Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα σας θα ήθελα μια γνώμη για αλλαγη κουτιού ATΧ.Πιο μου  προτείνεται μέχρι 60-70 euro? Για airflow setup νομίζω το aerocool aero 500 είναι οκ. Επίσης για airflow εχει σχεση τι ανεμηστηράκια θα βάλω.Τι μου προτείνεται για σχετικα φθηνα ανεμηστηρακια?

Επεξ/σία από Giannis132
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/12057499/Cougar-Panzer-5GML.html απίστευτο airflow και tempered glass συν το ότι έχει χώρο πραγματικά για οτιδήποτε και πολύ καλό cable management. αξίζει και με το παραπάνω και σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι καλύτερο με όλα όσα προσφέρει αυτό μ

Δημοσ.

Όχι, δεν κάνουν όλα τα ανεμιστηράκια την ίδια δουλειά. Πρόσεξε αν δεν έχει το κουτί να αγοράσεις με υψηλό RPM και να είναι silent. Επίσης να προσέξεις τις διαστάσεις.

Τέλος εγώ θα πρότεινα να αγοράσεις tower το οποίο να παίρνει το τροφοδοτικό στην κάτω μεριά, να έχει ανεμιστηράκι στην μπροστά μεριά και να έχει και πάνω. Πρόσεξε όμως αν έχεις κάποια μεγάλη κάρτα γραφικών είναι πιθανόν αν πάρεις midi tower να πρέπει να κάνεις καμιά πατέντα για να χωρέσει. Όπως επίσης και στην ψύχτρα του επεξεργαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...