zeys13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Ξαφνικά λοιπόν το αμάξι δεν τράβαγε, έκανε και κάτι κοψίματα, επίσκεψη στο μάστορα. Διάγνωση καταλύτης, είχε σπάσει και είχε βουλώσει ένα κομμάτι τον σωλήνα.Αφού το αφαίρεσε, έβαλε ένα σωλήνα και έβγαλε-έσπασε και τα τελευταία κομμάτια. Κόστος για καινούριο γνήσιο απαγορευτικό δεν το συζητάμε καν κάνα 1000. Επίσης μου είπε να μην βάλω αφτερμαρκετ, ούτε ανακατασκευασμενο. Μόνο μεταχειρισμένο. Έχει κανείς άποψη; Επίσης να τονίσω ότι το αυτοκίνητο είναι υγραέριο, δεν ξέρω αν είναι επακόλουθο του.
meletis_m Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Εάν έχει ρυθμιστεί σωστά σε μείγματα το υγραέριο δεν έχεις πρόβλημα. Πιστεψε με παιδεύτηκα αρκετά για 15000 με υγραέριο. Μετά απο ψάξιμο μέσα σε 4 ωρες το αμάξι ρυθμίστηκε και άλλαξε τελείως συμπεριφορά. Τι σύστημα έχεις επάνω υγραερίου; Ανάβει το Check σου έβγαλε κάποιο κωδικό βλάβης για καταλύτη; Για ρώτησε σε 1 εξάτμισα ή το μάστορα σου εάν έβαζες εάν μεταλλικό καταλύτη πχ 200 κυψέλες θα είχες πρόβλημα;
zeys13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δεν μου άναψε κανένα λαμπάκι τίποτα.Ξαφνικά το αμάξι δεν τράβαγε,το κατάλαβα όταν βγήκα σε λίγο ανοιχτό δρόμο.Γιατί μέσα στην πόλη-χωριό επειδή δε το ζοριζω γενικά δεν καταλάβαινες τίποτα.Η ίδια συμπεριφορά και στη βενζίνη και στο αέριο. Το σύστημα είναι AEB. Το ερώτημα είναι τι γίνεται με τους καταλύτες, έχει δίκιο ο μάστορας που επέμενε τόσο για μεταχειρισμένο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα