Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, palawiaris said: Το πόσο ξεφτιλισμένες είναι αυτές οι εταιρίες στην Ελλάδα..... Να σκεφτείτε ήμουν Ρουμανία για 1,5 μήνα και με 5 ευρώ στην voda είχα 4,5G mobile νετ με αρχικά 5 και αργότερα 30 γκίγκα και πόσα λεπτά μπλα μπλα και sms για εξωτερικό. Με άλλα 8 ευρώ επιπλέον το ίδιο Internet με roaming και ξέχασα πόσες ώρες μιλούσε η γυναίκα από εξωτερικό και για εξωτερικό. Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά; Γιατί στη Ρουμανία έχουν χαμηλότερους φόρους/εισφορές και γενικότερα κόστη λειτουργίας, λιγότερη γραφειοκρατία, χαμηλότερο κόστος επένδυσης κτλπ κτλπ... Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από ThReSh 4 1
tsioulak Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, opcorsa είπε ερώτηση, υπαρχει καποιος νομος που "υποχρεωνει" τις εταιρειες να εχουν καρτοκινητα, και δη "φοιτητικα"? γιατι εγω και πολλοι αλλοι εχουμε φοιτητικα, και παρα τα τελη και τους φορους επι φορων, με 8 ευρω τον μηνα ειμαι καλυμενος (1200 λεπτρα προς ολους και αρκετα γκιγκα, τα οποια μπαινουν στον επομενο μηνα αν κανω ανανεωση) ... οποτε αισθανομαι οτι τους "κλεβω" σε σχεση με αντιστοιχα προιοντα συνδεσης... δεν με βλεπω να αλλαζω απο καρτοκινητο ποτε, το φοιτητικο θα μου βγαλει ανετα μια δεκαετια ακομα βεβαια.... Μην ανησυχείς, κάπου εκεί θα έπρεπε να είναι οι τιμές συμβολαίου (ίσως λιγο παραπάνω με μια καλή επιδότηση και διετές συμβόλαιο), απλά εδώ στην Ελλάδα το γ@μησαν και ψόφησε με τα συμβόλαια.
papoys1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 56 λεπτά πριν, opcorsa είπε ερώτηση, υπαρχει καποιος νομος που "υποχρεωνει" τις εταιρειες να εχουν καρτοκινητα, και δη "φοιτητικα"? γιατι εγω και πολλοι αλλοι εχουμε φοιτητικα, και παρα τα τελη και τους φορους επι φορων, με 8 ευρω τον μηνα ειμαι καλυμενος (1200 λεπτρα προς ολους και αρκετα γκιγκα, τα οποια μπαινουν στον επομενο μηνα αν κανω ανανεωση) ... οποτε αισθανομαι οτι τους "κλεβω" σε σχεση με αντιστοιχα προιοντα συνδεσης... δεν με βλεπω να αλλαζω απο καρτοκινητο ποτε, το φοιτητικο θα μου βγαλει ανετα μια δεκαετια ακομα βεβαια.... Μέχρι ποια ηλικία δέχονται εγγραφές τα Πανεπιστήμια.;;;;;;;;;; 1
ikaruga24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, palawiaris είπε Το πόσο ξεφτιλισμένες είναι αυτές οι εταιρίες στην Ελλάδα..... Να σκεφτείτε ήμουν Ρουμανία για 1,5 μήνα και με 5 ευρώ στην voda είχα 4,5G mobile νετ με αρχικά 5 και αργότερα 30 γκίγκα και πόσα λεπτά μπλα μπλα και sms για εξωτερικό. Με άλλα 8 ευρώ επιπλέον το ίδιο Internet με roaming και ξέχασα πόσες ώρες μιλούσε η γυναίκα από εξωτερικό και για εξωτερικό. Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά; AAA όλα και όλα. Εδώ φίλος έχουμε Ελλάδα και έχουμε κράτος το οποίο κράτος απαιτεί τα λεφτά του. 1
opcorsa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 29 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μέχρι ποια ηλικία δέχονται εγγραφές τα Πανεπιστήμια.;;;;;;;;;; μεχρι να ζεις? τι ερωτηση ειναι αυτη?
vasilk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, chrisSerres είπε ένας γνωστός που έχει έναν φίλο μέσα πριν λίγη ώρα, ρώτησε από περιέργεια και του είπαν ότι αν δεν πληρωθεί πάει στην εφορία, τώρα, λενε αλήθεια? Σιγά μην πάνε και στον Άρειο Πάγο . Διεκδικούμενα από ιδιώτη προς ιδιώτη είναι. Τι σχέση έχει η εφορία; Μαζεύει τα δικά της η εφορία, θα ασχοληθεί και με αυτά. Εδώ και 2-3 χρόνια οι εταιρείες με ΠΡΟΦΑΣΗ κάποιους κακοπληρωτές πίεσαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μητρώο όσων τους χρωστούν. Μόλις το δημιούργησαν το μητρώο επέβαλαν όλες το "τέλος αποσύνδεσης" που στερείται κάθε λογικής. Τώρα αν δεν τους τα πληρώσεις σε εκβιάζουν ότι θα σε γράψουν στο μητρώο τους και δεν θα σε δεχτεί καμία αν θέλεις άλλο συμβόλαιο. Βρίσκουν και τα κάνουν φυσικά. Αφού κάποιοι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 5 minutes ago, vasilk said: δώ και 2-3 χρόνια οι εταιρείες με ΠΡΟΦΑΣΗ κάποιους κακοπληρωτές πίεσαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα μητρώο όσων τους χρωστούν. Μόλις το δημιούργησαν το μητρώο επέβαλαν όλες το "τέλος αποσύνδεσης" που στερείται κάθε λογικής. Τώρα αν δεν τους τα πληρώσεις σε εκβιάζουν ότι θα σε γράψουν στο μητρώο τους και δεν θα σε δεχτεί καμία αν θέλεις άλλο συμβόλαιο. Δεν σε γράφουν για το τέλος αποσύνδεσης γιατί δεν είναι πάνω από 200 euro όμως... 1
devil-ji Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εγω σημερα μιλησα με κοσμοτε για να διακοψω συμβολαιο κινητης και μου λεν θα εχει τελη απενεργοποιησης 12€. Ελεος. Ξερετε αν υπαρχει καποια επιπτωση αν ππληρωσεις τον εκκαθαριστικο λογ/σμο πλην το τελος απενεργοποιησης? Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από devil-ji 1
opcorsa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, devil-ji είπε Και εγω σημερα μιλησα με κοσμοτε για να διακοψω συμβολαιο κινητης και μου λεν θα εχει τελη απενεργοποιησης 12€. Ελεος. Ξερετε αν υπαρχει καποια επιπτωση αν ππληρωσεις τον εκκαθαριστικο λογ/σμο πλην το τελος απενεργοποιησης? σε διακοπη απο κοσμοτε συγγενικου προσωπου που εκανα πριν 1 μηνα με ενημερωσαν για 15 ευρω νομιζω, τους ειπα να προχωρησουν αλλα λογικα δεν θα πληρωσω τιποτα... εκανα διακοπη ΑΚΡΙΒΩΣ την ημερα που εληγε το 2ετες συμβολαιο του οποτε μαλλον παιζει ρολο γιατι δεν μου ηρθε καθολου λογαριασμος και προφανως δεν πληρωσα τελος...λογικα την γλυτωσα δες αν μπορεις να επωφεληθεις
vasilk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, ThReSh είπε Δεν σε γράφουν για το τέλος αποσύνδεσης γιατί δεν είναι πάνω από 200 euro όμως... Α ναι; Έχουν όριο τα 200€; Δεν την ήξερα αυτήν τη λεπτομέρεια. Πάλι καλά να λέμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, vasilk said: Α ναι; Έχουν όριο τα 200€; Δεν την ήξερα αυτήν τη λεπτομέρεια. Πάλι καλά να λέμε http://www.telegnous.gr/el/faq/ Ναι τα γράφουν εδώ...
vasilk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ThReSh είπε http://www.telegnous.gr/el/faq/ Ναι τα γράφουν εδώ... Εδώ οι αθεόφοβοι είπαν στον άλλον ότι θα του στείλουν το λογαριασμό στην εφορεία, στη λεπτομέρεια των 200€ θα κολλήσουν; Το λένε και σε όποιον πιάσει. Πάντως αν είναι με τα 200€ έχουμε το χρόνο να αφήσουμε καμιά 10ρια "τέλη αποσύνδεσης" απλήρωτα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από vasilk
webparts Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Για να μη σας κρατανε με το ζορι,εαν θελετε να κανετε την οποιαδηποτε διακοπη πατε σε αντιπαλη εταιρια και ζητατε να σας αλλαξουν το νουμερο και να το κανουν πχ what's up. Αυτο γινεται αμεσα και χωρις 1 και 2 μηνες καθυστερηση οπως λενε καποιοι κακομοιρηδες στις εταιριες. Μετα αν θελετε vodafone ξανακανετε φορητοτητα σε καρτοκινητο vodafone. Το εκανα εγω σε καρτοσυμβολαιο το οποιο ειχε διακοπει επειδη δεν το ειχα πληρωσει. Μετα το ξανακανα cu και δε με εμποδισε κανεις.
Dynamics Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Για να μη σας κρατανε με το ζορι,εαν θελετε να κανετε την οποιαδηποτε διακοπη πατε σε αντιπαλη εταιρια και ζητατε να σας αλλαξουν το νουμερο και να το κανουν πχ what's up. Αυτο γινεται αμεσα και χωρις 1 και 2 μηνες καθυστερηση οπως λενε καποιοι κακομοιρηδες στις εταιριες. Μετα αν θελετε vodafone ξανακανετε φορητοτητα σε καρτοκινητο vodafone. Το εκανα εγω σε καρτοσυμβολαιο το οποιο ειχε διακοπει επειδη δεν το ειχα πληρωσει. Μετα το ξανακανα cu και δε με εμποδισε κανεις. σε ενημερωσε κανεις οτι πλεον απο πχ cu σε γουατς απ πρεπει να σκασεις 30 ευρω φορητοτητα?
gia_nnis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 15 ώρες πριν, chrisSerres είπε ένας γνωστός που έχει έναν φίλο μέσα πριν λίγη ώρα, ρώτησε από περιέργεια και του είπαν ότι αν δεν πληρωθεί πάει στην εφορία, Στο εκτελεστικο αποσπασμα θα τον πανε!!! Ειπαμε για τετοια ποσα δεν σου κανουν τιποτα.. Αυτα τα λενε και οπου πιασει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα