di maria kun Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδες σκεφρομαι και εγω να χτυπησω ενα απο ξενο microsoft store , ειμαι ασχετος με το συγκεκριμενο θεμα τι ισχυει σχετικα με τις πριζες?? παιζει να εχουν διαφορετικη συχνοτητα βατ η κανα περιεργο τετοιο??η απλα ενα εξαρτηματακι που κανει την τριγωνη καταληξη σε δικη μας? edit αλλη μια ερωτηση τα cd case των παιχνιδιων ειναι στα γαλλικα??εννοω τα εξωτερικα χαερτια κτλ μεσα ξερω ειναι μουλτι μιλησα με το γαλλικο σαπορτ ειναι στα γαλλικα,η γαλλια μου ειπαν τα μεταφραζει,δεν ξερω τι ισχυει για τα ελβετικα/τσεχικα/γερμανικα κτλ οσο για το τρφοδοτικο ειναι τα ιδια Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από di maria kun
manthos_27 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Στις 26/1/2018 στις 3:52 ΜΜ, kostiger είπε Κλαιω με το υπογραμμισμενο... Πολυ καλη τιμη παντως. Τα σκοτωνουν. Οντως στα περιπτερα προσεχως.. Τον λεβιέ ειχα χρόνια να το ακούσω και η αλήθεια είναι ότι πώς γέλασα πολύ!.. Φιλικά πάντα! 2
nek4d Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 7 ώρες πριν, Looter είπε Σύμφωνα με το hotukdeals μπορείτε να το αγοράσετε πολύ φθηνότερα αγοράζοντας κάρτες από sites όπως το nokeys.com οι οποίες πέρα από ψηφιακό περιεχόμενο μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την αγορά Xbox από το Microsoft store. Ειναι επικινδυνα αυτα τα μαγαζια, γι'αυτο και λεγονται κλειδαδικα της γκριζας ζωνης... (Εννοειται οτι δεν ειναι επισημοι μεταπωλητες, για την microsoft δεν υπαρχουν). Καλο θα ειναι να αναφερονται με επιφυλαξεις, καθως εχουν υπαρξει περιστατικα κατοπινης ανακλησης κλειδιων παιχνιδιων, λογω παρανομης προελευσης.
Looter Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, nek4d είπε Ειναι επικινδυνα αυτα τα μαγαζια, γι'αυτο και λεγονται κλειδαδικα της γκριζας ζωνης... (Εννοειται οτι δεν ειναι επισημοι μεταπωλητες, για την microsoft δεν υπαρχουν). Καλο θα ειναι να αναφερονται με επιφυλαξεις, καθως εχουν υπαρξει περιστατικα κατοπινης ανακλησης κλειδιων παιχνιδιων, λογω παρανομης προελευσης. Για gift cards μιλησα , όχι για κλειδια. Στο hotukdeals δεν αναφέρουν θέματα. Τεσπα , ο καθένας κάνει τα κουμάντα του!
Professor Xavier Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Looter είπε Για gift cards μιλησα , όχι για κλειδια. Στο hotukdeals δεν αναφέρουν θέματα. Τεσπα , ο καθένας κάνει τα κουμάντα του! δοκιμασα να κανω μια αγορα (με παυπαλ φυσικα) και μου ζητανε φωτο δικια μου να δειχνω την ταυτοτητα μου! φυσικα ακυρωσα την παραγγελια.
kokyriakidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Eιναι η ενα πολιτικη της paypal. Πρέπει να κανεις verify τον λογαριασμο σου. Το ιδιο ζηταει και η paysafe
Professor Xavier Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 36 λεπτά πριν, kokyriakidis είπε Eιναι η ενα πολιτικη της paypal. Πρέπει να κανεις verify τον λογαριασμο σου. Το ιδιο ζηταει και η paysafe Δεν μου ζήτησε φωτογραφία το paypal, αλλά το κατάστημα!
kokyriakidis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Γενικά μην απορείς με την φωτογραφία. Σε πολλά το ζητάνε ειδικά σε trading πλατφορμες πουχ ρησιμοποιώ
wannaplay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Αυτο με τα gift cards πως ακριβως γινεται,?
Professor Xavier Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, wannaplay είπε Αυτο με τα gift cards πως ακριβως γινεται,? Αγοράζεις gift cards σε χαμηλότερη τιμή από την αξία τους(ίσως χρησιμοποιώντας κάποιο κουπόνι), και τις περνάς στο λογαριασμό σου της Microsoft. Μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ποσό από τις gift cards για αγορά παιχνιδιών, κονσολών κλπ. 1
nevermore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παίδες! Παρέλαβα το πακέτο την Τετάρτη αλλά λόγω έλειψης χρόνου το άνοιξα χθες. όλα καλά έκανε και τα Updates του το μηχάνημα, ένα πρόβλημα βρήκα στον controller και συγκεκριμένα το Lt button είναι πιο χαλαρό από τα άλλα (κάνει και έναν θόρυβο σαν ξεχαρβαλωμένο ). Τι λέτε να το παίξω άπλας και να κάνω ότι δεν συμβαίνει τπτ (δουλεύει το κουμπί) ή να το μιλήσω με το support της microsoft?
Προτεινόμενες αναρτήσεις