Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

μένω στην Πάρο σε απόσταση 1,5 με 2 χιλιόμετρα από το αστικό κέντρο , έχω 24άρα σύνδεση και max πιάνω 4. Πριν από ένα μηνα έκανα ένα έλεγχο στο site του οτε να δω αν πιάνει vdsl και δεν ήτανε διαθέσιμο (ενώ στο αστικό κέντρο είναι διαθέσιμο το 30αρι εδώ και 8 μήνες περίπου) .  Σήμερα το κοίταξα πάλι και είχε διαθέσιμο vdsl και το 30αρι και το 50αρι ,αυτό σημαίνει ότι τοποθέτησαν καμπίνα (KV) κοντά στο σπίτι μου? 

τι πίστευετε αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε 50?

Επεξ/σία από bscybgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα ήμουν έτοιμος να πάω στον οτε για την αναβάθμιση σε 50αρι , είπα να κάνω έναν τελευταίο έλεγχο στο site τις cosmote και είδα ότι το vdsl και το 50αρι και το 30αρι δεν ειναι διαθέσιμα , ενώ τις τελευταίες μέρες εδω και 2 εβδομαδες μου τα έβγαζε πάντα διαθέσιμα

τι πιστεύετε ότι είναι κάποιο σφάλμα τις σελίδας σήμερα?

Επεξ/σία από bscybgr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bscybgr είπε

σήμερα ήμουν έτοιμος να πάω στον οτε για την αναβάθμιση σε 50αρι , είπα να κάνω έναν τελευταίο έλεγχο στο site τις cosmote και είδα ότι το vdsl και το 50αρι και το 30αρι δεν ειναι διαθέσιμα , ενώ τις τελευταίες μέρες εδω και 2 εβδομαδες μου τα έβγαζε πάντα διαθέσιμα

τι πιστεύετε ότι είναι κάποιο σφάλμα τις σελίδας σήμερα?

Η' συμπληρωθηκαν  οι θεσεις -καρτες . 

Σε καθε περιπτωση αργησες πολυ να ασχοληθεις για καποιον που εχει τοσο μικρη ταχυτητα .Με 4 ειναι σαν να εχεις σηματα καπνου  για μεσο επικοινωνιας ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/26/2018 στις 6:14 ΜΜ, bscybgr είπε

.  Σήμερα το κοίταξα πάλι και είχε διαθέσιμο vdsl και το 30αρι και το 50αρι ,αυτό σημαίνει ότι τοποθέτησαν καμπίνα (KV) κοντά στο σπίτι μου? 

τι πίστευετε αξίζει να κάνω την αναβάθμιση σε 50?

δεν ξερεις αν το καφαο σου ειναι παλιο η νεο? απλα πηγαινε και δες το. αν η αποσταση που αναφερεις ειναι η σωστη τοτε τοποθετησαν αλλα το πιο σιγουρο ειναι τα ματακια σου.

http://fttxgr.eu/images/IMAG0590.jpg

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Τελικά ήταν σφάλμα τις σελίδας του οτε, καθώς από ότι μου είπαν σήμερα που πήγα να ρωτήσω η  περιοχή στην οποια μένω δεν είχε ποτε διαθέσιμο vdsl , τζάμπα χάρηκα δηλαδή ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...