf807_ScreenShot2018-01-27at13_26_36.png.e708b194b36acc000bf4e01e1d48f696.png

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
8 hours ago, Homecinemakias said:

Μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ που δεν έχω ssd πως και έχω high sierra;

High Sierra έχεις, APFS δεν έχεις. Είσαι κανονικά με HFS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...