xaikman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σας, αγόρασα αυτό το laptop https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-15-bw024nv-amd-α12-9720p-apu-quad-core-8gb-1tb-full-hd-1206507.html Θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει να αλλάξω την κύρια gpu γιατί μου έχει σαν κύρια αυτή του apu και όχι την radeon 530. Δεν έχω βρει κάποια τέτοια επιλογή μέσα από το panel της AMD, εκτός και αν μου διαφεύγει. Σας ευχαριστώ πολύ!
TheDarkKnight Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Αυτό που ζητάς ίσως να μην γίνεται καθώς μπορεί μόνο η gpu της apu να είναι συνδεδεμένη στην οθόνη και η 530 απλά να χρησιμοποιείται για τις δύσκολες εργασίες γραφικών(παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο κλπ). Αυτό είναι καλύτερο καθώς ο υπολογιστής παράγει λιγότερο θερμότητα και η μπαταρία κρατάει περισσότερο. Μέσα από τις ρυθμίσεις των drivers ίσως να μπορείς να δεις ποια gpu εκτελεί τι. Αν θες να εξαναγκασεις ένα πρόγραμμα να τρέξει με την 530, πάτα δεξί κλικ πάνω του και επέλεξε εκτέλεση με την 530.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα