mclein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα, αγόρασα το κουτί "http://www.e-shop.gr/case-innovator-shell-1-black-half-transparent-p-PER.643942" και αφού εστησα τα πραγματα μέσα πήγα να βαλω τελευταιο το dvd-r. Δυστυχως ομως δε χωράει να μπει ολο μεσα γιατι βρισκει επανω στη μητρική !!!! Θα το δεχθουν επιστροφή ή μπορω να κανω κατι αλλο που δεν εχω κανει σωστα ;;; Αν δειτε φωτογραφιες, εχει μονο μια θεση για οπτικο μεσο...
mclein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 δε βρισκει στον ανεμιστηρα αλλα στη μητρική !!!!
coolerman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το προστατευτικό πορτάκι το αφαίρεσες;; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από coolerman
coolerman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, mclein είπε προφανως ! Δεν μπορείς να κάνεις τπτ(ξενέρωσες νομίζω)δεν θα το δεχθούν θεωρώ στο eshop πίσω. βγαίνει εξω απο το κουτί αρκετά
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Γιατί να μην το δεχθούν, δεν ανταποκρίνεται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά. Δεν έβαλε δα και την EVGA SR2 μέσα, απλή ΑΤΧ μητρική είναι. Έχουν υποχρέωση να το πάρουν πίσω.
what_if Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 ενταξει προφανως δεν ειναι καλα μελετημενο κουτι αλλα δεν νομιζω να δεχθουν επιστροφη ,θα σου πουν ανακοινωνουμε διαστασεις ,να μετραγες
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δέχεται drive bay και δεν αναφέρει περιορισμούς σε συμβατότητα με μητρική. Δεν γράφει πουθενά ότι πρέπει να έχεις πτυχίο πολιτικού μηχανικού για να το αγοράσεις. mclein όλα τα φανάκια είναι βαλμένα ανάποδα, να ξερεις. 1
what_if Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 εγω πιστευω οτι εχει δικιο ,απλα γραφω τι πιθανως θα ισχυριστουν στο eshop
mclein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 το ξερω για τα φαν οτι ειναι αναποδα απλα τα εβαλα οπως να ναι γτ ηταν μεσα στα ποδια μου στο εργαστηριο κ ηθελα να τον παω να τους το δειξω... δυστυχως δεν το παιρνουν πισω κ να παρω καποιο αλλο γιατι δε φταινε αυτοι που δε χωραει το dvd-r !!!
Sheogorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Φταίει ο κατασκευαστής που μάντεψε ποιος τον αντιπροσωπεύει στην μεταξύ σας συναλλαγή. Το eshop. 1
what_if Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 πεστους οτι το κουτι στα χαρακτηριστικα του λεει οτι δεχεται atx μητρικη και επισης οτι εχει θεση για 5,25" drive εγω το αγορασα βλεποντας οτι υποστηριζει αυτα τα χαρακτηριστικα απο την στιγμη που δεν ειναι χρηστικο με βαση τις προδιαγραφες και τα χαρακτηριστικα του που ανακοινωνονται στην σελιδα σας ,απαιτω αλλαγη η τα λεφτα μου πισω 1
mclein Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 με τα χιλια ζορια εβγαλαν τον τεχνικο απο το υπογειο κ ειπε θα το δει. μου εδωσαν ενα χαρτι για ποιους λογους το αφηνω κ ζητω πιστωτικο, παραγγειλα ενα αλλο & ελπιζω να το δει ο μαστορας τους σημερα να στησουμε το εργαλειο σωστα...
boombastik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) σε ολα τα κουτια inovvator γραφουν ποσες συσκευες υποστηριζουν. Ειναι το μονο κουτι που γραφει (και ενα των 25 euro): Θέσεις περιφερειακών: 2 x 3.5", 2 x 2.5". Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από boombastik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα