smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδια πριν 2-3 μηνες πηρα αυτό το ταβλετ Chuwi Hi10 Plus και τωρα αρχισε να κολλαει όταν βλεπω βιντεο σε youtube-twich...και όταν το τρεχω σε adroid και σε windows... γνωριζει καποιος τι πρόβλημα μπορει να είναι... ευχαριστω εκ των προτερων Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από smoke0man2
saruman123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μπορεί να είναι θέμα του youtube αφού στο κάνει και στα δύο. Εκτός αν δεν έχεις καλό σήμα.
smoke0man2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 δε νομιζω ότι φταιει αυτο γιατι δεν είναι μονο στο youtube από ότι ειδα στο task manager όταν βαζω ένα καναλι στο twich στα 1080p μου δειχνει αυτό ( δες φωτο)
d_crazy Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Δοκίμασε να κλείσεις το Bluetooth , επίσης κλείσε το software accelaration (δες πως εδώ : https://www.wikihow.com/Turn-Off-Hardware-Acceleration) και τέλος κατέβασε vivaldi για browser ,μπορεί να βοηθήσει.
smoke0man2 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2018 εγκατεσταστησα το ccleaner και καθθαρισα τα παντα,...και μερχι τωρα δεν το εχει ξανακανει,.. αλλα θα το κοιτάξω αυτό που μου ειπες ειχες και εσυ παρομοιο πρόβλημα ? d_crazy
d_crazy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 31/1/2018 στις 12:08 ΜΜ, smoke0man2 είπε εγκατεσταστησα το ccleaner και καθθαρισα τα παντα,...και μερχι τωρα δεν το εχει ξανακανει,.. αλλα θα το κοιτάξω αυτό που μου ειπες ειχες και εσυ παρομοιο πρόβλημα ? d_crazy Οχι ,σε μένα ήταν normal το youtube(netflix δεν βλέπω σφάξτε με:P), απλά σε προτείνω κάποιους τρόπους για να βελτιώσεις την απόδοση όπως πρότεινε ο φίλος nikos.Μπορείς να ρίξεις μια ματία εδώ :
smoke0man2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 προσπαθησα να βρω το driver... ΑΛΛΑ ΔΕ το βρηκα... ειναι σε καποιο σιτε? εφοσον εχω την τελευταια ενηρωση γτ να βαλω προηγουυμενη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα