nikolaos_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Την είδα σε DVD και είδα και τα bonus tracks, τα οποία αν ενσωματώνωνταν θα πλούτιζαν περισσότερο την ταινία. Εχω κανένα 10μηνο που την είδα. Είναι αρκετά καλή ταινία. Άλλες ταινίες με Russell Crowe δεν έχω δει και δεν εκφέρω γνώμη για το παίξιμο (δε με πολυέπεισε ως μαθηματικός αλλά μάλλον το κρίνω αυστηρά λόγω προσωπικής άποψης που έχω για τους μαθηματικούς) Το σπάσιμο σχετικά με την ταινία δεν αφορούσε την ταινία αλλά όσους την παρουσίαζαν την εποχή που προβαλλόταν. Λέγαν όλοι ότι ο Nash (που υποδύεται ο Crowe) πήρε Νόμπελ Μαθηματικών ! ! !
aragorn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 O Nash πήρε Νόμπελ (το 1994), αλλά νομίζω ότι είχε σχέση με τις οικονομικές πτυχές της δουλειάς του.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 aragorn ypothetw oti to point tou nikou einai oti DEN YPARXEI Nobel Mathimatikwn(alithia,i gnwsti istoria me tin gynaika tou Nobel xerei kaneis an einai ontws alithini?)
epote Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 poly amfivalo, ta nobel einai h meta thanaton sygnomh enos anthropou gematou typseis kai anaferontai se epistimes kai morrfes anthropinhs ekfrashs pou proothoun tis praktikes ptyxes ths anthropotitas logotexnia prostethike argotera
midnight_man Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Αν θέλετε και τη γνώμη μου δεν τρελάθηκα με την ταινία. Μια χαρά ήταν αλλά όχι αριστούργημα. Εξαιρετική ερμηνεία από τον crowe που είναι γενικά πολύ καλός ηθοποιός με αρκετά μεγάλη γκάμα ρόλων. Μόνο μια μαλ****ια του καταλογίζω αυτήν : http://us.imdb.com/title/tt0228750/ κατά τα άλλα όπου τον έχω δει είναι εξαιρετικός (και στον μονομάχο). Εκτός από καλός ηθοποιός όμως είναι και ωραίος άνδρας κι επειδή στον μονομάχο έιχαν πάει όλες οι γυναίκες και χάζευαν τα μούσκουλα του πέρασε σε δεύτερη μοίρα η υποκριτική του ικανότητα. όσο για την ιστορία με τον nobel και τα μαθηματικά, μας της είχε δηιγηθεί στο πανεπιστήμιο ο Ζερβός, δεν ξέρω πόσοι τον πρόλαβαν (epote ?), υπάρχει και στις ιστορικές, συλλεκτικές πλέον σημειώσεις του. Το έχω ακούσει κι από άλλους αλλά δεν το έχω διασταυρώσει και όλο λέω να το ψάξω αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα.
adi32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 ton zervo ton kserw kala mprosta tou o Crowe htan arnaki mia fora mas ekane proforikh eksetash h opoia arxise 5 to apogeyma, stis 8 efyge gia na taisei tis gates kai epestrepse 11 kai synexise kai meta tis 1:30 ta ksimerwmeta opou den anteksa kai efyga giati ellege oti prwta tha teliwsei me tis kopeles gia na gyrisoyn NWRIS sto spiti tous !!!!!!!!!
midnight_man Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2004 ton zervo ton kserw kalamprosta tou o Crowe htan arnaki mia fora mas ekane proforikh eksetash h opoia arxise 5 to apogeyma' date=' stis 8 efyge gia na taisei tis gates kai epestrepse 11 kai synexise kai meta tis 1:30 ta ksimerwmeta opou den anteksa kai efyga giati ellege oti prwta tha teliwsei me tis kopeles gia na gyrisoyn NWRIS sto spiti tous !!!!!!!!![/quote'] χεχε, σωστός για τον ίδιο λέμε. Η εξέταση ήταν σπίτι του ; γιατί έχω πάει και σπίτι του και όντως ο nash μπροστά του ήταν αρνάκι. Θεός!
Godfath3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2004 Sorry re paidia yparxoun tetoioi ka8hghtes?xaxaxa... No comments...
aragorn Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2004 Το κορυφαί κομμάτι των extras ήταν αυτό που έδειχνε τον ίδιο το Nash να προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξηγήσει ορισμένα κομμάτια της θεωρίας του στον...αδαή σκηνοθέτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.