Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Πριν προχωρήσω σε κάποια αγορά καθώς είμαι και άσχετος,είπα να ρωτήσω εσας τους έμπειρους,Μην το πάρω και μετά αρχίσω τη γκρίνια δεν παίζει δεν πιάνει και τα σχετικά.

Ασύρματο ρουτερ του ΟΤΕ vdsl 30 τοποθετημένο όσο ποιο πολύ γίνεται προς το κέντρο του διαμερίσματος δεν πιάνει καλό έως καθόλου σήμα στα υπνοδωμάτια.Δύο κινητά Samsung έχουν λίγο,ένα Sony Xperia σχεδόν καθόλου,και δύο tablet zte turbo x επίσης.

Κοιτάζοντας λίγο είδα ένα extended της TP-LINK μοντέλο WA855 RE v2 σε καλή τιμή και με καλές κριτικές.Αν πάρω αυτό θα έχω καλό σήμα στα δωμάτια?

Τα access point τι ακριβώς κάνουν?Συνδέονται με καλώδιο από το ρουτερ και δίνουν και αυτά ασύρματο ίντερνετ?Στα δωμάτια έχω μπριζες ίντερνετ από κατασκευής με εσωτερικά καλώδια που παίρνουν από το ρουτερ.Μήπως κάνω δουλειά με αυτά?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Το ΑΡ κάνει αυτό ακριβώς που λες. Από την στιγμή που έχεις δομημένη καλωδίωση, μην μπλέκεις με repeater. Πάρε ένα ΑΡ και βάλτο στον χώρο που θέλεις να καλύψεις, συνδέοντάς το ενσύρματα με τον router.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε.Μόλις μίλησα με μαγαζί και μου είπε ακριβώς το ίδιο.Μου πρότεινε το TP-LINK TL-WR841N σε καλή τιμή 20,20€ και είμαι κομπλέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...