Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ orck

Δεν τα άλλαξα για να είμαι σίγουρος. Service έπρεπε να γίνει, ανεξάρτητα τι λέει ο πωλητής, εκτός κι αν είναι φίλος-συγγενής και ξέρεις τι αγοράζεις γιατί είναι μαλακία να την πατήσεις π.χ από λάδια-μπουζί.

Λάστιχα έπρεπε, η μπαταρία κράταγε λίγο ακόμα αλλά ερχόταν χειμώνας κι ήταν 5ετίας, τα τακάκια ήθελαν αλλαγή και πήρα την απόφαση να αλλάξω και δισκόπλακα μιας και το κόστος ήταν πολύ μικρό. Αυτά το πρώτο τρίμηνο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ερώτησή σου; Να ρισκάρω λίγο καιρό για να γλιτώσω τι; Να έχω το άγχος στον δρόμο ή να πληρώσω τις μαλακίες που μπορεί να μου είπε ο πωλητής για να το ξεφορτωθεί;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Mr V είπε

τακακια +δισκοι μπρος πισω+ υγρα φρενων ( remsa ειναι ολα , την θεωρω value for money μαρκα ) + κανα 50αρι ο μαστορας  βγαινει 200 ευρω 

Screen Shot 2018-01-27 at 23.24.38.png

Να τα αλλαξεις ολα.εγω θα σου προτεινα βαλε παραπανω κανενα 50αρι να βαλεις τακακια ferodo

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Να τα αλλαξεις ολα.εγω θα σου προτεινα βαλε παραπανω κανενα 50αρι να βαλεις τακακια ferodo

εκτος απο τα παραπανω χρειαζεται να αλλαξω κατι αλλο για τα φρενα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mp123 είπε

Τακάκια της Ferodo εννοείς τα DS2500; Ποια σειρά , νομίζω τα DS2500, σε καθημερινό αμάξι είναι υπερβολή

Δημοσ.

Παιδιά τα φρένα είναι η υπάριθμόν 1 ασφάλεια του αυτοκινήτου κατά την προσωπική μου άποψη.

Μην τσιγκουνεύεστε και ποτέ μην βάζετε το πιο φτηνό γιατί μία φορά μπορεί να χρειαστούμε το κάτι παραπάνω από αυτά και να μην το έχουμε.

Μάπα μπουζί;;;; Άντε να καίνε λίγο παραπάνω βενζίνη.Μάπα λάδια;;;; στη χειρότερη περίπτωση το πας για επισκευή Μάπα μπαταρία;;; Το πολύ πολύ να σου μείνει στο δρόμο.

Μάπα δίσκους ή τακάκια;;;; Μία φορά να μην έχουν την απόδοση που χρειάζεσαι μπορεί να χάσεις ότι πολυτιμότερο έχεις.:)

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε  Ts  ξανα ρωταω  για ποιό  λόγο   να τα αλλαξεις  ολα;;  για ενα σετ  τακακια  που σφυριζουν;;;   πήγαινε   σε ενα συνεργείο   να δουν την κατάσταση  των δίσκων  τακακια  μαρκουτσια  υγρα    και βλέπεις  τι χρειάζεται.   τώρα   μεσω ενος φορουμ   να σου λεμε  αλλαξε τα ολα   Είναι  λιγο  χαζο.  Δηλαδή   εαν οι δισκοι τακακια  πισω εχουν  πολυ  ψωμί   γιατί  να  αντικατασταθουν;;   

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι το Μπλα-μπλα ειναι το αντιστοιχο των μαμαδογκρουπ στο facebook, εκει που δινει συμβουλες τι θα φαει το μωρακι μια κυρια απο το facebook γιατι αυτη ξερει, και ο παιδιατρος προφανος πεταει χαρταετο.
Εδω ο αλλος ζηταγε ιατρικη συμβουλη για προσφορα μοναδα αιματος, που να ξερει ο βλακας ο γιατρος, ο Μπαμπης και ο Τακης απο το Insomnia που δωσαν μια φορα αιμα στον στρατο ξερουν καλυτερα. Τωρα ζητανε συμβουλη για τα φρενα απο το φορουμ και οχι απο τον τεχνικο αυτοκινητου...
Αλλο πραγμα να συμβουλεψεις καποιον για τι καρτα γραφικων να αγορασει η εαν θα πληρωσεις το amazon.co.uk σε λιρες η ευρω και αλλο πραγμα αυτα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε @orcκ μερικοί είναι παντελώς άσχετοι από αυτοκίνητα.Έχουν λάσπη στα μάτια που λένε και το μόνο που ξέρουν είναι να πηγαίνουν στο βενζινάδικο και να του λένε βάλε αέρα στα λάστιχα ή να φωνάζουν οδική και να περιμένουν με τις ώρες να έρθει να τους   αλλάξει λάστιχο γιατί δεν ξέρουν να το αλλάξουν.

Συζητώντας τα εδώ παίρνουν μία άποψη έστω ότι να λειτουργήσει ένα φρένο θέλει τακάκια - δίσκους - βαρελάκια και υγρά φρένων , οπότε πηγαίνοντας σε ένα μάστορα να ξέρουν σε γενικές γραμμές τι θα ζητήσουν.Δεν είναι κακό.Εξάλλου ο διάλογος συνήθως κέρδος φέρνει ακόμη και σε κάποιον που νομίζει ότι ξέρει κάτι και να το ξέρει λάθος.Θα βγει κάποιος άλλος να τον διορθώσει. Νομίζω δεν είναι κακό.

facebook δεν έχω αλλά δεν νομίζω η συζήτηση που κάνουμε εδώ να έχει σχέση με τις συζητήσεις που γίνονται εκί.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, meletis_m είπε

Τακάκια της Ferodo εννοείς τα DS2500; Ποια σειρά , νομίζω τα DS2500, σε καθημερινό αμάξι είναι υπερβολή

Δεν ειμαι τοσο ειδικος στις σειρες.αναλογος το αμαξι επιλεγω τι θα βαλω.στα rx8 στο bmw στο alfa εβαζα ακριβα.τωρα για τον φιλο μια οικονομικη σειρα της ferodo ειναι ενταξη.απο το να του βαλουν κινεζικα τουλαχιστον να δει σοβαρες εταιριες.εγω βαζω ferodo.θυμαμε στο rx8 ειχα δωσει 180 ευρω  για τακακια μπρος πισω.

2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φίλε @orcκ μερικοί είναι παντελώς άσχετοι από αυτοκίνητα.Έχουν λάσπη στα μάτια που λένε και το μόνο που ξέρουν είναι να πηγαίνουν στο βενζινάδικο και να του λένε βάλε αέρα στα λάστιχα ή να φωνάζουν οδική και να περιμένουν με τις ώρες να έρθει να τους   αλλάξει λάστιχο γιατί δεν ξέρουν να το αλλάξουν.

Συζητώντας τα εδώ παίρνουν μία άποψη έστω ότι να λειτουργήσει ένα φρένο θέλει τακάκια - δίσκους - βαρελάκια και υγρά φρένων , οπότε πηγαίνοντας σε ένα μάστορα να ξέρουν σε γενικές γραμμές τι θα ζητήσουν.Δεν είναι κακό.Εξάλλου ο διάλογος συνήθως κέρδος φέρνει ακόμη και σε κάποιον που νομίζει ότι ξέρει κάτι και να το ξέρει λάθος.Θα βγει κάποιος άλλος να τον διορθώσει. Νομίζω δεν είναι κακό.

facebook δεν έχω αλλά δεν νομίζω η συζήτηση που κάνουμε εδώ να έχει σχέση με τις συζητήσεις που γίνονται εκί.

Πολυ σωστα τα λες.

Επεξ/σία από mp123
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 hours ago, papoys1 said:

Παιδιά τα φρένα είναι η υπάριθμόν 1 ασφάλεια του αυτοκινήτου κατά την προσωπική μου άποψη.

Μην τσιγκουνεύεστε και ποτέ μην βάζετε το πιο φτηνό γιατί μία φορά μπορεί να χρειαστούμε το κάτι παραπάνω από αυτά και να μην το έχουμε.

Μάπα μπουζί;;;; Άντε να καίνε λίγο παραπάνω βενζίνη.Μάπα λάδια;;;; στη χειρότερη περίπτωση το πας για επισκευή Μάπα μπαταρία;;; Το πολύ πολύ να σου μείνει στο δρόμο.

Μάπα δίσκους ή τακάκια;;;; Μία φορά να μην έχουν την απόδοση που χρειάζεσαι μπορεί να χάσεις ότι πολυτιμότερο έχεις.:)

Τα λάστιχα δεν βλέπω πουθενά. 

Ότι φρένα και να έχεις αν τα λάστιχα κάνουν μόνο για πλαϊνά σε βάρκα πάλι δεν γλιτώνεις. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...