Προς το περιεχόμενο

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω ένα iPhone 5s και ενώ το βρίσκω στο skroutz με 300€, στο eBay το έχει με 113€. Αυτή είναι η σελίδα https://m.ebay.com/itm/APPLE-iPhone-5S-Unlocked-16-32-64GB-AllColors-4G-SIMFREE-Smartphone-WARRANTY/352188225239?epid=168464821&hash=item52000dd6d7:m:mZX-HEsR_Rcw3kWaxaKnWKA&varId=621619351573 εσείς τι θα προτεινετε; Ο αγοραστής φαίνεται καλός και είμαι φοιτήτρια οποτε δεν αξίζει να δώσω 200€ παραπάνω ακόμη και αν είχα.

Δημοσ.

note:NO finger sensor  Note: This product is a refurbished phone, especially the shell and screen,

κοινώς μεταχειρισμένα που τους εχουν αλλαξει οθονες-μητρικες και δεν ξερω τι αλλο μ' αποτελεσμα να μην λειτουργεί και το δαχτυλικό αποτυπωμα. Βαλε και το σενάριο να φας τελωνείο στην τιμή. Ασ' το καλύτερα, δεν αξιζει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jen1979 είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να αγοράσω ένα iPhone 5s και ενώ το βρίσκω στο skroutz με 300€, στο eBay το έχει με 113€. Αυτή είναι η σελίδα https://m.ebay.com/itm/APPLE-iPhone-5S-Unlocked-16-32-64GB-AllColors-4G-SIMFREE-Smartphone-WARRANTY/352188225239?epid=168464821&hash=item52000dd6d7:m:mZX-HEsR_Rcw3kWaxaKnWKA&varId=621619351573 εσείς τι θα προτεινετε; Ο αγοραστής φαίνεται καλός και είμαι φοιτήτρια οποτε δεν αξίζει να δώσω 200€ παραπάνω ακόμη και αν είχα.

Το τηλέφωνο έρχεται από Hong Kong άρα θα περάσεις σίγουρα τελωνείο . Εδώ μπρελόκ έφερα και πέρασε και έγραφε πάνω τελωνειακώς ελεύθερο φαντάσου . Πάνω από τα 25 Ευρώ αν θυμάμαι καλά περνάς τελωνείο . 

Θα σου έλεγα να κοιτούσες Ευρώπη αλλά για μένα επειδή τα κοιτάζω δεν αξίζει είναι καλύτερα να βρεις κάποιον εδώ να το πάρεις ή ακόμα καλύτερα να βρεις κάποιο μαγαζί έτσι ώστε να σου δώσει και κανένα τρίμηνο εγγύηση συνήθως κάποια δίνουν αν πάθει τίποτα και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .

Δημοσ.

Ααα εντάξει, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Κανένα προτεινόμενο μαγαζί που πουλάει μεταχειρισμένα iPhone's?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το συγκεκριμενο μοντελο με τη τελευταια εκδοση sw που εχει, πως παιζει? εχει αισθητο lag, η τπτ κολληματα?

επισης, αγοραζοντας μεταχειρισμενο, θελει προσοχη σε κατι οσον αφορα το registration? απ'ο,τι ξερω η καθε συσκευη γινεται linked (η κατι τετοιο) με τον χρηστη και πρεπει να την αποδεσμευσει (?) απο την apple για να μπορεις να φτιαξεις νεο χρηστη?

και κατι τελευταιο που ειδα, το 5s εχει παρει υποτιθεται την 11 εκδοση του ios και θα ειναι και η τελευταια. αυτο σημαινει οτι θα παρει και ολες τις μελλοντικες ενημερωσεις της 11?

Επεξ/σία από duende
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 5s πλέον  δεν αξίζει, όταν παίρνεις το πολύ καλύτερο SE στα ίδια χρήματα. Από 320€ περίπου ξεκινάει το 32άρι (μην κάνεις το λάθος και πάρεις 16άρι, δεν φτάνει για ζήτω)...

Επεξ/σία από SaFiS
Δημοσ.

Έχω μεταχειρισμένο το 5ς το είχα πάρει 150€ από φίλη μου. Πρώτον ΜΗΝ το αναβαθμίσετε σε ios 11! Η μπαταρία του είναι ήδη χάλια ( οκ είμαι όλη μέρα social media το φορτίζω 3 φορες και πήρα και powerbank)  . Σαν κινητό ναι αξίζει στα 100-150 το βρίσκεις εύκολα μτχ στις αγγελίες πουλάνε πολλοι. Είναι καλύτερο από οποιαδήποτε αντροιντ συσκευή στα 200-250€ δεν μου έχει κολλήσει ,η κάμερα του είναι πολύ καλή η κάμερα για σελφιε όχι. Καλύτερα υπομονή και να μαζεψεις λεφτά για το SE το οποίο έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερη αυτονομία. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Έχω μεταχειρισμένο το 5ς το είχα πάρει 150€ από φίλη μου. Πρώτον ΜΗΝ το αναβαθμίσετε σε ios 11! Η μπαταρία του είναι ήδη χάλια ( οκ είμαι όλη μέρα social media το φορτίζω 3 φορες και πήρα και powerbank)  . Σαν κινητό ναι αξίζει στα 100-150 το βρίσκεις εύκολα μτχ στις αγγελίες πουλάνε πολλοι. Είναι καλύτερο από οποιαδήποτε αντροιντ συσκευή στα 200-250€ δεν μου έχει κολλήσει ,η κάμερα του είναι πολύ καλή η κάμερα για σελφιε όχι. Καλύτερα υπομονή και να μαζεψεις λεφτά για το SE το οποίο έχει καλύτερη κάμερα και καλύτερη αυτονομία. 

Είναι καλύτερο από οποιαδήποτε Android συσκευή στα 200€-250€; Δηλαδή είναι καλύτερο από Galaxy S6, Galaxy S7; Σε τι;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

Είναι καλύτερο από οποιαδήποτε Android συσκευή στα 200€-250€; Δηλαδή είναι καλύτερο από Galaxy S6, Galaxy S7; Σε τι;

S7 με 250€ που έχει να πάω να πάρω ; Η μπαταρία του s6 απλά τραγική. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AggelosTz είπε

S7 με 250€ που έχει να πάω να πάρω ; Η μπαταρία του s6 απλά τραγική. 

Όσο τραγική είναι η μπαταρία του S6 άλλο τόσο είναι και του 5S, με την διαφορά ότι το S6 φορτίζει στον μισό χρόνο. Και εννοείται, πώς δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση ανάμεσα στις δύο συσκευές σε καμία κατηγορία. 

S7 έχουν παίξει μεταχειρισμένα στα 250€-300€.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

Όσο τραγική είναι η μπαταρία του S6 άλλο τόσο είναι και του 5S, με την διαφορά ότι το S6 φορτίζει στον μισό χρόνο. Και εννοείται, πώς δεν υπάρχει η παραμικρή σύγκριση ανάμεσα στις δύο συσκευές σε καμία κατηγορία. 

S7 έχουν παίξει μεταχειρισμένα στα 250€-300€.

χίλιες φορές μτχ ναυαρχίδα και ας είναι και μοντέλο προηγούμενων ετών  από καινούργιο midrange  στα ίδια λεφτά. :)) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...