cpc464 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στις 27/1/2018 στις 1:28 ΠΜ, Πέτρος είπε Μπα, δεν πιάνει. Με 4 ανεμιστήρες στο ψυγείο, μεταδίδονται δονήσεις έτσι κι αλλιώς στο υπόλοιπο. Σε παίδεψε τόσο πολύ, γιατί δέν βάζεις την zalman που έχεις μόνο για να είσαι σίγουρος, έτσι και αλλίώς και αντικατάσταση να θέλει η υδρόψυξη θα περιμένεις. 1
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 H συγκεκριμένη Zalman, σε αντίθεση με την παλιά μου CNPS10, έχει τόσο μα τόσο βλαμμένο τρόπο εγκατάστασης/στήριξης, που πραγματικά προτιμώ να βάλω απάνω την stock από το να μπλέξω. Από τη στιγμή που κουτσά-στραβά κάνω τη δουλειά μου αυτή τη στιγμή με την Corsair, περιμένω νέα για αντικατάσταση (νομίζω πως πια δεν θα έχω θέμα), ώστε να τη βγάλω μια και καλή, τελευταία στιγμή.
Xristaras12 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 γύρνα και τα πάντα σε stock να είσαι σίγουρος για τις θερμοκρασίες. εφόσον τα στοιχεία είναι οκ (απόδειξης - λογαριασμού που δημιούργησες) δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Επίσης είμαι περίεργος να δω τι θα σου στείλουν για αντικατάσταση (φαντάζομαι H100i V2) και αν θα υπάρξει καμιά χρηματική διαφορά. Ενημέρωνέ μας σε κάθε περίπτωση. 1
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε γύρνα και τα πάντα σε stock να είσαι σίγουρος για τις θερμοκρασίες. εφόσον τα στοιχεία είναι οκ (απόδειξης - λογαριασμού που δημιούργησες) δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Επίσης είμαι περίεργος να δω τι θα σου στείλουν για αντικατάσταση (φαντάζομαι H100i V2) και αν θα υπάρξει καμιά χρηματική διαφορά. Ενημέρωνέ μας σε κάθε περίπτωση. Λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων, κάνω σπασμωδικές κινήσεις τον τελευταίο καιρό. Κάτι που πρόσεξα πριν που άνοιξα το κουτί, ήταν πως το ένα καλώδιο τροφοδοσίας της GPU δεν πατούσε καλά στο τροφοδοτικό...σε βαθμό που ενώ έχει κούμπωμα, το πήρα στο χέρι απλά μόλις το ακούμπησα. Δεν έχω ιδέα πως και πότε έγινε αυτό...η GPU πάντως τις τελευταίες ημέρες, "χοροπηδούσε" σε επιδόσεις, αλλά υπέθετα πως ήταν θέμα του u/v και της χαμηλότερης συχνότητας του επεξεργαστή. Τα πέρασα τώρα όλα έναν έλεγχο, δεν βρήκα κάτι άλλο. Από θερμοκρασίες, πάντως, δεν περνάω τους 55 ότι κι αν κάνω, οπότε είμαι αρκετά καλά. Αναφορικά με αντικατάσταση, κι εγώ περίεργος είμαι. Στη σελίδα τους, ακόμα εμφανίζεται η δική μου, ταυτόγχρονα με την v2, αν και είχα την εντύπωση πως είχε αποσυρθεί. Διάβασα στους όρους της εγγύησης διάφορα σχετικά με τα χρήματα που δικαιούσαι σαν επιστροφή, αλλά όχι κάτι για αντικατάσταση. Από όσο ξέρω, έχει εξαιρετικό όνομα η Corsair σε after-sales. Ελπίζω να μην πέσει σε εμένα κάτι κουλό.
benign Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 https://www.bleepingcomputer.com/news/security/malwarebytes-update-released-to-fix-high-cpu-and-memory-usage-in-mbamservice-exe/ 1
Πέτρος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ήρθε και η απάντηση-έγκριση αλλαγής, τυποποιημένη. Εδώ ξεκινάνε τα "περίεργα". Από όσο βλέπω, η βασική μου επιλογή είναι να τους στείλω με χρέωσή μου στην Ολλανδία (κανένα 20€, από όσο βλέπω) την υγρόψυξη και αφού την παραλάβουν και κάνουν τον έλεγχό τους, να μου στείλουν τη νέα (χωρίς να ξεκαθαρίζεται ποια είναι αυτή). Μπορώ να ζητήσω "express", να μου στείλουν αυτοί με χρέωση της κάρτας μου από όσο έχω καταλάβει, και στη συνέχεια να στείλω τη δική μου, όπως αναφέρει ο @Xristaras12 Να θεωρήσω αυτή ως την καλύτερη λύση? Υποθέτω πως δεν υπάρχει περίπτωση να βγει η υδρόψυξη "φυσιολογική" όταν την παραλάβουν και να έχω ντράβαλα... Update: Αποφάσισα και μίλησα με το κατάστημα που την αγόρασα...με εξέπληξαν ευχάριστα (όχι σαν συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά σαν ελληνικό κατάστημα). Μου είπαν πως από τη στιγμή που έχω ακόμα εγγύηση και επιπλέον αφού έχει κάνει δεκτό το αίτημα η Corsair, να τους την πάω (μαζί και το ticket της Corsair) και θα τα αναλάβουν αυτοί όλα. Να απευθυνθώ σε αυτούς? Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2018 από Πέτρος
mcrae13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Στο μαγαζί θα βγάλεις σίγουρα πιστωτικό η corsair. Οπότε ίσως σε βολεύει για το ενδεχόμενο να πάρεις κάτι άλλο. Από την πρώτη επιλογή,του να την στείλεις μόνος σου,θα είναι και πιο γρήγορο. Σε δίκη μου περίπτωση,με χαλασμένες μνήμες corsair,από το μαγαζί σε 5-6 μέρες είχα καινούριο σετακι και μάλιστα είχα πάει πίσω μόνο το ένα ντιμακι που ήταν χαλασμένο και το δεύτερο το έδωσα με την παραλαβή του καινούριου. Γενικά η corsair έχει πολύ καλό support ,πράγμα το οποίο γνωρίζουν και τα μαγαζιά . Σαν δεύτερη επιλογή θα έκανα το express. 2
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Χτες μεσημέρι, τελικά, την πήγα στο κατάστημα αγοράς, σήμερα με πήραν από το service και μου είπαν ότι όντως η αντλία κάνει θόρυβο κλπ... Την στέλνουν στον προμηθευτή/αντιπρόσωπο, σε μια εβδομάδα περίπου θα ξέρουν για αντικατάσταση ή πιστωτικό. Στη 2η περίπτωση, σκέφτομαι να απαλλαγώ από σωλήνες, άγχη διαρροών κλπ, και να πάω σε ένα δοκιμασμένο κομμάτι μέταλλο. Noctua NH-D15 ή Dark rock Pro 3? Η 1η ταιριάζει με το σκ.τουλί χρώμα της μητρική (φαντάσου...) και έχει και 6 χρονάκια εγγύηση, η 2η ίσως να έχει καλύτερες θερμοκρασίες αλλά και μόνο 3 χρόνια εγγύηση. Τί λέτε?
mcrae13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Αφού σου ταιριάζει και το χρώμα,δεν θέλει και πολύ σκέψη. Noctua. Κορυφή σε όλα. Ειδικά η ποιότητά της είναι απίστευτη. Γι αυτό και τα 6 χρόνια εγγύηση. 2
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Ναι, αλλά 6 χρόνια είναι πολλά... Κι αν αλλάξω (που θα αλλάξω) σύστημα, και έχω μαύρη μητρική? Αυτό, πού το πας?
mcrae13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ναι, αλλά 6 χρόνια είναι πολλά... Κι αν αλλάξω (που θα αλλάξω) σύστημα, και έχω μαύρη μητρική? Αυτό, πού το πας? Εμ γι αυτό σου είπα ,αν ταιριάζει το χρώμα.Αντικειμενικά είναι χάλια τα χρωματα της Παρόλα αυτά εγω την είχα επιλέξει λόγω επιδόσεων και η αλήθεια είναι πως με έτρωγε η ασχήμια..μέχρι που έβγαλε τα chromax .Ακριβούτσικα μεν,αλλά δεν την αλλάζεις και συχνά,και με την υποστήριξη είσαι ήσυχος,συνήθως βγάζει mounting kits που τα στέλνει δωρεάν στους κατόχους. Επειδή την έχω δουλέψει,δεν την αλλάζω με τίποτα,και να αλλάξω πάλι σε noctua θα πάω,και όσοι έχουν το ίδιο θα σου πούνε. Όχι όμως πως η dark rock είναι κακιά.Την έχω δει σε pc φίλου και είναι άψογη και σε επιδόσεις. Ανάμεσα σε πολλά που σε κερδίζουξν στην noctua,να σου πώ ένα πχ. ,που μου έκανε εντύπωση .Μιας και στα sky/kaby και νομίζω και στα coffee,έχουν λεπτύνει το pcb του cpu και έχουν πάθει αρκετοί ζημιά από το σφίξιμο. Και όλοι λένε να προσέχουμε στο σφίξιμο με τις ψύκτρες κλπ. Στην noctua το έχουν φτιάξει ετσι ώστε σου λέει "Σφίξε μέχρι να τερματίσει". Και απλά δεν αγχώνεσαι. Anyway για μένα διάβασε reviews,σκέψου τις ανάγκες σου και πάρε όποια "γουστάρεις" περισσότερο .Και με τις δύο αυτές θα είσαι οκ. Θα σου βάλω και μια ακόμα στην εξίσωση,για μένα κορυφαία και αυτή https://www.skroutz.gr/s/9124363/Thermalright-Le-Grand-Macho-RT.html https://www.tweaktown.com/reviews/7986/thermalright-le-grand-macho-rt-cpu-cooler-review/index.html 1
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2018 Εκαιρετική και η Macho (macho man), αλλά το πιστωτικό θα είναι στο ίδιο το κατάστημα, το οποίο δεν τη διαθέτει. 1
Πέτρος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στις 1/30/2018 στις 12:04 ΜΜ, Πέτρος είπε Χτες μεσημέρι, τελικά, την πήγα στο κατάστημα αγοράς, σήμερα με πήραν από το service και μου είπαν ότι όντως η αντλία κάνει θόρυβο κλπ... Την στέλνουν στον προμηθευτή/αντιπρόσωπο, σε μια εβδομάδα περίπου θα ξέρουν για αντικατάσταση ή πιστωτικό. Ένα μικρό (μη) update: Πήρα τηλ. σήμερα στο service του καταστήματος αγοράς, αφού κλείσαμε μία εβδομάδα (ξέρω, εργάσιμες μέρες) που την έστειλαν στον διανομέα/προμηθευτή. Είπαν πως δεν είχαν κάτι νεότερο, αλλά θα τους έψαχναν οι ίδιοι και θα με καλούσαν εντός της ημέρας (αυτά, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι). Δεν με κάλεσαν...
Πέτρος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Με πήραν όμως σήμερα. Εγκρίθηκε τελικά πιστωτικό για όλο το ποσό, άμεσα. Να τα λέμε τα καλά, λοιπόν. Άριστο το msystems. Noctua NH-D15...σκατουλί forever! To απόγευμα, εκτός απροόπτου, θα έχω και τις πρώτες εντυπώσεις. Ευχαριστώ και πάλι όσους συμβούλευσαν και βοήθησαν. 4
minim3 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2018 Εγω παλι θα σου ελεγα να ξαναπαρεις υδροψυξη. Δεν καταλαβαινω γιατι να πας παλι πισω στη noctua. αφου κανεις και overcloking κλπ. Δεν συγκρινονται οι θερμοκρασιες μεταξυ των δυο. Corsair H100 εχω και εγω (4 χρονια]. σε καλυψανε απολυτα με εγγυηση οποτε γιατι η αλλαγη προς τα πισω; Δεν μπορω να φανταστω λογο να ξαναπαω σε αεροψυξη αφου βλεπω διαφορα θερμοκρασιων 20ο κελσιου με υδροψυξη οταν ο cpu δουλευει στο 100% Ασε που θα ζησει παραπανω ο cpu liquid cooled.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα