panoskol Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 γεια σε ολους . αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το εν λογο tablet .το ειχε αγορασει η γυναικα μου στην μικρη . οταν εκαναν την πρωτη εκκίνηση ζητησε αμεσα email και λογαριασμο gmail . η μεγαλη κορη μου εφτιαξε ενα , αλλα δυστηχως μετα απο καιρο που αρχησε να κολαει του εκανα hard reset .και δυστηχως οταν πηγα να μπω μου ζηταει συνδεση μεσω λογαριασμου gmail , και ιδικα τον αρχικο λογαριασμο οχι αλλον .κανεις δεν θυματε τους κωδικους λογαριασμου ακομα και το ιδιο το gmail πως το ειχαν γραψει . προσπαθησα τα παντα .. δεν αναγνωριζει τιποτα ακομα και κωδικο απο την ιδια την google, που εστειλαν στο δικο μου email . εψαξα στο internet ειχαν και αλλοι τα ιδια προβληματα , κοινως η γοογλε και καλα ... κλειδωνει κατα καποιο τροπο την συσκευη ακομα και αν καποιος κανει reset . για να προχωρισει θελει το λογαριασμο που ειχες βαλει εξ αρχης .δηλ η google πιστευει οτι ολοι μπορει να εχουν internet και με αυτο τον τροπο τους υποχρεωνει να μπουν στον κοσμο της google . και δηλ .. αν καποιος ξεχασει , η γινει κατι αλλο , το εν λογο εργαλειο της estar ειναι αχρηστο . το ειχαν αγορασει απο τα multiramma . ευχαριστω , καθε βοηθεια δεκτη ΄)
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι. Μόνο αν το πας στην αντιπροσωπεία που για μένα δεν συμφέρει. Υ.Γ άλλη φορά σε ένα χαρτάκι τους κωδικούς για ώρα ανάγκης 1 1
pp6210 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, panoskol είπε γεια σε ολους . αντιμετωπίζω ενα προβλημα με το εν λογο tablet .το ειχε αγορασει η γυναικα μου στην μικρη . οταν εκαναν την πρωτη εκκίνηση ζητησε αμεσα email και λογαριασμο gmail . η μεγαλη κορη μου εφτιαξε ενα , αλλα δυστηχως μετα απο καιρο που αρχησε να κολαει του εκανα hard reset .και δυστηχως οταν πηγα να μπω μου ζηταει συνδεση μεσω λογαριασμου gmail , και ιδικα τον αρχικο λογαριασμο οχι αλλον .κανεις δεν θυματε τους κωδικους λογαριασμου ακομα και το ιδιο το gmail πως το ειχαν γραψει . προσπαθησα τα παντα .. δεν αναγνωριζει τιποτα ακομα και κωδικο απο την ιδια την google, που εστειλαν στο δικο μου email . εψαξα στο internet ειχαν και αλλοι τα ιδια προβληματα , κοινως η γοογλε και καλα ... κλειδωνει κατα καποιο τροπο την συσκευη ακομα και αν καποιος κανει reset . για να προχωρισει θελει το λογαριασμο που ειχες βαλει εξ αρχης .δηλ η google πιστευει οτι ολοι μπορει να εχουν internet και με αυτο τον τροπο τους υποχρεωνει να μπουν στον κοσμο της google . και δηλ .. αν καποιος ξεχασει , η γινει κατι αλλο , το εν λογο εργαλειο της estar ειναι αχρηστο . το ειχαν αγορασει απο τα multiramma . ευχαριστω , καθε βοηθεια δεκτη ΄) μου κάνει εντύπωση που δεν σε αφήνει να βάλει άλλο gmail μετά από reset, μήπως δεν έχει γίνει σωστά το reset? μήπως μπορείς να προσθέσεις νέο λογαριασμό? ποιο tablet έχεις ακριβώς, μόλις προχτές έκανα hard reset μια estar 10άρα του ανηψιού μου που δεν θυμόμασταν ούτε gmail ούτε screen lock pin....αλλά είχε εξωτερική τρυπούλα reset. οπότε γύρισε σε out of the box κατάσταση η ταμπλέτα, για δες μήπως έχει και η δική σου 1
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Προς τον t.s:η google ναι,κλειδωνει τις συσκευες στις οποιες εχει μπει ενας λογαριασμος gmail ΚΑΙ εφ'οσον υπαρχει ΚΑΙ κλειδωμα οθονης πιν μοτιβο δαχτυλικο ή ο.τι αλλο, μετα απο hard reset. Και απαιτει μετα το hard reset,να εισαχθει ο λογαριασμος gmail που προυπηρχε. Αυτο για να καταστει αχρηστο το ταμπλετ σου ή κινητο σου σε περιπτωση που κλαπει ή χαθει. Επισης,αν δεν εχεις ιντερνετ,οταν το σεταρεις απλα πατας σκιπ(αρχικο σεταρισμα). Προς τον pp6210:θα επρεπε να γνωριζεις οτι αυτα που αναφερω πανω ειναι feature του ανδροιδ απο 5.0 λολλιποπ και επειτα. Αν το εσταρ που resetαρες ηταν 4.4 κιτκατ,φυσικα και δεν σου ζητησε 1 1
panoskol Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 ευχαριστω ολους πολυ για την βοηθεια . pp6210 θα ριξω μια ματια μηπως και εχει reset . δεν το κοιταξα καλα , ασχοληθηκα με το hard reset με τον κλασικο τροπο . το κακο ειναι οτι πλεων παντου υπαρχει wi fi και αναγκαστικα σε βαζει σε αυτο το τριπακι . αν δεν πιασει πουθενα δικτιο δεν ξερω τι γινεται , αν σε αφηνει να προσπελάσεις την διαδικασια . οπως και να εχει , ο google εγινε σε ολα τα σπιτια μελος ενεργο και καθημερινό ... . στο βωμο της ασφαλειας........ σε υποχρεωνει , για πολλα πραγματα και σε αναγκάζει να εχεις και gmail . ολα κατω απο το άγρυπνο ματι του google . ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας .
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Και στην κορφη του Ολυμπου να πας να μην πιανει wifi,το ιδιο θα σου ζηταει.... Με την αποδειξη αγορας στην εσταρ στο ξεκλειδωνουν. Αν χρεωνουν και ποσο,δεν ξερω. Υποθεση:κλεβουν το ταμπλετ απο την κορη σου. Εχει μεσα φωτο βιντεο επαφες λογαριασμους φβ κτλ.... Θα ηθελες να ειναι προσβασιμα στον οποιον το εκλεψε;;;;
pp6210 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tsilitheo1 είπε Προς τον pp6210:θα επρεπε να γνωριζεις οτι αυτα που αναφερω πανω ειναι feature του ανδροιδ απο 5.0 λολλιποπ και επειτα. Αν το εσταρ που resetαρες ηταν 4.4 κιτκατ,φυσικα και δεν σου ζητησε μήπως να ηρεμήσεις λιγάκι φίλτατε? Δεν ανέφερες τίποτα πιο πάνω (απάντησε πρώτος ο saruman και μετά εγώ...εκτός και αν είσαι ΚΑΙ ο saruman, το οποίο θα είχε ενδιαφέρον!). Επιπλέον, δεν "θα έπρεπε να γνωρίζω" τίποτα γιατί δεν είμαι επαγγελματίας επισκευαστής, χρήστης φόρουμ είμαι που προσπαθώ να βοηθήσω ένα συμφορουμίτη με όσα γνωρίζω.. το αν ήταν 4.4 αυτό που έκανα ρεσετ δεν το θυμάμαι, πιθανόν ισχύει γιατί είναι ταμπλέτα σχεδόν 2 χρόνων πι, σε κάθε περίπτωση ο τόνος σου είναι μη αποδεκτός!
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, pp6210 είπε μου κάνει εντύπωση που δεν σε αφήνει να βάλει άλλο gmail μετά από reset, μήπως δεν έχει γίνει σωστά το reset? μήπως μπορείς να προσθέσεις νέο λογαριασμό? ποιο tablet έχεις ακριβώς, μόλις προχτές έκανα hard reset μια estar 10άρα του ανηψιού μου που δεν θυμόμασταν ούτε gmail ούτε screen lock pin....αλλά είχε εξωτερική τρυπούλα reset. οπότε γύρισε σε out of the box κατάσταση η ταμπλέτα, για δες μήπως έχει και η δική σου Ο τονος μου ειναι πολυ ηρεμος,φιλτατε.... Δεν νομιζω οτι σου επιτιθεμαι καπου. Επισης,το να με συγχεεις με τον φιλο Νικολα(saruman),οντως εχει ενδιαφερον... Μπορει εδω να παρει θεση καποιος μοντ και να σου λυσει την απορια..... Ενημερωτικα,αυτος συμπρωτευουσα,εγω Αιτωλικο. Σου παραθετω το αρχικο ποστ σου γιατι "πασαρεις" so much info. Αφηνεις υπονοιες οτι το "κατεχεις". Γι'αυτο και το "θα επρεπε".... Φιλικα, στην διαθεση σου
pp6210 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) ότι πεις αρχηγέ, "υποννοώ οτι το κατέχω γιατί πασσάρω so much info" Σταματάω να ασχολουμε γιατί ακολουθώ πάντα τη συμβουλή του Μαρκ Τουαίην περι επιπέδων, over and out. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από pp6210 dont feed the troll
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 αυτό ονομάζεται google frp. υπάρχει τρόπος να το παρακάμψεις αρκεί να ξέρεις κάποιον να φτιάξει script για κάτι τέτοιο. ας πούμε στις lg συσκευές αν κοιτάξεις στους xda υπάρχει tool που το αφαιρεί. τώρα βέβαια lg samsung κλπ είναι εταιρείες με μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό οπότε και οι developers ασχολούνται. κοινώς αν δε βρεις κάποιο script όπως ανέφερα παραπάνω είναι άχρηστο..
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Χαχαχα ο @tsilitheo1 δεν ξέρει Ρώσικα ενώ εγώ ξέρω κάτι ψιλά,οπότε δεν είναι το ίδιο άτομο...
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, saruman123 είπε Χαχαχα ο @tsilitheo1 δεν ξέρει Ρώσικα ενώ εγώ ξέρω κάτι ψιλά,οπότε δεν είναι το ίδιο άτομο... Εσυ ομως Νικο δεν ξερεις τον Μαρκ Τουαιην και τον Τομ Σωγιερ του.... Εισαι πολυ πισω... Αν και ακομα δεν καταλαβα τι ψαχνει ο Τουαιην σε τεχνολογικο φορουμ....
saruman123 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, tsilitheo1 είπε Εσυ ομως Νικο δεν ξερεις τον Μαρκ Τουαιην και τον Τομ Σωγιερ του.... Εισαι πολυ πισω... Αν και ακομα δεν καταλαβα τι ψαχνει ο Τουαιην σε τεχνολογικο φορουμ.... Εε όχι δεν είμαι και τόσο προχώ...είμαι τις παλιάς σχολής.
tsilitheo1 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Βρε μακακα Νικο μην απαντας τοσο γρηγορα..... Του ενισχυεις την πεποίθηση οτι ειμαστε το ενα και αυτο.... Double account
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα