Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κάνει νομίζω και παλιότερα ένα παρόμοιο θέμα το οποίο δεν βρίσκω. Είμαι σε μια φάση αναζήτησης μιας ασχολίας για να γεμίζω τον χρόνο μου και σκέφτηκα οτι θα ήταν καλό να πάρω και ένα 2ο μεταπτυχιακό. Ωστόσο θα πρέπει κατα κύριο λόγο να είναι online γιατί εργάζομαι και δεν είναι δυνατό να παρευρίσκομαι για παρακολούθηση.

Σίγουρα δεν θέλω απο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ψάχνω κάποιο ίδρυμα απο εξωτερικό. Αντικείμενο ακόμα δεν έχω κατασταλάξει, απλά αν έχει κάποιος γνώση να προτείνει κάποιο καλό ίδρυμα και απο εκεί να κάνω την αναζήτησή μου. Απο θέμα κόστους δεν έχω θέμα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Είχα κάνει νομίζω και παλιότερα ένα παρόμοιο θέμα το οποίο δεν βρίσκω. Είμαι σε μια φάση αναζήτησης μιας ασχολίας για να γεμίζω τον χρόνο μου και σκέφτηκα οτι θα ήταν καλό να πάρω και ένα 2ο μεταπτυχιακό. Ωστόσο θα πρέπει κατα κύριο λόγο να είναι online γιατί εργάζομαι και δεν είναι δυνατό να παρευρίσκομαι για παρακολούθηση.

Σίγουρα δεν θέλω απο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, ψάχνω κάποιο ίδρυμα απο εξωτερικό. Αντικείμενο ακόμα δεν έχω κατασταλάξει, απλά αν έχει κάποιος γνώση να προτείνει κάποιο καλό ίδρυμα και απο εκεί να κάνω την αναζήτησή μου. Απο θέμα κόστους δεν έχω θέμα. 

Αν σε ενδιαφέρει κάτι που να διδάσκεται στα Ελληνικά, υπάρχουν τα Κυπριακά Πανεπιστήμια που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ειναι έμπειρα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αν θες πληροφορίες μπορώ να σου δωσω.

Για άλλες χώρες υπάρχουν χιλιάδες. Μπήκες πχ στο coursera.org που υπάρχουν και μεταπτυχιακά ?

Δες πρώτα τι θέλεις να κάνεις όμως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Αν σε ενδιαφέρει κάτι που να διδάσκεται στα Ελληνικά, υπάρχουν τα Κυπριακά Πανεπιστήμια που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ειναι έμπειρα στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αν θες πληροφορίες μπορώ να σου δωσω.

Για άλλες χώρες υπάρχουν χιλιάδες. Μπήκες πχ στο coursera.org που υπάρχουν και μεταπτυχιακά ?

Δες πρώτα τι θέλεις να κάνεις όμως.

Για την Κύπρο έχω δει κανα 2 προγράμματα που μου αρέσουν. Γενικά είμαι σε δίλημμα να συνεχίσω να κάνω κάποιο στις Τεχνολογικές Επιστήμες ή να κάνω κάτι άλλο που μπορεί να μου ανοίξει και 2-3 διαφορετικές πόρτες απο εταιρείες άλλου κλάδου απο αυτόν που είμαι τώρα. Απλά έλεγα μήπως μου προταθεί κάποιο ίδρυμα το οποίο είναι καλό έτσι ώστε να κοιτάξω τι προσφέρει και ίσως βρώ κάτι που να μου κάνει "κλικ"

Δημοσ.

Το "Τεχνολογικές Επιστήμες" είναι πολύ γενικό.

Πες μας και κανα δυο πράγματα στο τι κάνεις τώρα και τι θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Για την Κύπρο έχω δει κανα 2 προγράμματα που μου αρέσουν. Γενικά είμαι σε δίλημμα να συνεχίσω να κάνω κάποιο στις Τεχνολογικές Επιστήμες ή να κάνω κάτι άλλο που μπορεί να μου ανοίξει και 2-3 διαφορετικές πόρτες απο εταιρείες άλλου κλάδου απο αυτόν που είμαι τώρα. Απλά έλεγα μήπως μου προταθεί κάποιο ίδρυμα το οποίο είναι καλό έτσι ώστε να κοιτάξω τι προσφέρει και ίσως βρώ κάτι που να μου κάνει "κλικ"

Για ελληνικη γλωσσα το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατ εμέ εξαιρετικό. Το συστήνω. 

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, DrLo είπε

Το "Τεχνολογικές Επιστήμες" είναι πολύ γενικό.

Πες μας και κανα δυο πράγματα στο τι κάνεις τώρα και τι θα ήθελες να κάνεις στο μέλλον.

Κοίτα εμένα θα μου άρεσε να ασχοληθώ με management ή και consulting αν και αυτό που γουστάρω είναι το project management. Στο προπτυχιακό μου είχα κατεύθυνση Διοίκηση έργων και λειτουργιών και στο μεταπτυχιακό Διοίκηση τεχνολογικών συστημάτων απο πολυτεχνικές σχολές και τα 2. Στην δουλειά που είμαι τώρα δεν μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν έχει και καμία ιδιαίτερη επαφή με αυτό που έχω σπουδάσει και δεν υπάρχει προοπτική εξέλιξης. 

Σκεφτόμουν κάτι σε προγραμματισμό, ή πανω στο project management ή και κάποια στροφή σε Χρηματοοικονομικά ή MBA που ίσως ανοίξει πόρτα και σε εταιρείες consulting

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Σκεφτόμουν κάτι σε προγραμματισμό, ή πανω στο project management ή και κάποια στροφή σε Χρηματοοικονομικά ή MBA που ίσως ανοίξει πόρτα και σε εταιρείες consulting

Δε νομίζω να το καταφέρει αυτό κανένα distance πρόγραμμα.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
Μόλις τώρα, DrLo είπε

Δε νομίζω να το καταφέρει αυτό κανένα distance πρόγραμμα.

Και εγώ αυτή την άποψη έχω να σου πω την αλήθεια. Και λόγο της δουλειάς δεν μπορώ να παρακολουθώ κάποιο καλό πρόγραμμα σε κάποιο κοντινό πανεπιστήμιο... Επόμενη σκέψη μου είναι το Phd αλλά εκεί μπλέκει πολύ το θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pontez2 είπε

Για ελληνικη γλωσσα το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατ εμέ εξαιρετικό. Το συστήνω. 

Βλέπω ότι χρεώνει ανά διδακτική ώρα. Πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό; Υπάρχουν κάπου οι συνολικές διδακτικές ώρες κάθε μεταπτυχιακού;

Offtopic: @DrLo ώστε η υπογραφή σου είναι που στέλνει κόσμο εκεί και παίρνω λάικ σε μια απάντηση μου 3+ χρόνια τώρα :D:D 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, liakos18 είπε

Βλέπω ότι χρεώνει ανά διδακτική ώρα. Πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό; Υπάρχουν κάπου οι συνολικές διδακτικές ώρες κάθε μεταπτυχιακού;

Offtopic: @DrLo ώστε η υπογραφή σου είναι που στέλνει κόσμο εκεί και παίρνω λάικ σε μια απάντηση μου 3+ χρόνια τώρα :D:D 

Δε γνωρίζω τον τρόπο πληρωμής τους. Το μάστερ που ειχα κάνει εγώ ήταν στάνταρ η τιμή και πλήρωνα ανα μάθημα που έπαιρνα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/1/2018 στις 11:02 ΠΜ, pontez2 είπε

Για ελληνικη γλωσσα το Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Κατ εμέ εξαιρετικό. 

Καθώς ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση στο EUC (εξ αποστάσεως MBA) , θα με βοηθούσε να μου έδινες περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωση και λειτουργία του πανεπιστημίου.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/1/2018 στις 10:40 ΠΜ, logokrimenos είπε

τσεκαρε το αμερικανικο uopeople.πολυ ευελικτο, φθηνο και αν κρατας ψιλη βαθμολογια βγαζεις το μπατσελορ ακομα και σε κατι λιγοτερο απο 3 χρονια. για μαστερ που σε ενδιαφερει το ΜΒΑ του ειναι το πιο φθηνο της αγορας. κατω απο 3000 ευρω συνολο

εγω εχω υποτροφια ηδη για 2 ετη και παω για το τριτο στη διοικηση επιχειρησεων χωρις να μου εχει κοστισει τιποτα.

Επεξ/σία από Napier

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...