KAFETZHS1981 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Την καλησπερα μου. Ολα στραβα και αναποδα. 1 αναλυση απο 1366*768 σε 1028 2 το λαπτοπ 10 ετων σερνεται ο γερακος καρτα ati radeon hd 4600 4000series. Με το ζορI να αγορασουμε καινουργιο..................... Εχει καποιος παρομοιο θεμα μπας και βρουμε καμια λυση.
arislimp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ισως με εναν ssd δίσκο, μπορει και με μνήμη παραπάνω. Ολα όμως αυτά υποθετικά και φυσικα με κόστος για "δοκιμές". Δυστυχώς κάπως έτσι ακυρώνεται η παλιά γενιά υπολογιστών. Έτσι δεν παροπλιζονται παλιές γενιές υπολογιστών; 1
Dantε Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 10 ετιας λαπτοπ εχω και με 4 gb ram και εναν φθηνο 60αρι ssd το εχω και παει μια χαρα. Μπουκωνει μεν ο επεξεργαστης αν κανεις πολλα μαζι,αλλα τη παλευει για απλες δουλεις.
TheAccountant Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, KAFETZHS1981 είπε Την καλησπερα μου. Ολα στραβα και αναποδα. 1 αναλυση απο 1366*768 σε 1028 2 το λαπτοπ 10 ετων σερνεται ο γερακος καρτα ati radeon hd 4600 4000series. Με το ζορI να αγορασουμε καινουργιο..................... Εχει καποιος παρομοιο θεμα μπας και βρουμε καμια λυση. ερρμμμ ποιος σε ζόρισε να βάλεις Win10? Πάντως οκ... 10 ετών, δεν πιστευεις οτι χρειάζεται να πας σε κάτι ποιο σύγχρονο?
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να βάλεις 7άρια γιατί μάλλον δεν είσαι για παραπάνω. Πες μας όμως και το μοντέλο του λάπτοπ ή τα επί μέρους στοιχεία όπως cpu, ram (τη vga την είπες) καθώς και την έκδοση των 10 (32/64 και ποια version). Πάντως αν και η κάρτα σου δεν υποστηρίζεται από τα 10άρια υπάρχει παράκαμψη για να στήσεις τους drivers για 7άρια (13.9). Αναφορά σε κείμενο 1: Download the legacy driver for your system (legacy drivers link provided above) and run the installer but close it after it unpacked all the installation files to C:\AMD. 2: Open Device Manager. 3: Under Display adapters right click on the adapter used in your system and click Update Driver Software. 4: Click on the second option Browse my computer for driver software. 5: Click Let me pick from a list of device... in the next menu and Have Disk... on the following. 6: Click Browse on the pop-up menu and go to: C:\AMD\AMD_Catalyst_13.4_Legacy_Beta_Vista_Win7_Win8\Packages\Drivers\Display\W86A_INF. 7: Select the first .inf file - In my case this was: C7156445.inf - and click open. 8: Select the model from the list that corresponds to your hardware - there were two of the same in my case so I just clicked the first - and click Next. Afterwards the driver should install accompanied with several screen flickers. 9. Now re-run the legacy driver installer from AMD and have it install the Catalyst Control Center. 10. Restart the computer if you'd like. Παρακάτω οι drivers για 64 και 32 bit 7άρια 64 https://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows+7+-+64 32 https://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows+7+-+32 Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από micos000
manolis115 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αν δεν έχουν περάσει δέκα ημέρες από τότε που έκανες την αναβάθμιση σε windows 10 είσαι τυχερός. Μπορείς σχετικά εύκολα να γυρίσεις στην προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού σου. Πηγαίνεις Ρυθμίσεις-Ενημέρωση και ασφάλεια-Αποκατάσταση- Πήγαινε πίσω στην προηγούμενη έκδοση των Windows. Αλλιώς πρέπει να έχεις το DVD των windows και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση την προηγούμενη έκδοση των windows σου. Το μόνο που με βάζει σε σκέψεις είναι ότι υποτίθεται πως αν ο υπολογιστής σου δεν πληροί τις απαιτήσεις για να τρέξουν ομαλά τα windows 10, σε ενημερώνει το πρόγραμμα αναβάθμισης σε windows 10.
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Θα του πάρει πάλι την 1709 και θα την ξαναστήσει χωρίς να ρωτήσει.
Green Dragon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Για να σου δώσουν τα παιδιά μία εκτίμηση θα πρέπει να αναφέρεις τα χαραστηρικτικά του laptop. Έναν ssd θα τον χρειαστείς οπωσδήποτε και δεν πάει και χαμένος. Από εκεί και πέρα αν είσαι τυχερός και έχεις θέση για μία μνήμη, αλλάζουν τελείως τα πράγματα. Θα αλλάξει τελείως το μηχανάκι σου. Πρόσφατα ανέστησα κυριολεκτικά ένα laptop με έναν Intenso high performance 120gb (48 ευρώ) και μία 4άρα μνήμη DDR3 που βρήκα στις αγγελίες για 20 ευρώ. Με 68 ευρώ, έγινε άλλο μηχάνημα.
Dr_73 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μόνο στα laptop συμβαίνουν αυτά. Τα desktop δεν έχουν τέτοια θέματα.
Dantε Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Dr_73 είπε Μόνο στα laptop συμβαίνουν αυτά. Τα desktop δεν έχουν τέτοια θέματα. 1
KAFETZHS1981 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Την καλησπέρα μου σε όλους σας Έχουμε και λέμε. Intel t4300 Ati hd 4000 series. 4gb ram 320 gb hdd Windows 10 64 bit Το λάπτοπ έκανα αλλαγή τον σκληρό δίσκο γιατί πέθανε ο εργοστασιακός. Είχε win7 αρχικά. Όταν έκανα την αλλαγή του δίσκου σε τεχνικό μου είπε να βάλουμε 10αρια τα σηκώνει άνετα και όντως το μηχάνημα πετούσε. Πριν κάνα 2 μήνες έκαναν update τα win και είχα προβλήματα με την κάρτα γραφικών. Μου άλλαξε την ανάλυση όπως και τόρα. Το πρόβλημα διορθώθηκε με την βοήθεια από το φόρουμ το είχα κάνει ανάρτηση στο φόρουμ στο ΘΕΜΑ οθόνες- ανάλυση οθόνης. Τόρα όμως είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα γιατί το pc σέρνεται.
Hlapatsas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μιά ζωή ἡ ATI-AMD ἔχει θέμα μέ τούς drivers....
Dr_73 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Hlapatsas είπε Μιά ζωή ἡ ATI-AMD ἔχει θέμα μέ τούς drivers.... Μετά από 1-2 τεμάχια μαθαίνεις και παίρνεις μόνο nvidia. (Όπως και με τους επεξεργαστές).
micos000 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Hlapatsas είπε Μιά ζωή ἡ ATI-AMD ἔχει θέμα μέ τούς drivers.... Αυτό τώρα τι σχέση έχει; Το πρόβλημα δεν είναι στους drivers αλλά στα 10άρια και συγκεκριμένα στην έκδοση 1709 όπου για κάποιον λόγο το σύστημα επιμένει να βάζει νεώτερους drivers στις ati οι οποίοι όμως δεν υποστηρίζουν τα παλαιότερα μοντέλα. Το ίδιο ισχύει και στις nvidia (το θέμα με τους drivers). Το έχω δει και σε άλλα λάπτοπ με ati hd και η μόνη λύση είναι αποσύνδεση από το internet, επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, αφαίρεση των νεώτερων drivers, επανεκκίνηση πάλι σε ασφαλή λειτουργία, στήσιμο νεώτερων χωρίς επανεκκίνηση, απενεργοποίηση της ρύθμισης των windows για αυτόματη ενημέρωση οδηγών υλικού, επανεκκίνηση και voila. Όλα δουλεύουν τέλεια. 3 ώρες πριν, KAFETZHS1981 είπε Τόρα όμως είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα γιατί το pc σέρνεται. Σε αυτό μπορεί να φταίει και ο δίσκος. Κατέβασε hd sentinel, στήστο σε trial έκδοση και δες την υγεία του δίσκου. Πρέπει να είναι 100%. Αν όλα είναι καλά απεγκατέστησε το sentinel ή αν θέλεις άστο για 30 ημέρες μέχι να σου ζητήσει λεφτά. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από micos000 1
KAFETZHS1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 13 ώρες πριν, micos000 είπε Αυτό τώρα τι σχέση έχει; Το πρόβλημα δεν είναι στους drivers αλλά στα 10άρια και συγκεκριμένα στην έκδοση 1709 όπου για κάποιον λόγο το σύστημα επιμένει να βάζει νεώτερους drivers στις ati οι οποίοι όμως δεν υποστηρίζουν τα παλαιότερα μοντέλα. Το ίδιο ισχύει και στις nvidia (το θέμα με τους drivers). Το έχω δει και σε άλλα λάπτοπ με ati hd και η μόνη λύση είναι αποσύνδεση από το internet, επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία, αφαίρεση των νεώτερων drivers, επανεκκίνηση πάλι σε ασφαλή λειτουργία, στήσιμο νεώτερων χωρίς επανεκκίνηση, απενεργοποίηση της ρύθμισης των windows για αυτόματη ενημέρωση οδηγών υλικού, επανεκκίνηση και voila. Όλα δουλεύουν τέλεια. Σε αυτό μπορεί να φταίει και ο δίσκος. Κατέβασε hd sentinel, στήστο σε trial έκδοση και δες την υγεία του δίσκου. Πρέπει να είναι 100%. Αν όλα είναι καλά απεγκατέστησε το sentinel ή αν θέλεις άστο για 30 ημέρες μέχι να σου ζητήσει λεφτά. Καλημέρα και ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου. Το πρόβλημα τό έλυσα εχθές με την επαναφορά τον win στην προηγούμενη έκδοση , μέχρι να το κάνω βέβαια με ρωτούσαν για ποίο λόγο το κάνω αυτό και αν είμαι σίγουρος γι'αυτό . Μετά όλα κυλούσαν όπως περιγράφεις φίλε μου micos000 μπήκε από μόνο του σε ασφαλή λειτουργία και όλα κύλησαν ομαλά και μετά από 2 επανεκκίνησης όλα είναι σούπερ όπως πριν. Τόρα υπάρχει δυνατότητα να μπλοκάρω τα windows update στους drivers στην κάρτα γραφικών γιατί μάλλον αυτό πρέπει να αποτρέψω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα