Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. Γράφω αυτό το θέμα εδώ, ώστε να μείνει, και για όσα χρόνια στο μέλλον πληκτρολογήσει κάποιος στο google "vodafone τέλη αποσύνδεσης" να τον φέρνει εδώ.

Λίγα λόγια για την Βόνταφον. Πριν περ.2,5 χρόνια(φαντάρος τότε) με κάλεσαν απ'την Αθήνα με μια φαινομενικά εξαιρετική προσφορά για το λεγόμενο "καρτοσυμβόλαιο". Πιο συγκεκριμένα μου προσέφεραν με ανανέωση 10€/μήνα συνολικά σχεδόν 2000" λεπτά, εκατοντάδες μηνύματα, mb για internet καθώς και κουπόνια για καταστήματα(άφαντα). Καθώς αυτόν τον μήνα τελειώνει το συμβόλαιο, αποφάσισα να το διακόψω για άλλους λόγους, ή μάλλον να βεβαιωθώ ότι θα ο αριθμός μου θα επιστρέψει στην αρχική του μορφή(καρτοκινητό). Με καλούν σήμερα για να μου πούνε πως πρέπει να πληρώσω 21€ τέλη αποσύνδεσης. Σκεφτείτε λίγο. Ήμουν εντάξει για 2 χρόνια, ο μηνιαίος μου λογαριασμός ήταν μόλις 10€, και η ίδια η vodafone που μου προσέφερε το συμβόλαιο, ζητά τέλη αποσύνδεσης, κι όχι απλά τα ζητά αλλά επιβάλει το ποσό που θα πλήρωνα υποτίθεται σε 2 μήνες. Μάλιστα στην αντίδρασή μου πως αυτά δεν μου τα έλεγαν όταν με έπαιρναν για να συνάψουμε συμβόλαιο, δεν παρέλειψαν να μου πούνε πως η κλήση ηχογραφείται. Θα μου πείτε, πως κάνω έτσι για 20€. Ελπίζω να μην καταλάβατε αυτό από αυτήν την ιστορία. Αντιλαμβάνεστε τον τρόπο με τον οποίο οι πολυεθνικές σήμερα κρατάνε πελάτες? Κατά την αρχική μου συνεννόηση μαζί τους τους είχα αναφέρει ότι εκείνη την περίοδο ήμουν άνεργος. Το αν είμαι η όχι άνεργος αυτή τη στιγμή δεν τους ενδιαφέρει, αυτοί ζητάνε 20€+ Καθαριστικό λογαριασμό. Το καλύτερο? Όταν τον Οκτώβρη του 2016 πήγα πάλι να σπουδάσω, μπορούσα να βολευτώ με ένα φοιτητικό πρόγραμμα αλλά δεν τους κάλεσα, και σεβάστηκα το συμβόλαιο που συμφωνήθηκε. Ανακεφαλαιόνοντας μπορείτε να φανταστείτε πόσα άλλα προνόμια μου έταξαν τα οποία δεν αναφέρω για να μη με πείτε και "υπερβολικά δίκαιο". Εννοείται πως αυτές τις "Φαντασμαγορικές" χρεώσεις τηρούν όλες οι παρόμοιες εταιρίες. Γιαυτό η παραμικρή δέσμευση σε αυτό το παγκοσμιοποιημένο σάπιο σύστημα μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια. Μην δίνεται σε κανέναν το δικαίωμα(πλην τον αναγκαίων αγαθών) να στέλνουν φακελάκια κάθε μήνα κάτω απ'την πόρτα σας. Έχεις λεφτά, πας και παίρνεις αυτό που θες(Στην προκειμένη περίπτωση-κάρτα ανανέωσης). Δεν έχεις λεφτά, κάτσε καλά! Μή βάζετε εισοδηματίες πάνω απ'το κεφάλι σας.

Από εμένα Θα πληρωθούν τελευταία φορά γιατί φερθήκαν ανέντιμα σε έντιμο πελάτη. Ξέρουν πολύ καλά πόσα χρόνια είμαστε οικογενειακώς σε εκεί. Αυτό θα αλλάξει έτσι για το "γαμώτο"... έστω, σε βάθος χρόνου.

Και σας ρωτάω. Ποιος τους ελέγχει όλους αυτούς?

Ας πούμε ότι εγώ έχω την υποχρέωση να διαβάσω τα ψηλά γράμματα, εκείνοι από πλευρά τους όμως δεν αποκρύπτουν τέτοιες πληροφορίες? 

Ένα συμβόλαιο υποτίθεται πως έχει συγκεκριμένη διάρκεια σωστά? 

Τροφή για σκέψη

r0b04h.jpg

Παρακαλώ τους διαχειριστές, αν υπάρχει πιο σχετική ενότητα, να μεταφερθεί εκεί το θρεντ :)

Επεξ/σία από chrisSerres
  • Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμα δεν θες να κρατησεις το νουμερο απλα δεν τους πληρωνεις..

Λενε οτι η vodafon ειναι η πιο σωστη εταιρια σε σχεση με τις υπολοιπες..

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα.Υπαρχει ορος στο συμβολαιο που λεει οτι πληρωνεις αυτα τα 20 ευρω οταν "σταματησεις" το συμβολαιο;Αν οχι δεν πληρωνεις τιποτα και τραβας μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gia_nnis είπε

Αμα δεν θες να κρατησεις το νουμερο απλα δεν τους πληρωνεις..

Λενε οτι η vodafon ειναι η πιο σωστη εταιρια σε σχεση με τις υπολοιπες..

Τί εννοείς? Ρώτησα σχετικά με το να κλείσω τελείως τον αριθμό και μου είπαν πως και πάλι απαιτούνται 20€ για την κατάργησή του. 

16 λεπτά πριν, cumulus είπε

Συγγνωμη αλλα δεν καταλαβα.Υπαρχει ορος στο συμβολαιο που λεει οτι πληρωνεις αυτα τα 20 ευρω οταν "σταματησεις" το συμβολαιο;Αν οχι δεν πληρωνεις τιποτα και τραβας μια καταγγελια στην ΕΕΤΤ

Σε ευχαριστώ φίλε μου, την έκανα. Λειτουργεί? χαχα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, cumulus είπε

ακριβώς αυτό.

αν δεν υπάρχει όρος τους δείχνεις το μεσαίο δάχτυλο. Αν ναι τους δείχνεις το 20αρι.

τώρα τα υπόλοιπα, για το αν είσαι άνεργος τις κακιές πολυεθνικές και το κεφάλαιο ας τα αφήσουμε για καμιά διαδήλωση, δεν έχουν σχέση με το θέμα.

• Like 5
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kleo1 είπε

ακριβώς αυτό.

αν δεν υπάρχει όρος τους δείχνεις το μεσαίο δάχτυλο. Αν ναι τους δείχνεις το 20αρι.

τώρα τα υπόλοιπα, για το αν είσαι άνεργος τις κακιές πολυεθνικές και το κεφάλαιο ας τα αφήσουμε για καμιά διαδήλωση, δεν έχουν σχέση με το θέμα.

Τους όρους σήμερα τους φτιάχνουν αύριο τους αλλάζουν. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chrisSerres είπε

Τους όρους σήμερα τους φτιάχνουν αύριο τους αλλάζουν. 

Τους εβαλε χερι η ΕΕΤΤ και δεν μπορουν να το κανουν οσο "τρεχει" το συμβολαιο

• Like 1
Δημοσ.

ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ μεχρι να ξεχρεώσει η Ελλάδα.

ξέρω περίπτωση επιχειρηματία που έχει το τηλ του στο ονόμα του φοιτητή γιου του και πληρώνει κάθε μήνα 8 ευρώ το πακέτο που βάζει...

και δεν ειναι θέμα χρημάτων, αλλά άποψης...

ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ για πάντα...

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ειχα πληρωσει τελος αποσυνδεσης για να παω απο wind σε f2g, μετα απο 15 χρονια συμβολαιο (ειχε ληξει). Μαλιστα αυτο ηταν και ενα απο τα "οπλα" των τηλεφωνητων τους που επαιρναν να με μεταπεισουν.

Οπως θα σου πουν οι υπερμαχοι των καρτελ, καπου καπως καποτε "σε ενημερωσαν", στο site τους μαλλον και σου εδωσαν 1 μηνα περιθωριο να σπασεις το συμβολαιο, αρα ειναι νομικα και ηθικα καλυμμενοι. Οχι βεβαια οτι θα ειχες και αλλη επιλογη, αφου ολες υιοθετησαν αυτο το χαρατσι και θα επρεπε να σκασεις 20 ευρω μονο για να μεταφερεις τον αριθμο σε αλλη εταιρια.

Επεξ/σία από Miracle Worker
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisSerres είπε

Τί εννοείς? Ρώτησα σχετικά με το να κλείσω τελείως τον αριθμό και μου είπαν πως και πάλι απαιτούνται 20€ για την κατάργησή του. 

Αφηνεις χρεος.. δεν σου κανει κανεις τιποτα.. δεν θα εχεις καμια συνεπεια.. απλα για να ξαναπας στην vodafon σε περιμενει το ποσο που δεν πληρωσες..

Ξερεις ποσοι χρωστανε..!!! Για τετοια δεν κινουνται νομικα..

ποσα

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

ένας γνωστός που έχει έναν φίλο μέσα πριν λίγη ώρα, ρώτησε από περιέργεια και του είπαν ότι αν δεν πληρωθεί πάει στην εφορία, τώρα, λενε αλήθεια? λένε ψέματα για να μας ψαρώσουν, πάντως είναι πεταμένα λεφτά, και στην χώρα και στη χρονική περίοδο που ζούμε είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στους πελάτες σου. Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, θα βάζω ανανέωση 7-8€ ώσπου να έρθει η ανάπτυξη(δλδ ποτέ) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το άσχημο είναι ότι  έβαλαν τους περισσότερους στο τρυπάκι   με τα αιφον και τις λοιπές παντόφλες , τους έχει γίνει απαραίτητο το ίντερνετ και έτσι τους αρμέγουν.

Από τη στιγμή που μπορούν να μας ελέγχουν τη σκέψη και το νου ότι θέλουν θα μας κάνουν και εμείς θα ακολουθούμε σαν χαιβάνια και θα τους τα ακουμπάμε.Εμένα πριν κανένα χρόνο η fortnet στην οποία είμαι πάνω από 5-6 χρόνια θυμήθηκε να μου πει ότι οφείλω 17 ευρώ από κάποια Υπηρεσία που μου είχε παράσχει στην αρχή της σύνδεσης και ξέχασε να μου τη χρεώσει.Τους τα έχωσα σκέφτηκα να φύγω να πάω αλλού αλλά  που να πας όλοι ίδιοι είναι,οπότε τα πλήρωσα να γλιτώσω και από μελλοντικά προβλήματα.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gia_nnis είπε

Αφηνεις χρεος.. δεν σου κανει κανεις τιποτα.. δεν θα εχεις καμια συνεπεια.. απλα για να ξαναπας στην vodafon σε περιμενει το ποσο που δεν πληρωσες..

Ξερεις ποσοι χρωστανε..!!! Για τετοια δεν κινουνται νομικα..

ποσα

32 λεπτά πριν, chrisSerres είπε

ένας γνωστός που έχει έναν φίλο μέσα πριν λίγη ώρα, ρώτησε από περιέργεια και του είπαν ότι αν δεν πληρωθεί πάει στην εφορία, τώρα, λενε αλήθεια? λένε ψέματα για να μας ψαρώσουν, πάντως είναι πεταμένα λεφτά, και στην χώρα και στη χρονική περίοδο που ζούμε είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στους πελάτες σου. Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω, θα βάζω ανανέωση 7-8€ ώσπου να έρθει η ανάπτυξη(δλδ ποτέ) 

http://www.telegnous.gr/el/faq/

• Like 1
Δημοσ.

Το πόσο ξεφτιλισμένες είναι αυτές οι εταιρίες στην Ελλάδα.....
Να σκεφτείτε ήμουν Ρουμανία για 1,5 μήνα και με 5 ευρώ στην voda είχα 4,5G mobile νετ με αρχικά 5 και αργότερα 30 γκίγκα και πόσα λεπτά μπλα μπλα και sms για εξωτερικό.
Με άλλα 8 ευρώ επιπλέον το ίδιο Internet με roaming και ξέχασα πόσες ώρες μιλούσε η γυναίκα από εξωτερικό και για εξωτερικό.

Γιατί στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά;

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

ερώτηση, υπαρχει καποιος νομος που "υποχρεωνει" τις εταιρειες να εχουν καρτοκινητα, και δη "φοιτητικα"?

γιατι εγω και πολλοι αλλοι εχουμε φοιτητικα, και παρα τα τελη και τους φορους επι φορων, με 8 ευρω τον μηνα ειμαι καλυμενος (1200 λεπτρα προς ολους και αρκετα γκιγκα, τα οποια μπαινουν στον επομενο μηνα αν κανω ανανεωση) ... οποτε αισθανομαι οτι τους "κλεβω" σε σχεση με αντιστοιχα προιοντα συνδεσης...

δεν με βλεπω να αλλαζω απο καρτοκινητο ποτε, το φοιτητικο θα μου βγαλει ανετα μια δεκαετια ακομα  βεβαια....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...