Προς το περιεχόμενο

Μπόντι ( ; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! 

Εδώ και κάποιο διάστημα, σταμάτησε να κλειδώνει το αμάξι μου από το κλειδί (κατ'επέκταση δεν έχω και συναγερμό). 
Επίσης, σταμάτησε ξαφνικά να ανοίγει το ράδιο-οθόνη που έχω και για την όπισθεν. Αν πατάω reset και το κουμπί που ανοίγει ταυτόχρονα, ανοίγει αλλά με όλη τη μνήμη σβησμένη (λειτουργεί και η κάμερα για την όπισθεν έτσι) και αν πατήσω να κλείσει, δεν ξανανοίγει με το κουμπάκι, παρά μόνο αν κάνω το ίδιο πράγμα με το reset. 
Πήρε ο πατριός μου το αμάξι σήμερα να το πάει στην όπελ να το βάλουν να δουν πού έχει το πρόβλημα και του είπε ένας φίλος του ηλεκτρολόγος να μην το πάει εκεί γιατί θα πει γενικά ποιο είναι το πρόβλημα και να το πάει σε έναν άλλον που θα ελέγξει το κλείδωμα κτλ. 
Έλεγξε αυτός το ράδιο. Πάει λέει ρεύμα, έχει γείωση οπότε ίσως φταίει κάποια πλακέτα μέσα στην οθόνη/ράδιο και έχει καεί.
Ελέγχει τα κλειδιά, λέει είναι ασυγχρόνιστα και κάπου το αμάξι έχει κάτι κωδικούς σε μια καρτούλα. 
Δεν τους βρήκαμε τους κωδικούς, έβαλε αυτός σε έναν υπολογιστή τα κλειδιά ( ή το αμάξι από ό,τι κατάλαβα) και βρήκε τους κωδικούς και τα έφτιαξε. Και μας είπε ότι έχει χαλάσει το μπόντι. 
Κόστος γύρω στα 200 για καινούριο, αλλά μπορεί να μας βρει κάτι για να το φτιάξει αντί να πάρουμε άλλο, με 70 ευρώ. 

Αυτά μου τα είπε η μάνα μου στο τηλέφωνο μόλις τώρα. Οπότε δεν ήξερε τίποτα παραπάνω. 
Ψάχνω στο ίντερνετ να βρω αυτό το μπόντι και δεν βρίσκω τίποτα. Ό.τι σε body βάζω, μου βγάζει εξωτερικής εμφάνισης στο αμάξι. 
Ξέρετε πώς αλλιώς μπορεί να λέγεται αυτό το πράγμα; 
Γιατί με τον πατριό μου θα μιλήσω βράδυ και με έχει φάει η αγωνία τώρα (και η ξενέρα ότι έχει πρόβλημα το αμάξι φυσικά). 

Αν έχει τύχει και σε κανέναν άλλο, θα ήθελα καμιά λεπτομέρεια (τι κάνει αυτό κτλ) .
Να πω ότι όταν ανοίγω την πόρτα, χτυπάει ο συναγερμός καμπίνας από τότε που έγινε αυτό. 
Το αμάξι είναι opel tigra του 2005 (twintop 1400 κυβικά. Βενζίνη) 

Επεξ/σία από Pintsie
Δημοσ.

Πήρα και την όπελ πριν λίγο . Body μου το είπε. Και μου είπε να πάω για διαγνωστικό μήπως είναι το body του συναγερμού και όχι του αυτοκινήτου. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, kage είπε

Bcm Body control Module 

https://m.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2332490.m570.l1313.TR5.TRC2.A0.H0.Xopel+tigra.TRS0&_nkw=opel+tigra+bcm

To αυτοκινητο βαζει νερο π.χ. στα πατακια?

Όχι, δεν βάζει νερό πουθενά. 

Το body του συναγερμού είναι τελικά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...