ZahosDoganos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Πρόσφατα πήρα το Corsair Rm 550x και παρατήρησα εναν θόρυβο οταν είναι under load (τον κάνει και σε idle αλλα ανύπαρκτος σχεδόν τελείως). Ο θόρυβος δεν έιναι απο το φαν μιας και δεν γυρνάει. Έχω ένα λινκ παρακάτω που κατέγραψα τον ήχο με το κινητό ( μπορεί να ακούγεται πολύ έντονα μιας και το ειχα κολλητά σχεδον πανω στο τροφοδοτικό ). Αν μπορείτε ακούστε τον να μου πειτε μια γνώμη.. είναι ελλάτωμα? https://drive.google.com/open?id=1_pVi6NISr9MGNYDpwQqRmdEjGvbA0KKT
Manjaro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αν απενεργοποιήσεις όλες τις ρυθμίσεις στο bios που έχουν να κάνουν με την εξοικονόμηση ενέργειας συνεχίζει να κάνει αυτό τον θόρυβο;
ZahosDoganos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Manjaro είπε Αν απενεργοποιήσεις όλες τις ρυθμίσεις στο bios που έχουν να κάνουν με την εξοικονόμηση ενέργειας συνεχίζει να κάνει αυτό τον θόρυβο; Για να δούμε πρέπει να το τεσταρω.. άντε να βρω τις ρυθμίσεις αυτές τώρα, δεν με λες και guru όσον αφορά το bios
Manjaro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 ε ψάξε και στο google ονομαμητρικής bios powersaving setting bios power states bio hibernation bios green power σου έρθει βάλτο και δες τις εικόνες. στο κουτί της μητρικής θα έχει καμια τέτοια εικόνα (αν έχει τέτοιες ρυθμίσεις) δες εκει πως τις ονομάζει.
ZahosDoganos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Manjaro είπε ε ψάξε και στο google ονομαμητρικής bios powersaving setting bios power states bio hibernation bios green power σου έρθει βάλτο και δες τις εικόνες. στο κουτί της μητρικής θα έχει καμια τέτοια εικόνα (αν έχει τέτοιες ρυθμίσεις) δες εκει πως τις ονομάζει. Μια ρύθμιση epu power saving mode που έχει την έχω απενεργοποιημένη πάντως και κάνει τον θόρυβο
Manjaro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 ψάξε και για αυτές ERP C1E and EIST Επίσης τσέκαρε αν κάνει τον ήχο αν bootάρεις σε safemode Αν συνεχίζει τότε στείλτο πίσω (rma) για καινούργιο
ZahosDoganos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Manjaro είπε ψάξε και για αυτές ERP C1E and EIST Επίσης τσέκαρε αν κάνει τον ήχο αν bootάρεις σε safemode Αν συνεχίζει τότε στείλτο πίσω (rma) για καινούργιο Μου έφτιαξες το βράδυ 1
Manjaro Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αν σταματήσει τότε κάνε το ανάποδο.. ενεργοποίησε ένα ένα ότι απενεργοποιησες μέχρι να το ακούσεις πάλι έτσι θα ξέρεις τι φταίει και αν δεν σαρέσει τότε βρες πρώτα να τι ειναι να δούμε αν γίνεται κάτι αλλο αλλιώς στείλτο πίσω και παρακάλω να το πάρουν για να γλυτώσεις ταλαιπωρία σε περίπτωση άρνησης RMA δοκίμασε το τροφοδοτικό σε άλλο σύστημα και δες αν κάνει τον ίδιο θόρυβο. 2
ZahosDoganos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Manjaro είπε Αν σταματήσει τότε κάνε το ανάποδο.. ενεργοποίησε ένα ένα ότι απενεργοποιησες μέχρι να το ακούσεις πάλι έτσι θα ξέρεις τι φταίει και αν δεν σαρέσει τότε βρες πρώτα να τι ειναι να δούμε αν γίνεται κάτι αλλο αλλιώς στείλτο πίσω και παρακάλω να το πάρουν για να γλυτώσεις ταλαιπωρία σε περίπτωση άρνησης RMA δοκίμασε το τροφοδοτικό σε άλλο σύστημα και δες αν κάνει τον ίδιο θόρυβο. Μια χαρά το κάνει και σε safe mode Όλα αυτά εν μέσω δουλειάς με κάνουν να θέλω να το σπάσω όχι RMA
coolerman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε Πρόσφατα πήρα το Corsair Rm 550x και παρατήρησα εναν θόρυβο οταν είναι under load (τον κάνει και σε idle αλλα ανύπαρκτος σχεδόν τελείως). Ο θόρυβος δεν έιναι απο το φαν μιας και δεν γυρνάει. Έχω ένα λινκ παρακάτω που κατέγραψα τον ήχο με το κινητό ( μπορεί να ακούγεται πολύ έντονα μιας και το ειχα κολλητά σχεδον πανω στο τροφοδοτικό ). Αν μπορείτε ακούστε τον να μου πειτε μια γνώμη.. είναι ελλάτωμα? https://drive.google.com/open?id=1_pVi6NISr9MGNYDpwQqRmdEjGvbA0KKT Δέν έχει πρόβλημα,μην ξεχνάς λαμβάνει και τροφοδοτεί με ρευμα,ειναι φυσιολογικό. 1
ZahosDoganos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 25 λεπτά πριν, coolerman είπε Δέν έχει πρόβλημα,μην ξεχνάς λαμβάνει και τροφοδοτεί με ρευμα,ειναι φυσιολογικό. Μμμμ λες ε... Με συμφέρει να συμφωνήσω μαζί σου Αυτό με το ανεμηστιρακι που δεν γυρνάει ποτέ δεν μπορώ να το καταλάβω.. ξέρω ότι όταν δεν καταναλώνει το σύστημα έχει το zero ROM mode Αλλά δοκίμασα prime 95 ανοιχτό μαζί με unengine valley (κάπως έτσι) για 40 λεπτά τίποτα το φαν (ραιζεν 1700χ κ gtx750ti).. από θερμοκρασία ήταν ζεστό όχι καυτό βέβαια
coolerman Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε Μμμμ λες ε... Με συμφέρει να συμφωνήσω μαζί σου Αυτό με το ανεμηστιρακι που δεν γυρνάει ποτέ δεν μπορώ να το καταλάβω.. ξέρω ότι όταν δεν καταναλώνει το σύστημα έχει το zero ROM RPM mode Αλλά δοκίμασα prime 95 ανοιχτό μαζί με unengine valley (κάπως έτσι) για 40 λεπτά τίποτα το φαν (ραιζεν 1700χ κ gtx750ti).. από θερμοκρασία ήταν ζεστό όχι καυτό βέβαια RPM mode όταν ζοριστεί(40%)θα πάρει "μπρός" ,έτσι λειτουργούν! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από coolerman 1
ZahosDoganos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, coolerman είπε RPM mode όταν ζοριστεί,θα πάρει "μπρός" ,έτσι λειτουργούν! ROM έγραψα ε? χαχα α ρε οτοκορεκτορα. Εμ πόσο ακόμα να ζοριστει να το βάλω να τροφοδοτήσει το AC θέλει..? πάντως στο boot γυρνάει κανονικά άρα πρόβλημα δεν έχει λογικά Μάλιστα οκ, ελπίζω να μην υπάρχει θέμα. Θα δείξει βέβαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα