Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μία απορία έχω, εάν τελικά πληρώνονταν αυτό το ποσό γιατί τελικά πιστεύω θα είναι αρκετά μικρότερο η και καθόλου, τα λεφτά που θα πήγαιναν ? Θα έπαιρναν μερίδιο η άμεσα θιγόμενες εταιρείες ?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι παράνομο να κερνάς τη γκόμενα για να σου κάτσει γιατί με αυτό τον τρόπο αποκλείεις όλους τους φτωχότερους να μπορούν να εκμεταλλευθούν τα κάλη της.

(αντιλαμβάνομαι ότι δεν ειναι τόσο απλοϊκό αλλα κάπως έτσι μου ακούγεται)

Επεξ/σία από dchatz
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η apple δεν έφαγε και δεν πρόκειται να φάει πρόστιμο για τον απλούστατο λόγο ότι η μόνη συμφωνία που έκανε με την Qualcomm είναι ότι δεν θα χρησιμοποιήσει chip άλλων εταιριών ώστε να ανταγωνισθεί την Qualcomm ...

απλη συμφωνία δυο εταιριών,το βάρος και το κόστος της συμφωνίας το παίρνει αποκλειστικά η Qualcomm,γιατί αυτή ενήργησε με δόλο έναντι των αντιπάλων της...χαχαχαχα η apple είμαι σίγουρος ότι παρουσιάστηκε σαν θύμα της κατάστασης,επικαλούμενη ίσως ότι μετάνιωσε και την συμφωνία γιατί της <<στοίχισε>> στην κούρσα του ανταγωνισμού....

Oh Yeah Life is wonderful!!!

LOL

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει και παρασκήνιο.

Η Apple ισχυρίζεται ότι ήταν εκβιασμός και όχι δωροδοκία από μέρους της Qualcomm ενώ η δεύτερη, αρνείται κατηγορηματικά το γεγονός, κάνοντας λόγο για αναλήθειες. Οι 2 εταιρείες βρίσκονται στα μαχαίρια αρκετά χρόνια με την Apple να κατηγορεί την Qualcomm ότι αυξάνει δυσανάλογα το κόστος των chips σε σύγκριση με αυτό του κέρδους. Εκεί πατάει εν μέρη η Qualcomm και ισχυρίζεται ότι η Apple ψεύδεται ώστε να την πιέσει έμμεσα να χαμηλώσει τα κόστη. 

4.9% επί των εσόδων. Αναρωτιέμαι, αν όντως υπάρχουν συμφωνίες πίσω από κλειστές & άβατες πόρτες (υπάρχουν άραγε...;) τι ποσοστό αντιστοιχεί στα "λίγο πιο ακάθαρτα κέρδη" της προηγούμενης δεκαετίας...

Επεξ/σία από h0kus
Δημοσ.

Πρώτον τo modem της qual είναι καλύτερο της Intel, αλλά ξεπερνώντας αυτή την λεπτομέρεια η apple δεν έχει πρόστιμο;

Ωραία δικαιοσύνη. Εσωτερικά η apple ήταν ενήμερη όλοι και συμφώνησαν;

Τί γίνεται εκεί εξώ τελικά...της πτμ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη τοσο καιρο ξοδευαν χιλιαρικα σε δικαστικες μαχες επειδη η qualcomm πουλαει ακριβα στην apple, αλλα η δευτερη τα βαζε τσεπη ετσι κ αλλιως?

Και γιατι η qualcomm να κατσει να δινει τα μοντεμ της χωρις/μικροτερο κερδος  αντι απλα να βασιστει στ οτι εχει καλύτερη τεχνολογία απο τον ανταγωνισμό και να τα παίρνει χοντρά?

Νοημα 0.. λετε να ναι κανα κολπο μάρκετινγκ?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Δηλαδη τοσο καιρο ξοδευαν χιλιαρικα σε δικαστικες μαχες επειδη η qualcomm πουλαει ακριβα στην apple, αλλα η δευτερη τα βαζε τσεπη ετσι κ αλλιως?

Και γιατι η qualcomm να κατσει να δινει τα μοντεμ της χωρις/μικροτερο κερδος  αντι απλα να βασιστει στ οτι εχει καλύτερη τεχνολογία απο τον ανταγωνισμό και να τα παίρνει χοντρά?

Νοημα 0.. λετε να ναι κανα κολπο μάρκετινγκ?

Για την qual είναι θέμα πωλήσεων. Αριθμό κομματιών φαντάζομαι. Η apple τα έβαζε στην τσέπη χοντρά εκτός των καταναλωτών.

Η καμπάνα όμως γιατί μόνο στην qual αυτό είναι το ερώτημα.

Δημοσ.

Σε κάποιο μέρος του κόσμο τώρα έχουν μαζευτεί όλοι μαζί πίνουν μπυρίτσες και γλεντάν με τα λεφτά μας. Αλλά ... καλοί μ@λ@κες είμαστε κι εμείς που τους τα σκάμε. Μας πουλάνε τα προϊόντα τους σαν να τα έχουμε ανάγκη. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ. σταματήστε να αγοράζεται Apple και Qualcomm. Τέλος στην κοροϊδία και στον αυνανισμό. 

Χωρίς πλάκα τώρα λογική η κίνηση της Qualcomm και πολύ καλά έκανε. Είμαι σίγουρος ότι πολλές εταιρίες θα κάνανε κάτι αντίστοιχο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, dj_aggelos είπε

Εγώ μία απορία έχω, εάν τελικά πληρώνονταν αυτό το ποσό γιατί τελικά πιστεύω θα είναι αρκετά μικρότερο η και καθόλου, τα λεφτά που θα πήγαιναν ? Θα έπαιρναν μερίδιο η άμεσα θιγόμενες εταιρείες ?

Στην επομενη δοση μας ωστε να καταληξουμε στο 5ο μνημονιο επειδη δεν θα μπορεσουμε να το πληρωσουμε

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dchatz είπε

Είναι παράνομο να κερνάς τη γκόμενα για να σου κάτσει γιατί με αυτό τον τρόπο αποκλείεις όλους τους φτωχότερους να μπορούν να εκμεταλλευθούν τα κάλη της.

(αντιλαμβάνομαι ότι δεν ειναι τόσο απλοϊκό αλλα κάπως έτσι μου ακούγεται)

Λεγεται πορνεια κ διωκεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...