Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Dynamics είπε

σε ενημερωσε κανεις οτι πλεον απο πχ cu σε γουατς απ πρεπει να σκασεις 30 ευρω φορητοτητα?

Οχι,μιλας σοβαρα;Στο μεταξυ πραγματικα δεν εχω ακουσει κανεναν να συζηταει για τετοια θεματα,παρ'ολο που ειναι σοβαρο κομματι της καθημερινοτητας και των εξοδων μας.

• Like 2
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, opcorsa είπε

σε διακοπη απο κοσμοτε συγγενικου προσωπου που εκανα πριν 1 μηνα με ενημερωσαν για 15 ευρω νομιζω, τους ειπα να προχωρησουν αλλα λογικα δεν θα πληρωσω τιποτα...

εκανα διακοπη ΑΚΡΙΒΩΣ την ημερα που εληγε το 2ετες συμβολαιο  του οποτε μαλλον παιζει ρολο γιατι δεν μου ηρθε καθολου λογαριασμος και προφανως δεν πληρωσα τελος...λογικα την γλυτωσα :devil::devil:

δες αν μπορεις να επωφεληθεις

Σιγά μην το γλύτωσες.

Όπως είπα και παραπάνω η fortnet εμένα θυμήθηκε μετά από 4-5 χρόνια να μου πει ότι χρωστάω 17 ευρώ από υπηρεσία που μου είχε παράσχει στην αρχή της σύνδεσης.:angry:

Δεν παίζονται με τίποτε λέμε.:lol:

• Confused 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ThReSh είπε

Γιατί στη Ρουμανία έχουν χαμηλότερους φόρους/εισφορές και γενικότερα κόστη λειτουργίας, λιγότερη γραφειοκρατία, χαμηλότερο κόστος επένδυσης κτλπ κτλπ...

ναι γιαυτό 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Σιγά μην το γλύτωσες.

Όπως είπα και παραπάνω η fortnet εμένα θυμήθηκε μετά από 4-5 χρόνια να μου πει ότι χρωστάω 17 ευρώ από υπηρεσία που μου είχε παράσχει στην αρχή της σύνδεσης.:angry:

Δεν παίζονται με τίποτε λέμε.:lol:

χμμ δεν ξερω, ειπαν οτι θα μου ερθει με τον τελευταιο λογαριασμο ο οποιος δεν ηρθε καν... μιλησα με γνωστο μου στον γερμανο και λεει λογικα ειμαι απο τους τυχερους επειδη διεκοψα την μερα ακριβως που εληγε το συμβολαιο,και πριν τυπωθουν οι επομενοι λογαριασμοι, οποτε ειμαι οκ...

δεν ξερω αν μου ελεγε φιδια ομως

Δημοσ.
16 hours ago, ThReSh said:

Γιατί στη Ρουμανία έχουν χαμηλότερους φόρους/εισφορές και γενικότερα κόστη λειτουργίας, λιγότερη γραφειοκρατία, χαμηλότερο κόστος επένδυσης κτλπ κτλπ...

Και στην Νορβηγία που με 25Ε εχω απεριόριστα λεπτά και μυνηματα σε ολους και 250λεπτα με χρεωση δευτερολεπτο για όλη τη Ευρώπη και 1Gb? Επίσης καρτοκινητό. Και εδώ έχουν χαμηλότερους φόρους?

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, pant13 said:

Και στην Νορβηγία που με 25Ε εχω απεριόριστα λεπτά και μυνηματα σε ολους και 250λεπτα με χρεωση δευτερολεπτο για όλη τη Ευρώπη και 1Gb? Επίσης καρτοκινητό. Και εδώ έχουν χαμηλότερους φόρους?

Μήπως γνωρίζουμε αν έχει πέσει επιδότηση από το κράτος στη Νορβηγία για τις επενδύσεις των ISP? Διότι εδώ πέρα από το Rural Broadband (ΕΕ) δεν νομίζω ότι έχει τσοντάρει κάποιος εκτός των ISP...

Επεξ/σία από ThReSh
Δημοσ.
11 ώρες πριν, webparts είπε

Οχι,μιλας σοβαρα;Στο μεταξυ πραγματικα δεν εχω ακουσει κανεναν να συζηταει για τετοια θεματα,παρ'ολο που ειναι σοβαρο κομματι της καθημερινοτητας και των εξοδων μας.

αν κανεις μια ερευνα σε γειτονικο σαιτ θα βρεις οτι θες :P και ομως για να πας απο πχ f2g σε vodafone cu υπαρχει χαρατσι 30 ευρω για καθε μεταφορα και οι τρεις το εχουν ετσι?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pant13 είπε

Και αυτό πολύ καλύτερο από τα δικά μας πακέτα είναι...

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, τα πλήρωσα το πρωί, έχω κάνει και την καταγγελία, φυσικά δεν περιμένω καμία δικαίωση, δεν τρέφω αυταπάτες. Το θέμα όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, έπρεπε κάποια στιγμή να διατυπωθεί ώστε όσοι το ψάχνουν να βρουν λεπτομέρειες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί δεν έχουν κάποιες σταθερές τιμές-πάγια και κάνουν παζάρια με τον καθένα προσωπικά. Αλλος πληρώνει κανονικά 50 ευρώ/μήνα χωρίς έκπτωση, άλλος αλλάζει εταιρεία κάθε 5 μήνες και παίρνει δώρα κλπ.

Γι' αυτό τον λόγο και έχουν βάλει τέλη διακοπής. Γιατί υπάρχουν πολλοί που εκμεταλλεύονται το σύστημα. Αφήνουν 500 ευρώ χρέος στην wind πάνε στην cosmote.

ή κάποιοι που παζαρεύουν και αλλάζουν εταιρείες για καλύτερες τιμές κάθε λίγο και λιγάκι. 

Με αυτή την λογική μου φαίνεται απόλυτα φυσικολογικό το να χρεώνουν τέλη διακοπής-αλλαγής.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GenesisX είπε

Γι' αυτό τον λόγο και έχουν βάλει τέλη διακοπής. Γιατί υπάρχουν πολλοί που εκμεταλλεύονται το σύστημα. Αφήνουν 500 ευρώ χρέος στην wind πάνε στην cosmote.

Αυτόν που τους άφησε φέσι 500€ θα τον κρατήσουν αν του βάλουν και 20€ τέλος διακοπής; Απλά θα τους αφήσει φέσι 520€ :D:D:D

Δημοσ.

Γενικά μιλάω, για όλες τις περιπτώσεις (συνεχείς αλλαγές εταιρείας κλπ).

Πάντως έχω ακούσει ότι φτιάχνουν τώρα και μητρώο τύπου τηρεσία οι εταιρείες κινητής :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, GenesisX είπε

Γενικά μιλάω, για όλες τις περιπτώσεις (συνεχείς αλλαγές εταιρείας κλπ).

Πάντως έχω ακούσει ότι φτιάχνουν τώρα και μητρώο τύπου τηρεσία οι εταιρείες κινητής :P

Το παράδειγμα με τα 500€ δεν το πέτυχες πάντως :D:D:D. Και ανενημέρωτος, και δεν διάβασες όλο το topic :P:P:P. Το μητρώο που λες το έχουν φτιάξει (και το συζητήσαμε στην προηγούμενη σελίδα).:P

Στα σοβαρά τώρα. Το τέλος διακοπής είναι παράλογο και γίνετε ακριβός για τον λόγο που λες, να φρενάρουν την φορητότητα. Έλα όμως που σύμφωνα με το νόμο οι εταιρείες "δεν πρέπει να βάζουν εμπόδια στην φορητότητα".

Το ζήτημα είναι πως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι (σοβαρό) εγώ, εσύ ή ο φίλος που τελικά πήγε και πλήρωσε. Αυτοί που πρέπει και μπορούνε να κάνουν κάτι δεν το κάνουν.

Επεξ/σία από vasilk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμπόδιο στην φορητότητα δεν μπαίνει. Η φορητότητα γίνεται πλέον σε λίγες ώρες.

Παλιότερα υπήρχε πρόβλημα γιατί ο καθένας έκανε παζάρια με 3-4 εταιρείες ταυτόχρονα, του έκαναν μετά νέα προσφορά για να μην φύγει και τραβούσε πολύ το ζήτημα ή καθυστερούσε την μεταφορά ο παλιός πάροχος.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...