aelaos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο Public έχουν προσφορές σε καινούργια Wii U παιχνίδια. Μερικές από αυτές αξίζουν νομίζω όπως: 1. Pokken Tournament 29,98€ Ένα παιχνίδι που δύσκολα μπορείς να το βρεις σε αυτή την τιμή ακόμα και μεταχειρισμένο 2. Darksiders: Warmastered Edition 12,98€ 3. Star Fox Zero 19,99€ Ένα πολύ καλό αποκλειστικό παιχνίδι για Wii U που αν συνηθίσεις τον περιέργο λίγο τρόπο χειρισμού μπορεί να δώσει επικές ώρες παιχνιδιού με τρομερά γραφικά 4. Star Fox Guard 7,99€ Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από aelaos 1
orck Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Βρηκα στο Public Αγ.Δημητριου 2 τεμαχια Poken tournement για WiiU στα 20ευρω μεταχειρισμενο, φυσικα τσιμπησα το ενα, ελειπε απο μεσα η καρτα που ειχε και ξεκλειδωνε το shadow mewtwo. Αμφιβαλλω εαν υπαρχει ακομη το συγκεκριμενο, δεν εμφανιστηκε ποτε στην σελιδα.
sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά υπάρχουν πολλά παιχνίδια για wii u στο public συντάγματος στα 13.99 και 20 ευρώ αντίστοιχα ,προφανώς ξεστοκάρουν ,όποιος προλάβει.
orck Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Ποτε, χθες ειμουν και δεν ειδα τιποτα; Που τα ειδες;
sintalkas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) δίπλα από τα switch παιχνίδια και τα 3ds στο υπόγειο ,μπορεί να κάνω και λάθος αλλά νομίζω είδα ένα zelda ,ενα starfox dlc στα 8ε και το κανονικό ,νομίζω στα 13.99 ,δεν είμαι σίγουρος ,είχε αρκετή ποσότητα από όλα.Δεν ξέρω αν τα έχει και στο eshop του. Από ότι βλέπω έχει κάποια λίγα παιχνίδια από 7.99 μέχρι το 20 ε που λέω ,να και το λινκ http://www.public.gr/cat/gaming/games/nintendo-wii-u/?_dyncharset=UTF-8&=undefined&Ns=sku.publicActualPrice|0 Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από sintalkas
Link83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Φίλε sintalkas το Zelda πόσο το πουλάνε στο public θυμάσαι;Oσο δείχνει και στο site τους ή έχει καμία εκπτωση?
sintalkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 οταν ξαναπάω προς σύνταγμα θα σου πω ,εγώ δεν έχω wii u 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα