Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το Γερμανικό Άμαζον:

https://www.amazon.de/gp/product/B0189APTZ8/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&tag=clrn-21&camp=1638&creative=6742&linkCode=as2&creativeASIN=B0134EW7G8&linkId=63e09fb7828982cabe7fd0d5b3f38c3f

Ωστόσο είναι προσωρινά εξαντλημένες.

Επεξ/σία από kdoumani
Ενημέρωση τίτλου
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάντως, να πω την κακία μου, είναι καλή περίπτωση αυτά τα out of stock που δε θα έρθουν ποτέ για να συνδυάζεις τα μεταφορικά, και όταν αποσταλούν τα υπόλοιπα που παρήγγειλες, τα συγκεκριμένα τα ακυρώνεις.

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε

πάντως, να πω την κακία μου, είναι καλή περίπτωση αυτά τα out of stock που δε θα έρθουν ποτέ για να συνδυάζεις τα μεταφορικά, και όταν αποσταλούν τα υπόλοιπα που παρήγγειλες, τα συγκεκριμένα τα ακυρώνεις.

Γίνεται αυτό? Και πότε σε αφήνει να ακυρώσεις? Αφού παραλάβεις το άλλο δέμα?

Δημοσ.

όχι, όταν κάνουν μερική αποστολή (αφού οι μνήμες είναι χωρίς στοκ), θα σε χρεώσουν μόνο για τα πράγματα που σου έστειλαν και κάποια αναλογία για τα μεταφορικά. Τότε, μπορείς όποτε θέλεις να ακυρώσεις τα υπόλοιπα με ένα κλικ. Πλέον δεν έχουν τρόπο να σε χρεώσουν τα υπόλοιπα μεταφορικά.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δωσανε εκτιμωμενη παραδοση 12 Μαρτη,για πεστε ρε παλικαρια αξιζει η τιμη?

Δεν μπορω να βρω την ιδια απο Ελλαδα για να συγκρινω.

Δημοσ.
13 hours ago, Ntinaras said:

Εχετε υποψιν σας, οτι οι μνημες πηραν επιτελους την κατιουσα...

παντως βλεπω ακομα 200αρια στις μνημες

Δημοσ.

Ρε παιδιά, σε κανένα μήνα θα δουμε αν όντως ξεκίνησε η πτώση τιμών, μη βιάζεστε. Σε 1 μήνα που θα τα έχουν διαθέσιμα, θα υπάρχουν σαφή δεδομένα για το αν θα συνεχιστεί η πτώση και πόσο απότομη θα είναι. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι τον Οκτώβρη περίπου θα δούμε 150 στις μνήμες. Οπότε ο καθένας κρίνει από τις ανάγκες του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...