Valous Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε την apple τη ρωτησες αμα σ αφηνει? Ότι και να κάνουν δεν βλέπω λόγο αλλαγής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 9 hours ago, DeMeLeneTaso said: Απατο το x Ναι. Δεν πούλησε ούτε καν 29.000.000 συσκευές το 2017... Ζει ένα δραμα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, mjaros είπε Ξερουν ότι όταν βγάζουν μια ναυαρχίδα θα την πουλάνε για μια 4ετια. Αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν εντονα τις τελευταίες ώρες, η Apple θα κόψει τελείως την παραγωγή του iphone X κανα 3μηνο πριν βγάλει το καινούργιο. Μια 4ετία για τις ναυαρχίδες ειδικά των εταιρειών που λες δεν ισχύει καθόλου, καθώς κόβουν την παραγωγή των προηγούμενων ναυαρχίδων μόλις βγάλουν το καινούργιο ...συν τα όποια προβλήματα έχει η κάθε μία ξεχωριστά με τα νέα μοντέλα που βγάζουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 12 λεπτά πριν, mjaros είπε Ακόμα πωλείται το 6 στα 375€ καινούργιο, του 2014. Και η δυο το ιδιο λετε απλα λεγετε στοκ σιγουρα η apple δεν εχει παραγωγη ακομα ουτε για το 6 ουτε καν για το 7 απλα εχει στοκ και πουλανε ακομα ομως με το Χ δεν ξερουμε αν θα ειναι το ιδιο γιατι λογο προβλημάτων δεν εβγαλε μεγαλη παραγωγη και σιγουρα μετα απο τοση καθυστέρηση θα ριξει το βαρος στο επομενο αρα πιθανολογώ οτι το Χ θα κρατήσει καλύτερη τιμη και ισως το στοκ του δεν θα παει τοσο μακρια οπως με τα αλλα τηλεφωνα της apple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, mjaros είπε Το 2017 κυκλοφόρησε το 6 στα 32GB. Δεν είναι στοκ. Αυτο τι ειναι τωρα ???? λογο οτι τα κινεζικα μου δεν ειναι τοσο καλα οσο τα δικα σου μπορεις να μου βγαλεις κατι ανάλογο απο ευρωπη και απο την apple μαζι με το link ? για να το τσεκάρω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, mjaros είπε Έχεις δίκιο http://www.idownloadblog.com/2017/03/15/apple-could-launch-32gb-iphone-6-2017-in-europe-next-week/ και εσυ και στα ελληνικα Πριν λίγες μέρες η Apple διέθεσε αποκλειστικά για την αγορά της Ταϊβάν μια έκδοση του iPhone 6 με 32 GB αποθηκευτικό χώρο σε χρυσό χρώμα και τιμή 405 ευρώ. Για την ιστορία, τα iPhone 6 και 6 Plus ανακοινώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2014 με χωρητικότητες 16, 64 και 128 GB. Αυτή η ειδική έκδοση αποσκοπεί προφανώς σε μεγαλύτερη κίνηση της αγοράς των iPhones στην Ταϊβάν. Φαίνεται όμως πως το αναβαθμισμένο iPhone 6 έρχεται και στην Ευρώπη με πρώτη (και ίσως μοναδική) στάση την Λευκορωσία. Και οπως καταλαβαίνεις αυτο λεγετε ξεσκαρτάρισμα η παραγωγη του 16 ,64 ,128 που λεμε εμεις εχει τελειωση αυτο που εβαλες ειναι αλλη εκδοσή και για αλλη αγορα Αλλο λοιπον συνεχίζω την παράγωγη ενος μοντέλου και αλλο βγαζω μια Ειδικη εκδοση για καποια αγορα αααα και ευρωπη ακομα γιοκ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από darkman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mjaros είπε Αφού πωλείται στην Ελλάδα από τον Απρίλιο https://www.skroutz.gr/s/11561991/Apple-iPhone-6-32GB.html Ενταξει ρε φιλαρακι δεν το τσεκαρα και αυτο γραψε λαθος ειδα το αρθρο αλλα δεν ειδα το σκρουτζ αλλα και παλι μιλαμε για ειδική εκδοσή αλλο το ενα, αλλο το αλλο υπαρχει διαφωνία πανω σε αυτό ??? το 2017 παει πανω στο 32gb εβγαλε μια limited-edition αυτο λοιπον λεγετε εξαίρεση και οχι κανονας Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από darkman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, mjaros είπε Εξαίρεση; Τον Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το iPhone 5 στην τιμή των 669€. Σήμερα πουλάει ακόμα, με κάποιες βελτιώσεις, στην έκδοση του iPhone SE στα 295€. Και θα υπάρχει ακόμα και το 2019 στα 250€. Μιλάμε για σχέδιο του 2012. Ίσως τραβήξει και μέχρι το 2022 και να βγει επετειακή έκδοση με A11 και 4GB RAM στα 150€. φιλε μου εχεις αλλαξει θεμα 3 φορες να σου θυμησω τι εγραψες " Ακόμα πωλείται το 6 στα 375€ καινούργιο, του 2014. " και σου ειπα οτι αυτο ειναι στοκ και για να μου πεις οτι δεν ειναι μου δειχνεις μια limited-edition 32gb που την βγαλανε το 2017 που για μενα δεν κολλαει με αυτο που εγραψες γιατι ειναι ειδική εκδοσή και δεν ειναι το ιδιο , τωρα μου λες για το 5 και μου το βαζεις με το SE ??? το SE και αν ειναι ειδική εκδοσή αν κανουν βελτιώσεις αλλαξουν μνημες αλλαξουν δεν ξερω εγω και τι αλλο δεν μιλαμε τοτε για το ιδιο πραγμα πισω λοιπον σε αυτο που εγραψες γιατι χασαμε και το θεμα " Ακόμα πωλείται το 6 στα 375€ καινούργιο, του 2014. " αυτο λοιπον ειναι στοκ just simple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το 6άρι είναι στόκ, δηλαδή ότι περίσεψε(αποθήκη)! Άν δείτε στα διαθέσιμα χρώματα έχει ελάχιστες επιλογές. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Expecto Patronum 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, mjaros είπε Τι θα πει στοκ; Το μοντέλο με τα 32GB το 2017 δεν τα φτιάξανε; Ή τα είχαν βγάλει το 2014 και περίμεναν το 2017 να τα κυκλοφορήσουν; Το SE δεν είναι σχέδιο του 5 με κομμάτια του 6S; Φιλε μου εχεις δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiacskipper Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Το iPhone SE τι φάση ? Τρολ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nectons Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχ πολύ γέλιο! Απολαμβάνω πραγματικά και πάντα κάθε κλειστή συζήτηση κατόχων iphone! Πολύ ενδιαφέρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 22 hours ago, darkman said: φιλε μου εχεις αλλαξει θεμα 3 φορες να σου θυμησω τι εγραψες " Ακόμα πωλείται το 6 στα 375€ καινούργιο, του 2014. " και σου ειπα οτι αυτο ειναι στοκ και για να μου πεις οτι δεν ειναι μου δειχνεις μια limited-edition 32gb που την βγαλανε το 2017 που για μενα δεν κολλαει με αυτο που εγραψες γιατι ειναι ειδική εκδοσή και δεν ειναι το ιδιο Mια χαρα το ιδιο ειναι, iPhone 6 ειναι, οπως υπαρχει σε 16 και 64 gb ram το βγαλανε και σε 32. Το ιδιο ειχαν κανει και παλαιοτερα με το 4s αν θυμαμαι καλα. Εχεις αδικο και δεν θες να το παραδεχτεις, that's all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expecto Patronum Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, strawman είπε Mια χαρα το ιδιο ειναι, iPhone 6 ειναι, οπως υπαρχει σε 16 και 64 gb ram το βγαλανε και σε 32. Το ιδιο ειχαν κανει και παλαιοτερα με το 4s αν θυμαμαι καλα. Εχεις αδικο και δεν θες να το παραδεχτεις, that's all Βγήκε πολύ "επιτυχημένο" βλέπεις και είπε να το ξαναβγάλει για να πετάξει σαβούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Apple Beats the Doomsayers with their best March Quarter Ever Apple Just Silenced the iPhone X Doomsayers Tα οικονομικά αποτελέσματα της Apple για άλλη μια φορά έβαλαν στην θέση τους κάποιους δημοσιογραφίσκους και αναλυτές που ανησυχούσαν για τις πωλήσεις του iPhone X. Νέα ρεκόρ κερδών από την Apple και ξανά στο μπαούλο τους οι φορουμάδες. iPhone X best selling iPhone in the March quarter during every week. Same relative performance as in Q4 when it was the top seller and captured 35% of all global phone profits. - Tim Cook: iPhone X was the most popular smartphone in China last quarter. We are surprised that iPhone X is still the most popular iPhone this far from launch. Our top of the line iPhone model is the most popular. iPhone X is a "beloved product." It's a Super Bowl winner. - Apple's Services Revenue Up 31% Year-Over-Year in 2Q 2018, App Store Sets New Quarterly Revenue Record-iPhone and iPad and Mac are all growing market share. -iCloud storage revenue up 50%. -Apple saw 21% revenue growth in Greater China. Strongest growth in 10 quarters. -Apple now has 270M paid subscriptions. Up 100m from a year ago. Up 30M in the past 90 days. Truly incredible numbers. -Wearables (Watch, EarPods) are up 50%. -Services now the second largest revenue segment. More than twice iPad and almost 60% more than Mac. -China growth rate was 21%. Japan 22%. Americas 17%. Europe 9%. -iPhone unit growth at 3%, revenue growth 14%. ASP $728. -China growth at over 20%. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2018 από DJTaurus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα