Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθόνη πριν μπω στα Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω Windows 10 Pro στην έκδοση 1709. Κάποιες φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου, πριν μου εμφανίσει να εισάγω τον κωδικό μου για να μπω στα Windows, μου εμφανίζει μια μπλε οθόνη η οποία μου λέει "Ο υπολογιστής έχει κάποιο πρόβλημα. Γίνεται ανίχνευση του προβλήματος και ο υπολογιστής χρειάζεται επανεκκίνηση." και από κάτω μετράει από το 0 ως το 100% και όταν πάει 100% κάνει επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση ο υπολογιστής ανοίγει και λειτουργεί σωστά. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί;

bug-check-example-blue-screen-page-fault.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, theanswer3 είπε

Γεια σας, ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω Windows 10 Pro στην έκδοση 1709. Κάποιες φορές όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου, πριν μου εμφανίσει να εισάγω τον κωδικό μου για να μπω στα Windows, μου εμφανίζει μια μπλε οθόνη η οποία μου λέει "Ο υπολογιστής έχει κάποιο πρόβλημα. Γίνεται ανίχνευση του προβλήματος και ο υπολογιστής χρειάζεται επανεκκίνηση." και από κάτω μετράει από το 0 ως το 100% και όταν πάει 100% κάνει επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση ο υπολογιστής ανοίγει και λειτουργεί σωστά. Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό; Μπορώ να κάνω κάτι για να διορθωθεί;

bug-check-example-blue-screen-page-fault.png

https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html Κάντο ενα install και στειλε screenshot

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! Έκανα αυτό που με είπες κατέβασα το συγκεκριμένο αρχείο, το έτρεξα αλλά δεν βρήκε τίποτα.

BlueScreenView Screenshot.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...