cpc464 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Εάν φταίει η υδρόψυξη μπορείς να το καταλάβεις πιάνοντας το σωλήνα σε λειτουργία για δονήσεις, εάν δέν έχει τότε είναι off, εμένα σε custom υδρόψυξη είχε πεθάνει η αντλία και έκλεινε απο thermal protection στα 15-20 λεπτά.
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Dantε είπε Μηπως αρχιζει να πεθαινει το cpu? Degrade? 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε με τη μια σωλήνα ζεστή και την άλλη κρύα έχει πρόβλημα η υδρόψυξή σου πιθανότατα. τα ίδια είχα στην Η100i και σε κάτι περίεργες στιγμές έβλεπα 70+ και μετά έπεφτε. Κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει φυσαλλίδα μέσα και την κάνει ανακύκλωση στο loop γι αυτό τη μια βλέπεις λογικές θερμοκρασίες και την άλλη όχι. Στην Η100i v2 με θερμοκρασία υγρού 35 βαθμών οι 2 σωλήνες έχουν ιδια θερμοκρασία στο χέρι. Αυτό κάπως λογικό ακούγεται. Αλλά πού τη μάζεψε, και πότε? 1 ώρα πριν, cpc464 είπε Εάν φταίει η υδρόψυξη μπορείς να το καταλάβεις πιάνοντας το σωλήνα σε λειτουργία για δονήσεις, εάν δέν έχει τότε είναι off, εμένα σε custom υδρόψυξη είχε πεθάνει η αντλία και έκλεινε απο thermal protection στα 15-20 λεπτά. Μπα, δεν πιάνει. Με 4 ανεμιστήρες στο ψυγείο, μεταδίδονται δονήσεις έτσι κι αλλιώς στο υπόλοιπο.
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Πέτρος είπε ΙΒΤ-ΑVX, κατακόρυφη άνοδος θερμοκρασίας, πάγωμα υπολογιστή. Μόλις μπήκα μετά από BIOS-Load Optimized Defaults, αφού μόνο επανέφερα τις μνήμες στα 1600/9-9-9-27 Μέσα στο BIOS, στο Monitoring, όλα καλά ήταν από τάσεις κλπ πριν την επαναφορά. Το ξανατρέχω τώρα το ΙΒΤ, να δω τί ψάρια θα πιάσω. Στον οπτικό έλεγχο ψυγείου-αντλίας-σωλήνων, δεν πρόσεξα κάτι. Ούτε αποχρωματισμοί, ούτε σκισίματα, ούτε ρουνίσματα από υγρό που να έχει ψιλοτρέξει, ούτε τίποτα. Ελάχιστες μόνο "ρωγμές" στο λάστιχο στα fittings των σωλήνων στο ψυγείο, αλλά μέχρι εκεί. Επίσης, ο ένας σωλήνας κρύος, ο άλλος χλιαρός edit: Στις "μαμά" συχνότητες κλπ, δεν υπήρξε θέμα. To μόνο που παρατήρησα, είναι πως έχανα τον έλεγχο του ποντικιού για 4-5'' κάθε μισό λεπτό περίπου (και αντίστοιχα η οθόνη δεν ανανέωνε), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι σχετίζεται με το θέμα. Θα βάλω κι ένα Prime95 inplace large ffts για 10', αλλά δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Ο αέρας από το ψυγείο, χλιαρός έβγαινε (λογικό σε αυτή τη θερμοκρασία), ο ένας σωλήνας παρέμεινε κρύος, ο άλλος ανέβασε λίγο θερμοκρασία. Τί συμπέρασμα να βγάλω? Στο Prime τα ίδια ουσιαστικά, μόνο που στα 6-7' πέταξε ο fatal error ο ένας worker...οι υπόλοιποι συνέχισαν κανονικά. Να πω την αλήθεια, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε εδώ. Αγοράζεις νέα ψήκτρα ή αν δεν έχει εγγύηση δοκιμάζεις (με δικό σου ρίσκο διαρροής /επίσης χάνεις την εγγύηση) να καθαρίσεις την υδρόψυξη που έχεις ανοίγοντας το καπάκι του επεξεργαστή και φυσικά αλλάζοντας και το υγρό
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Manjaro είπε Αγοράζεις νέα ψήκτρα ή αν δεν έχει εγγύηση δοκιμάζεις (με δικό σου ρίσκο διαρροής /επίσης χάνεις την εγγύηση) να καθαρίσεις την υδρόψυξη που έχεις ανοίγοντας το καπάκι του επεξεργαστή και φυσικά αλλάζοντας και το υγρό Το πρόβλημα είναι πως έχω εγγύηση, κάπου δυο χρόνια ακόμα. Είναι πρόβλημα, γιατί αν γυρίσω τον επεξεργαστή σε stock, δεν θα βγάλει άχνα, οπότε άντε να τους πείσω πως δεν σηκώνει το ίδιο o/c με τις ίδιες τάσεις που σήκωνε μέχρι πριν μια εβδομάδα και φταίει η υγρόψυξη. Θα πάρω την απάντηση "Βάλε τα σε stock, και είσαι καλυμμένος"
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το πρόβλημα είναι πως έχω εγγύηση, κάπου δυο χρόνια ακόμα. Είναι πρόβλημα, γιατί αν γυρίσω τον επεξεργαστή σε stock, δεν θα βγάλει άχνα, οπότε άντε να τους πείσω πως δεν σηκώνει το ίδιο o/c με τις ίδιες τάσεις που σήκωνε μέχρι πριν μια εβδομάδα και φταίει η υγρόψυξη. Θα πάρω την απάντηση "Βάλε τα σε stock, και είσαι καλυμμένος" 1) Αυτούς δεν τους νοιάζει τι κάνεις με τον επεξεργαστή σου (αυτοί πουλάνε τα coolers όχι τους επεξεργαστές η AMD νοιάζεται για τους επεξεργαστές) 2) Δεν έχει σημασία που δεν έχεις πρόβλημα όταν δεν ειναι σε OC (το πρόβλημα δεν το έχεις επειδή λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία η CPU τέτοια που να μπορεί να την κουμαντάρει το cooler σου.. γιαυτό δεν σβήνει το PC αλλά επειδή ειναι αρρωστιάρικο το cooler ακόμη και έτσι έχει υψηλές θερμοκρασίες 40-60 C χειμώνα καιρό με υδρόψυξη σε idle είναι πολλά απλά επίσης δεν πρόκειται να κολλήσει ο υπολογιστής στους ~60 βαθμούς. ) Επίσης πες τους όλα τα άλλα για την ψύκτρα πχ το ένα σωληνάκι ειναι κρύο το άλλο χλιαρό, δεν βγάζει όσο ζεστό αέρα έβγαζε παλιότερα και τέτοια. Βεβαια πρώτα βεβαιώσου ότι έβαλες σωστή ποσότητας θερμοαγώγιμης πάστας και πως δεν ειναι άσπρη του πεταματού (δεν πρέπει να έχει ούτε πολύ ούτε λίγο τσαααακ στην μέση )
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 AS έχει απάνω. Την ίδια που είχε τόσες μέρες. Ξαφνικά αποφάσισε ότι δεν κάνει? Δεν φοβάμαι την Corsair για την εγγύηση. Τον έλληνα πωλητή σκιάζομαι.
Manjaro Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Και πως ξέρω εγώ ότι δεν έβαλες την υδρόψυξή στα κάρβουνα και την χάλασες μόνος σου; ε;;; περα απο την πλάκα δοκίμασε με αέρα στα 4-4.1 σου κάνει πάλι τα ίδια;
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Kάτι τέτοιο... Για να μου φύγει το πείσμα, πέρασα τα 7ρια, και έτρεξα από εκεί το ΙΒΤ. Τα ίδια, ουσιαστικά. Με μέγιστη τάση 1.38 στα 4.5, package max 60, CPU max 70. Έπαιζε όμως πολύ πάνω-κάτω, ειδικά στη θερμοκρασία της CPU (ok, μπορεί να ήταν θέμα της συχνότητας δειγματοληψίας, άνευ ουσιαστικής αξίας), αφού από τους 62 πχ πηδούσε στους 70. Κοπάνησα λίγο σωλήνες και καπάκι, δεν είδα κάτι σημαντικό. Ίσως να έβγαζε λίγο πιο ζεστό αέρα το ψυγείο, ίσως να ήταν ιδέα μου. Σίγουρα πάντως είχαν μεγάλη διαφορά οι δυο σωλήνες μεταξύ τους. Θα πάρω ένα τηλέφωνο στο μαγαζί αύριο, να δω τι θα μου πουν για αρχή. Θα ανοίξω τώρα κι ένα support ticket στην Corsair, μήπως έχουν κι αυτοί κάποια ιδέα. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση, καλοδεχούμενη. 1
Zaknafein Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Για την ψύξη υπάρχουν διάφορα που μπορείς να δοκιμάσεις, άλλα πιο εύκολα (πχ με 2ο φαν για push/pull), άλλα πιο μπελαλίδικα (re-seat ή αντικατάσταση με αερόψυκτρα). Για πλάκα μπορεί και να δοκίμαζα άλλη θέση στο ψυγείο (αν είναι παράλληλα με το έδαφος, θα το δοκίμαζα κάθετα ή το ανάποδο), σε εντελώς what if φάση. Αν δεν είναι ψύξη πάντως, είναι η CPU - σε πρώτη φάση κατεβάζεις τάση/ρολόγια κ ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά για το Zen refresh (και την επίσκεψη στο κοσμηματοπωλείο για τις DDR4 ).
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δεν με διαβάζεις προσεκτικά, και πληγώνομαι Σε P/P το έχω το ψυγείο, με 4 φουρφούρια. Το σκέφτηκα να το βάλω κάθετο δοκιμαστικά, να μετακινηθεί ότι είναι, αλλά είναι μπελάς το (ξε)στήσιμο. Μια αλοιφούλα θα του την αλλάξω (έχω κοντά στο χρόνο), έτσι κι αλλιώς. Αυτή τη στιγμή κατέβασα το LLC από Ultra σε Ηi, έριξα κι άλλο το offset και έβγαλα ΙΒΤ στα 4.5, 10 λούπες στο προτελευταίο σκαλί χωρίς να περάσω το 1.344 σε τάση και νε Package max 50, CPU max 60 βαθμούς. Αν ήταν Μάης, θα έλεγα ότι είμαι πολύ καλά... Θα περιμένω την απάντηση της Corsair από Δευτέρα (υποθέτω) και ανάλογα θα κινηθώ. Σήμερα λογικά θα πέσει στα χέρια μου η Zalman που αναφέρω πιο πίσω, θα τη δοκιμάσω όταν αλλάξω τη θερμοαγώγιμη (αν και το στήσιμό της είναι κέρατο).
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Πέτρος είπε Κοπάνησα λίγο σωλήνες και καπάκι, δεν είδα κάτι σημαντικό. Ίσως να έβγαζε λίγο πιο ζεστό αέρα το ψυγείο, ίσως να ήταν ιδέα μου. Σίγουρα πάντως είχαν μεγάλη διαφορά οι δυο σωλήνες μεταξύ τους. εδώ θα έπρεπε να σταματήσεις. οι σωλήνες ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουν διαφορά στην θερμοκρασία, αυτό που παρατηρείς είναι χαμηλή ροή ψυκτικού υγρού. Έχει χάσει υγρά το ΑΙΟ σου δυστυχώς. θα σου κάνω παράθεση απάντηση απο διπλανό φόρουμ που είχα ανοίξει για το αντίστοιχο πρόβλημα της H100i Αναφορά σε κείμενο Αν ο ένας σωλήνας είναι ζεστός και ο άλλος κρύος σημαίνει ότι η παροχή του ψυκτικού είναι πολύ χαμηλή! Με άλλα λόγια το υγρό κάνει πολύ ώρα για να περάσει μέσα από το ψυγείο, οπότε και κρυώνει πολύ και υπάρχει σημαντική διαφορά από τη θερμοκρασία της εισόδου. Σε μια φυσιολογικά εργαζόμενη ψύκτρα αυτού του τύπου έχω μετρήσει θερμοκρασιακή διαφορά μεταξύ εισόδου και εξόδου, από ~2 0C για τα 60 Watt μέχρι 10 0C για τα 360 Watt. Οπότε αν η CPU βουρλίζεται από τη ζέστη και η μια σωλήνα (η έξοδος της αντλίας / είσοδος rad) είναι πολύ ζεστή και η άλλη σωλήνα είναι συγκριτικά πολύ πιο κρύα, αυτό σημαίνει ότι το νερό κινείται πολύ αργά παρά το ότι η αντλία δουλεύει! επίσης σε άλλο θέμα αντίστοιχο άλλη σχετική απάντηση απο το διπλανό φόρουμ Αναφορά σε κείμενο Από τις μετρήσεις στην H100i GTX που έχουν γίνει με την αντλία να δουλεύει στις 2850 rpm με τους ανεμιστήρες στις 2640 rpm, βγαίνει ότι ή διαφορά θερμοκρασίας στο ψυκτικό υγρό μεταξύ εισόδου και εξόδου κυμαίνεται από ~ 1οC για τα 60 W , έως και περίπου 6 οC για τα 360 W στον Loader. Η δε θερμοκρασία του θερμού υγρού, στα 360W ήταν ~40οC με την θερμοκρασία του περιβάλλοντος στους ~ 26 οC και τον Loader ναι έχει ~57 οC. Οπότε οι μετρήσεις σου είναι μέσα στα αναμενόμενα πλαίσια, όσο ανεβαίνουν τα Watt τόσο πιο εύκολα διακρίνεται η ζεστή σωλήνα 23 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Θα περιμένω την απάντηση της Corsair από Δευτέρα (υποθέτω) και ανάλογα θα κινηθώ. η αντιμετώπιση της corsair είναι: 1)Φτιάχνεις λογαριασμό με τα στοιχεία σου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πχ την εχεις παρει μτχ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ) 2)αφου στειλεις τα απαραιτητα που ζητάει και εξετάσουν το θέμα, θα σου ζητήσουν χρεωστική κλπ κάρτα και θα σε χρεώσουν το ποσό που κοστίζει μια νέα (πιθανότατα θα σου δώσουν H100i V2) ενώ παράλληλα αποστέλλουν την υδρόψυξη απο το εξωτερικό. 3)αφού λάβεις τη νεα υδροψυξη, αν δεν κάνω λάθος ο κουριερ θα παραλάβει την δική σου και θα την στείλει πίσω. 4)αφού την λάβουν και αποδειχτεί όντως προβληματική θα αποδεσμεύσουν την χρέωση στην κάρτα. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Xristaras12 1
Πέτρος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε εδώ θα έπρεπε να σταματήσεις. οι σωλήνες ΔΕΝ θα έπρεπε να έχουν διαφορά στην θερμοκρασία, αυτό που παρατηρείς είναι χαμηλή ροή ψυκτικού υγρού. Έχει χάσει υγρά το ΑΙΟ σου δυστυχώς. θα σου κάνω παράθεση απάντηση απο διπλανό φόρουμ που είχα ανοίξει για το αντίστοιχο πρόβλημα της H100i η αντιμετώπιση της corsair είναι: 1)Φτιάχνεις λογαριασμό με τα στοιχεία σου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πχ την εχεις παρει μτχ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ) 2)αφου στειλεις τα απαραιτητα που ζητάει και εξετάσουν το θέμα, θα σου ζητήσουν χρεωστική κλπ κάρτα και θα σε χρεώσουν το ποσό που κοστίζει μια νέα (πιθανότατα θα σου δώσουν H100i V2) ενώ παράλληλα αποστέλλουν την υδρόψυξη απο το εξωτερικό. 3)αφού λάβεις τη νεα υδροψυξη, αν δεν κάνω λάθος ο κουριερ θα παραλάβει την δική σου και θα την στείλει πίσω. 4)αφού την λάβουν και αποδειχτεί όντως προβληματική θα αποδεσμεύσουν την χρέωση στην κάρτα. Το δέχομαι το θέμα κυκλοφορίας-έλλειψης υγρού. Στο (1), είμαι. Τον έφτιαξα χτες το λογαριασμό. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τα στοιχεία παράδοσης είναι θέμα, το σπίτι υπάρχει, αλλά ο "αγοραστής" δεν μένει εκεί πια (μου έκανε δώρο το ΦΠΑ ο κουμπάρος μου), οπότε ίσως να υπάρξει μπελάς στη συνεννόηση. Ξέρουμε αν θέλουν και τα "μαμά" ανεμιστήρια? Πρέπει να θυμηθώ σε ποιόν υπολογιστή φίλου-συγγενή τα έχω "φορέσει".
Xristaras12 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Το δέχομαι το θέμα κυκλοφορίας-έλλειψης υγρού. Στο (1), είμαι. Τον έφτιαξα χτες το λογαριασμό. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τα στοιχεία παράδοσης είναι θέμα, το σπίτι υπάρχει, αλλά ο "αγοραστής" δεν μένει εκεί πια (μου έκανε δώρο το ΦΠΑ ο κουμπάρος μου), οπότε ίσως να υπάρξει μπελάς στη συνεννόηση. Ξέρουμε αν θέλουν και τα "μαμά" ανεμιστήρια? Πρέπει να θυμηθώ σε ποιόν υπολογιστή φίλου-συγγενή τα έχω "φορέσει". Γι αυτό σε ρώτησα εξαρχής για τα fittings, έχει γίνει εξάτμιση υγρού απο τα σημεία αυτά και κάπου υπάρχει φυσαλίδα. Αν κουνήσεις το ψυγείο πιθανότατα θα μετακινηθεί στο πάνω σημείο του ψυγείου και θα λειτουργήσει σωστά αλλά και πάλι θα πρέπει να το τσεκαρεις συνέχεια. 99% πλήρης συσκευασία. ρώτησέ το. στην δική μου περίπτωση, επειδή ηταν μεταχειρισμένη, εκανα λογαριασμό με τα δικά μου στοιχεία ενώ είχα στείλει φωτογραφίες κλπ όταν έστειλα την απόδειξη αγοράς με σταμάτησαν και μου είπαν να δώσω εξηγήσεις για τα διαφορετικά στοιχεία. Αναφορά σε κείμενο Εστειλα ticket στην corsair και αρχικά μου ζήτησαν εξηγήσεις για ποιον λόγο τα στοιχεία μου είναι διαφορετικά με αυτά του αγοραστή που αναγράφεται στην απόδειξη και να δώσω εξηγήσεις. Αφού έδωσα τις κατάλληλες με τα αντίστοιχα part numbers κλπ η απάντηση της εταιρίας είναι αυτή. Corsair provides a non-transferable warranty to the purchaser of Corsair hardware product purchased from an authorized Corsair reseller. Corsair warrants that the product will be free from defects in material and workmanship for a specified period commencing on the date of purchase. Corsair products purchased from online private sellers or internet auction sites such as eBay are not covered by our warranty. I would suggest that you ask the original purchaser to request the RMA for you instead. Thank you. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2018 από Xristaras12 1
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Τα ξημερώματα(!!) μου ήρθε απάντηση, στην οποία ζητάνε απόδειξη αγοράς, προκειμένου να επιβεβαιώσουν κάτοχο, ισχύ εγγύησης κλπ. Τα στέλνω τώρα...καλή τους τύχη με τα ελληνικά.
Πέτρος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Aaaaaand it's the pump (as well). Πάνω που τον άνοιξα για να πειράξω λίγο το ψυγείο και να ξαναστρώσω ένα χέρι παστούλα, πρόσεξα ένα τρίξιμο σα να βρίσκει κάπου ανεμιστήρας. Τους σταμάτησα με το χέρι όλους, εκεί αυτό. Λες? Λέει! Κοπάνησα λίγο το καπάκι του block/αντλία, σταμάτησε για λίγο, ξαναάρχισε, ξανακοπάνησα, ξανασταμάτησε κοκ. Το τράβηξα κι ένα video (ένα με το κοπάνημα κι ένα χωρίς), θα τους το επισυνάψω επίσης (κι εδώ, μόλις ανέβει στο 1drive), να τελειώνουμε. Ποιό από τα δύο λέτε? Με κοπάνημα ή χωρίς? Ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα βοήθεια και τις συμβουλές σας, αμέλησα προηγουμένως. edit: https://1drv.ms/v/s!AmhLIvqFvLiEipdihjuVw0uR1PEmsg Άνευ κοπανήματος, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Πέτρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα