Valous Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, θα μπω άμεσα στο ψητό! Είχα τα εξής ακουστικά Sound Blaster Tactic3D Rage USB V2.0 τα οποία όπως βλέπεται έχουν και usb και analog 3.5mm, εγώ τα είχα συνδεδεμένα με usb και όπως διαφημίζει και η εταιρία είναι 5.1! Λοιπόν, λόγω ενός προβλήματος που δημιουργήθηκε στα ακουστικά μίλησα με την creative και ζήτησα αλλαγή με την ανώτερη τους κατηγορία την σειρά Sound BlasterX H5/H7... Είχα καταλήξει στα h5 και η εταιρία συμφώνησε για αλλαγή. Αλλά βλέπω δεν αναφέρει πουθενά κάτι για 5.1 σε αντίθεση με τα h7 που λέει ότι είναι 7.1. Σε περίπτωση που δεν μπορέσω να πάρω τα h7, τα h5 πως δημιουργούν το surround effect στα παινχίδια (παίζω pubg) και βοηθάει πολύ να ξες από που έρχεται ο ήχος.. H5 H7 LINK SPECS Συνοπτικά 1) 5.1 και 7.1 αποδίδεται μόνο μέσω usb? 2) Τα h5 πως βγάζουν surround ήχο αν βγάζουν. Αύριο θα ξανά εποικοινωνήσω μαζί τους και θα πρέπει να ξέρω τι θα κάνω. Αν τα h5 είναι οκ για την χρήση μου θα μείνω σε αυτά. Αν όχι ίσως πληρώσω κάτι αν είναι εφικτό για να πάω σε h7. Και στις 2 περιπτώσεις πρόκειται για τα tournament editions. Παρακαλώ όποιος ξέρει κάτι βοήθεια !
Papadrams Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα φίλε, 1) True 5.1 & 7.1 surround sound μπορεί να βγει μόνο μέσω usb. Μέσω 3,5mm βγαίνει μόνο στερεοφωνικός ήχος. 2) Τα h5 μπορούν να βγάλουν surround μόνο μέσω drivers στο pc. Virtual surround δηλαδή. Έπαιζα για χρόνια call of duty και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλό ήχο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η sound blasterΧ έχει αρκετά καλά drivers και βοηθάει στο virtual surround. Πιστεύω ότι με το virtual surround θα είσαι κομπλέ πάντως. Εγώ ήμουν!! Επίσης έχεις την δυνατότητα αν σου βγαίνει πιο φθηνά να πάρεις το sound blaster G1. Είναι μια portable κάρτα ήχου και αντάπτορας από 3.5mm σε usb.
Valous Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Papadrams είπε Καλησπέρα φίλε, 1) True 5.1 & 7.1 surround sound μπορεί να βγει μόνο μέσω usb. Μέσω 3,5mm βγαίνει μόνο στερεοφωνικός ήχος. 2) Τα h5 μπορούν να βγάλουν surround μόνο μέσω drivers στο pc. Virtual surround δηλαδή. Έπαιζα για χρόνια call of duty και ξέρω πόσο σημαντικό είναι να έχεις καλό ήχο. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι η sound blasterΧ έχει αρκετά καλά drivers και βοηθάει στο virtual surround. Πιστεύω ότι με το virtual surround θα είσαι κομπλέ πάντως. Εγώ ήμουν!! Επίσης έχεις την δυνατότητα αν σου βγαίνει πιο φθηνά να πάρεις το sound blaster G1. Είναι μια portable κάρτα ήχου και αντάπτορας από 3.5mm σε usb. Ευχαριστώ για την βοήθεια !! Τέλεια, θα τους πω λοιπόν ότι μου είπες και την γνώμη μου επάνω στο θέμα! Όσο για το G1 40 ευρώ μου φαίνονται πολλά :/ Θα δω τι θα μου πουν για το h7, αν δεν βολέψει πάω σε h5 και πιστεύω θα με καλύψει το virtual surround!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα