Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τόσα λεφτά και παίρνεις μπαζμένη μητρική :P επίσης το τροφοδοτικό ειναι χαμηλό (και παράλληλα σημαντικό κομμάτι πολύ πιο σημαντικό απο το κουτί που ξοδεύεις πολλά παραπάνω σε σχέση με το τροφοδοτικό)  θα προτιμούσα κάτι τέτοιο https://de.pcpartpicker.com/list/yMWmf8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συγκεκριμένη ειναι απο τις καλύτερες και στα λεφτά της δεν θυμάμαι κάποια καλύτερη και ειναι ιδανική για overclock με αυτή ο 1700 που διάλεξε θα τρέχει σαν 1800x 

Επεξ/σία από Manjaro
τυπογραφικά
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λιγο overkill το 850w μου φαίνεται νομίζω. Με ενα RM 750x π.χ μια χαρά θα είναι και δίνει τα 30 κάπου αλλού.. λίγο πιο μεγάλο κουτί ας πούμε define r5

@Manjaro γιατί μπασμενη βρε σατανά η μητρική :P μια χαρά μου δουλεύει εμένα. Εκτός και εννοείς για overclock που εκεί όντως έχεις δίκιο δεν κάνει 

Επεξ/σία από ZahosDoganos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Λιγο overkill το 850w μου φαίνεται νομίζω. Με ενα RM 750x π.χ μια χαρά θα είναι και δίνει τα 30 κάπου αλλού.. λίγο πιο μεγάλο κουτί ας πούμε define r5

@Manjaro γιατί μπασμενη βρε σατανά η μητρική :P μια χαρά μου δουλεύει εμένα. Εκτός και εννοείς για overclock που εκεί όντως έχεις δίκιο δεν κάνει 

ε τι την πήρε την υδρόψυξη και τον 65 watt τον 1700 για ομορφιά; :P επίσης εκτός ότι ειναι καλή για OC έχει και άλλα καλούδια όπως onboard blue tooth  wifi κτλ  καλή ήταν και η άλλη αλλά για πιο οικονομικά build και γιαυτό και το τροφοδοτικό (το OC ρουφάει ρεύμα) αλλά κυρίως για να έχει κάτι βασταγερό και για μελλοντικές αναβαθμίσεις (ενδεχομένως πχ μεταχειρισμένη 1080 ti για SLi κτλ) 

Επεξ/σία από Manjaro
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hector1006_3 είπε

https://www.skroutz.gr/s/12685745/EVGA-850-B3.html βρηκα αυτο που ειναι τα ιδια specs και φθηνοτερο @Manjaro @handsomegamer

Δεν είναι ίδια τα specs ειναι bronze και η άλλη ειναι gold+  είναι evga και είναι seasonic :P μην τσιγκουνεύεσαι το τροφοδοτικό μια βόλτα να κάνεις στα thread θα δεις πολλά που το πρόβλημα είναι το τροφοδοτικό + ειναι κάτι που θα το έχεις για περισσότερο καιρό απότι όλα τα άλλα (πχ κάρτα θα αλλάξεις μνήμη θα αλλάξεις αλλά πιθανότατα το τροφοδοτικό θα είναι εκει.. :P

Δημοσ.

@hector1006_3καλά δες το και λιγο όμως απλά μην πάρεις φθηνό δες μάρκα να είναι καλή (seasonic, Corsair τα γκρί ή μπλέ , και evga δεν θυμάμαι ποια τα ακριβά πάντως :P ) να έχει πάνω απο 600 watt kai να είναι τουλάχιστον gold.

Αυτό που διάλεξα πάντως ειναι μπόμπα θα το τιμήσει το μεροκάματο αλλά σίγουρα υπάρχουν και εναλλακτικές απλά μην το χέσεις με την οικονομία :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...