eidikos33 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, ziaba είπε έμενα μου αρέσει του htc περισσότερο παντού οχι οτι το s7 τα πάει άσχημα ... p.s. το htc 10 εννοώ Εχει την ιδια καμερα με το htc 10 το htc u ultra ομως? το htc 10 εχει 365 ευρω αυτη την στιγμη
ziaba Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, Fulgore είπε Βαλε το οτι δεν εχει και θυρα ακουστικων και η αυτονομια του δεν ειναι καλη. Γενικά υπάρχει κινητό με τόσο καλή κάμερα και σπεξ να έχει καλή αυτονομία ? 7 ώρες πριν, eidikos33 είπε Εχει την ιδια καμερα με το htc 10 το htc u ultra ομως? το htc 10 εχει 365 ευρω αυτη την στιγμη Ναι ίδια είναι
saruman123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, eidikos33 είπε Εσυ που το ειχες εστω και για δυο ημερες την καμερα την θεωρεις καλυτερη απο του s7? Στο dxomark δεν το εχει αξιολογησει το κινητο,υπαρχει καπου? Χχμμμμ οι διαφορές είναι ελάχιστες οποίο και να πάρεις δεν νομίζω να έχει τρομαχτική διαφορά. Αλλά κατά τα δικά μου δεδομένα πρώτο έρχεται το htc u ultra και δεύτερο το S7 με το HTC 10 Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από saruman123
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 27/1/2018 στις 8:17 ΠΜ, ziaba είπε Γενικά υπάρχει κινητό με τόσο καλή κάμερα και σπεξ να έχει καλή αυτονομία ? Το ανεφερα καθαρα για να το εχει ο αλλος υποψην του γιατι συνηθως τοσο μεγαλα σε διαστασεις(και ιντσες)κινητα τα παιρνει ο αλλος για να τα χρησιμοποιει πολυ,αρα ας το γνωριζει για να παρει αν τυχει ενα power bank. Παντως η απουσια θυρας ακουστικων ειναι deal breaker για αρκετο κοσμο,παρολα τα καλα specs στα χαρτια. Σχεδον ιδια περιπτωση με το Moto Z. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα