infested Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε εγώ αντιμετώπισα προβλήματα υγείας και ήμουν γείρω στο 11. Πήγα σε γιατρούς που δεν με βοήθησαν καθόλου. Αφού έψαξα το θέμα αρκετά (διάβασα καμιά ~100 επιστημονικά άρθρα από pubmed και παρόμοια.) κατέληξα ότι χρειαζόμουν γείρω στα 300.000 ius συνολικά για να επανέλθω σε φυσιολογικά όρια (30+). Χωρίς ρούχα συνθέτεις περίπου 10.000 ius (20-60 λεπτά) αναλόγως την περιοχή, μήνα και τον τύπο δέρματος. Ευτυχώς ζω στην Κρήτη και είχα 2 στις 3 ήμερες καλή ηλιοφάνεια ακόμα και τον χειμώνα. Σε 40-50 μέρες με περίπου 30 ημέρες X 1 ώρα στον ήλιο (χειμώνας με λευκό τύπο δέρματος χωρίς ρούχα) + 4.000ius απο D3 fix κάθε μέρα πήγα από 11 σε 35 περίπου και μου πέρασαν όλα τα προβλήματα. Από τότε κάθε χειμώνα αγοράζω βιταμίνες D και τις παίρνω προληπτικά. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από infested
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Απότι φαίνεται δλδ η συντριπτική πλειοψηφεία του πληθυσμού έχει έλλειψη της βιταμίνης τον χειμώνα Τα συμπληρώματα που παίρνετε πόσο κοστίζουν? Για μια όχι μεγάλη δόση
infested Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Απότι φαίνεται δλδ η συντριπτική πλειοψηφεία του πληθυσμού έχει έλλειψη της βιταμίνης τον χειμώνα Τα συμπληρώματα που παίρνετε πόσο κοστίζουν? Για μια όχι μεγάλη δόση 8 euro αυτές που πήρα εγώ. Έχει και φτηνότερες. https://www.skroutz.gr/c/2509/vitamines.html?keyphrase=d3+fix Ο λόγος που στην Ελλάδα έχουν πολλοί πρόβλημα είναι το σκουρόχρωμο δέρμα μας που μπλοκάρει τον ήλιο. Αλλού είναι ακόμα χειρότερα πχ αφροαμερικάνοι στην Βοστώνη. 1
johnbond Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, SeXBOX είπε Εμένα με έσωσε η γλυκοπατάτα, 800γρ τη ήμερα και εκτινάχθηκε η D μου σε 3 εβδομάδες στα κανονικά της και δεν παχαίνει ομορφαίνει Είσαι σίγουρος οτι είναι η γλυκοπατάτα που σε έσωσε; Δε βλέπω να έχει καθόλου vit D
ParhsG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, infested είπε Φίλε εγώ αντιμετώπισα προβλήματα υγείας και ήμουν γείρω στο 11. Πήγα σε γιατρούς που δεν με βοήθησαν καθόλου. Αφού έψαξα το θέμα αρκετά (διάβασα καμιά ~100 επιστημονικά άρθρα από pubmed και παρόμοια.) κατέληξα ότι χρειαζόμουν γείρω στα 300.000 ius συνολικά για να επανέλθω σε φυσιολογικά όρια (30+). Χωρίς ρούχα συνθέτεις περίπου 10.000 ius (20-60 λεπτά) αναλόγως την περιοχή, μήνα και τον τύπο δέρματος. Ευτυχώς ζω στην Κρήτη και είχα 2 στις 3 ήμερες καλή ηλιοφάνεια ακόμα και τον χειμώνα. Σε 40-50 μέρες με περίπου 30 ημέρες X 1 ώρα στον ήλιο (χειμώνας με λευκό τύπο δέρματος χωρίς ρούχα) + 4.000ius απο D3 fix κάθε μέρα πήγα από 11 σε 35 περίπου και μου πέρασαν όλα τα προβλήματα. Από τότε κάθε χειμώνα αγοράζω βιταμίνες D και τις παίρνω προληπτικά. Σα τι προβληματα ειχες;
panosno1com Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Απότι φαίνεται δλδ η συντριπτική πλειοψηφεία του πληθυσμού έχει έλλειψη της βιταμίνης τον χειμώνα Τα συμπληρώματα που παίρνετε πόσο κοστίζουν? Για μια όχι μεγάλη δόση Εμενα 2 και κατι ευρω αυτο π μ δωσε ο ντοκτορ
SeXBOX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 13 hours ago, johnbond said: Είσαι σίγουρος οτι είναι η γλυκοπατάτα που σε έσωσε; Δε βλέπω να έχει καθόλου vit D Οι πορτοκαλί ναι, δεν το αναγράφουν τις μπερδεύουν με τις λευκές Αιγυπτιακές. Μάλιστα μου τις έδιναν στο Κάιρο όταν νοσηλευόμουν και η D εκτινάχθηκε. Είναι σούπερ για Καρδιά, Καρκίνο και δέρμα. Από αυτά στα 2 τελευταία μου κάνανε πολύ καλό. Ακούγεται περίεργο το ξέρω αλλά δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα αποτελέσματα και το ότι είμαι εδώ και σας γράφω σήμερα.
nipoa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 μηπως μπορω να δω καπου ποση βιταμινη D εχει η γλυκοπατατα? αμα παρω μπορω να τρωω οσες θελω μαζι με το χαπι d3 fix ?
SeXBOX Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Just now, nipoa said: μηπως μπορω να δω καπου ποση βιταμινη D εχει η γλυκοπατατα? αμα παρω μπορω να τρωω οσες θελω μαζι με το χαπι d3 fix ? Δεν είναι τεράστιες οι ποσότητες D γι' αυτό δεν δίνουν τόση βάση, αλλά οι γιατροί μου είπαν ότι μαζί με τα συμπληρώματα οι βιταμίνες που έχει η γλυκοπατάτα ενισχύουν και βοηθούν σε συνδυασμό στην απορρόφηση της D. Τα συμπληρώματα για D τα έπαιρνα κανονικά, απλά το μενού μου είχε τουλάχιστον 2 γλυκοπατάτες βραστές, 1 μεσημέρι, 1 βράδυ. Υπολογίζω ότι θα ήταν 800γρ και οι 2 μαζί. http://www.clickatlife.gr/your-life/story/12178/ta-diatrofika-ofeli-tis-glukopatatas
cumulus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εδω https://www.vitamindcouncil.org/ μπορειτε να βρειτε πολλες πληροφοριες για τη βιταμινη D 1
Ison_ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 19 ώρες πριν, infested είπε 8 euro αυτές που πήρα εγώ. Έχει και φτηνότερες. https://www.skroutz.gr/c/2509/vitamines.html?keyphrase=d3+fix Ο λόγος που στην Ελλάδα έχουν πολλοί πρόβλημα είναι το σκουρόχρωμο δέρμα μας που μπλοκάρει τον ήλιο. Αλλού είναι ακόμα χειρότερα πχ αφροαμερικάνοι στην Βοστώνη. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο σκούρο το δέρμα ώστε να μπλοκάρει τον ήλιο. Είναι ανάλογο της περιοχής (ούτε Σαχάρα ούτε Σκανδιναβία), οπότε είναι αυτό που πρέπει να είναι. Βασικά το χειμώνα οι μέρες με λιακάδα είναι ελάχιστες, μόνο το πρόσωπο είναι ακάλυπτο και πρέπει τις περισσότερες ώρες να είσαι έξω από κτίρια. Δηλαδή δε στηριζόσουν στον ήλιο έτσι κι αλλιώς για να πεις ότι ήταν αυτός το πρόβλημα. Το πρόβλήμα είναι η διατροφή. Αν διαβάσεις τις τροφές με D, θα καταλάβεις γιατί είναι διαδεδομένη η έλειψη της.
margaritagr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Οι ταμπλετες δεν ενδεικνυνται για καλυτερη απορροφησιμοτητα. Καλυτερα σε σταγονες ή αλλιως καψουλες
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2018 Εγώ έχω κάτι κάψουλες των 10000 και που και που παίρνω καμία.
NiaUu Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 25/1/2018 στις 12:47 ΜΜ, nipoa είπε ο λογος που πηγα να τις κανω ηταν επειδη ειχα ΦΟΒΕΡΕΣ κρυαδες σε περιεργες στιγμες που δε θα επρεπε. ειχα και κανα 2 νυχτερινες εφιδρωσεις.. οι εξετασεις εδειξαν οκ σχετικα ... εσυ ειχες αναλογα "θεματα" με το 30 σου? --επισης παιζει να χανω και ασβεστιο μεσω της ουρησης.. θα κανω την εξεταση ουρων 24ςρου αυτες τις ημερες.. μπορει να συνδειαζονται αυτα τα 2? Παιδια συγνωμη που επαναφερω το θεμα, δε μπορουσα να στειλω μνμα στο συγκεκριμενο χρηστη. Εισαι εδω? Μ ενδιαφερει αυτο που ειπες για τις εντονες κρυαδες. Αν το δεις στειλε μου μνμα σε παρακαλω. Θελω να μαθω αν βρηκες απο που προερχονται, δε ξερει κανενας γιατρος να μου πει.
Black Demis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος... λογικά ούτε στον ήλιο δεν βγαίνεις ούτε τρεφεσαι σωστα (junk food Κλπ ) ετσι πρόσληψη βιταμίνης είναι άκρος χαμηλή... αν και τα δυο που ανέφερα δεν υφίστανται τότε μετά πάμε σε άλλα πράγματα (δεν ειναι ωρα να τα αναφερο ούτε θα τα αναφερεο μιν αρχιζεις και ψάχνεσαι) γιατι μετα έρχονται ρευματικές (και γενικός περισσότερο αυτοανοσα ) και πολλα αλλα και καποια αλλα που δεν λει να τα αναφέρω Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2019 από Black Demis
Προτεινόμενες αναρτήσεις