Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, αγόρασα το κουτί "http://www.e-shop.gr/case-innovator-shell-1-black-half-transparent-p-PER.643942" και αφού εστησα τα πραγματα μέσα πήγα να βαλω τελευταιο το dvd-r.

Δυστυχως ομως δε χωράει να μπει ολο μεσα γιατι βρισκει επανω στη μητρική !!!!

Θα το δεχθουν επιστροφή ή μπορω να κανω κατι αλλο που δεν εχω κανει σωστα ;;;

Αν δειτε φωτογραφιες, εχει μονο μια θεση για οπτικο μεσο...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mclein είπε

προφανως !

55.jpg

77.jpg

Δεν μπορείς να κάνεις τπτ(ξενέρωσες νομίζω)δεν θα το δεχθούν θεωρώ στο eshop πίσω.

βγαίνει εξω απο το κουτί αρκετά

Δημοσ.

Γιατί να μην το δεχθούν, δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά. Δεν έβαλε δα και την EVGA SR2 μέσα, απλή ΑΤΧ μητρική είναι.

Έχουν υποχρέωση να το πάρουν πίσω.

Δημοσ.

ενταξει προφανως δεν ειναι καλα μελετημενο κουτι αλλα δεν νομιζω να δεχθουν επιστροφη ,θα σου πουν ανακοινωνουμε διαστασεις ,να μετραγες

Δημοσ.

Δέχεται drive bay και δεν αναφέρει περιορισμούς σε συμβατότητα με μητρική. Δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να έχεις πτυχίο πολιτικού μηχανικού για να το αγοράσεις.

mclein όλα τα φανάκια είναι βαλμένα ανάποδα, να ξερεις.

• Like 1
Δημοσ.

το ξερω για τα φαν οτι ειναι αναποδα απλα τα εβαλα οπως να ναι γτ ηταν μεσα στα ποδια μου στο εργαστηριο κ ηθελα να τον παω να τους το δειξω...

δυστυχως δεν το παιρνουν πισω κ να παρω καποιο αλλο γιατι δε φταινε αυτοι που δε χωραει το dvd-r !!!

Δημοσ.

πεστους οτι το κουτι στα χαρακτηριστικα του λεει οτι δεχεται atx μητρικη και επισης οτι εχει θεση για 5,25" drive

εγω το αγορασα βλεποντας οτι υποστηριζει αυτα τα χαρακτηριστικα 

απο την στιγμη που δεν ειναι χρηστικο με βαση τις προδιαγραφες και τα χαρακτηριστικα του που ανακοινωνονται στην σελιδα σας ,απαιτω αλλαγη η τα λεφτα μου πισω

• Like 1
Δημοσ.

με τα χιλια ζορια εβγαλαν τον τεχνικο απο το υπογειο κ ειπε θα το δει.

μου εδωσαν ενα χαρτι για ποιους λογους το αφηνω κ ζητω πιστωτικο, παραγγειλα ενα αλλο & ελπιζω να το δει ο μαστορας τους σημερα να στησουμε το εργαλειο σωστα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ολα τα κουτια inovvator γραφουν ποσες συσκευες υποστηριζουν. Ειναι το μονο κουτι που γραφει (και ενα των 25 euro):

Θέσεις περιφερειακών: 2 x 3.5", 2 x 2.5".

Επεξ/σία από boombastik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...