Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα το Corsair Rm 550x και παρατήρησα εναν θόρυβο οταν είναι under load (τον κάνει και σε idle αλλα ανύπαρκτος σχεδόν τελείως). Ο θόρυβος δεν έιναι απο το φαν μιας και δεν γυρνάει. Έχω ένα λινκ παρακάτω που κατέγραψα τον ήχο με το κινητό ( μπορεί να ακούγεται πολύ έντονα μιας και το ειχα κολλητά σχεδον πανω στο τροφοδοτικό ). Αν μπορείτε ακούστε τον να μου πειτε μια γνώμη.. είναι ελλάτωμα?

https://drive.google.com/open?id=1_pVi6NISr9MGNYDpwQqRmdEjGvbA0KKT

Δημοσ.

Αν απενεργοποιήσεις όλες τις ρυθμίσεις στο bios που έχουν να κάνουν με την εξοικονόμηση ενέργειας συνεχίζει να κάνει αυτό τον θόρυβο; 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Manjaro είπε

Αν απενεργοποιήσεις όλες τις ρυθμίσεις στο bios που έχουν να κάνουν με την εξοικονόμηση ενέργειας συνεχίζει να κάνει αυτό τον θόρυβο; 

Για να δούμε πρέπει να το τεσταρω.. άντε να βρω τις ρυθμίσεις αυτές τώρα, δεν με λες και guru όσον αφορά  το bios :P

Δημοσ.

ε ψάξε και στο google ονομαμητρικής bios powersaving setting 

bios power states

bio hibernation 

bios green power σου έρθει βάλτο :P και δες τις εικόνες. 

στο κουτί της μητρικής θα έχει καμια τέτοια εικόνα (αν έχει τέτοιες ρυθμίσεις) δες εκει πως τις ονομάζει. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Manjaro είπε

ε ψάξε και στο google ονομαμητρικής bios powersaving setting 

bios power states

bio hibernation 

bios green power σου έρθει βάλτο :P και δες τις εικόνες. 

στο κουτί της μητρικής θα έχει καμια τέτοια εικόνα (αν έχει τέτοιες ρυθμίσεις) δες εκει πως τις ονομάζει. 

Μια ρύθμιση epu power saving mode που έχει την έχω απενεργοποιημένη πάντως και κάνει τον θόρυβο

Δημοσ.

ψάξε και για αυτές ERP C1E and EIST

Επίσης τσέκαρε αν κάνει τον ήχο αν bootάρεις σε safemode 

Αν συνεχίζει τότε στείλτο πίσω (rma) για καινούργιο

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Manjaro είπε

ψάξε και για αυτές ERP C1E and EIST

Επίσης τσέκαρε αν κάνει τον ήχο αν bootάρεις σε safemode 

Αν συνεχίζει τότε στείλτο πίσω (rma) για καινούργιο

Μου έφτιαξες το βράδυ :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Αν σταματήσει τότε κάνε το ανάποδο.. ενεργοποίησε ένα ένα ότι απενεργοποιησες μέχρι να το ακούσεις πάλι έτσι θα ξέρεις τι φταίει και αν δεν σαρέσει τότε βρες πρώτα να τι ειναι να δούμε αν γίνεται κάτι αλλο αλλιώς στείλτο πίσω και παρακάλω να το πάρουν :P 

για να γλυτώσεις ταλαιπωρία σε περίπτωση άρνησης RMA δοκίμασε το τροφοδοτικό σε άλλο σύστημα και δες αν κάνει τον ίδιο θόρυβο. 

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Manjaro είπε

Αν σταματήσει τότε κάνε το ανάποδο.. ενεργοποίησε ένα ένα ότι απενεργοποιησες μέχρι να το ακούσεις πάλι έτσι θα ξέρεις τι φταίει και αν δεν σαρέσει τότε βρες πρώτα να τι ειναι να δούμε αν γίνεται κάτι αλλο αλλιώς στείλτο πίσω και παρακάλω να το πάρουν :P 

για να γλυτώσεις ταλαιπωρία σε περίπτωση άρνησης RMA δοκίμασε το τροφοδοτικό σε άλλο σύστημα και δες αν κάνει τον ίδιο θόρυβο. 

Μια χαρά το κάνει και σε safe mode :lol:

Όλα αυτά εν μέσω δουλειάς με κάνουν να θέλω να το σπάσω όχι RMA 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ZahosDoganos είπε

Πρόσφατα πήρα το Corsair Rm 550x και παρατήρησα εναν θόρυβο οταν είναι under load (τον κάνει και σε idle αλλα ανύπαρκτος σχεδόν τελείως). Ο θόρυβος δεν έιναι απο το φαν μιας και δεν γυρνάει. Έχω ένα λινκ παρακάτω που κατέγραψα τον ήχο με το κινητό ( μπορεί να ακούγεται πολύ έντονα μιας και το ειχα κολλητά σχεδον πανω στο τροφοδοτικό ). Αν μπορείτε ακούστε τον να μου πειτε μια γνώμη.. είναι ελλάτωμα?

https://drive.google.com/open?id=1_pVi6NISr9MGNYDpwQqRmdEjGvbA0KKT

Δέν έχει πρόβλημα,μην ξεχνάς λαμβάνει και τροφοδοτεί με ρευμα:P,ειναι φυσιολογικό.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, coolerman είπε

Δέν έχει πρόβλημα,μην ξεχνάς λαμβάνει και τροφοδοτεί με ρευμα:P,ειναι φυσιολογικό.

Μμμμ λες ε... Με συμφέρει να συμφωνήσω μαζί σου :lol::lol::lol:

Αυτό με το ανεμηστιρακι που δεν γυρνάει ποτέ δεν μπορώ να το καταλάβω.. ξέρω ότι όταν δεν καταναλώνει το σύστημα έχει το  zero ROM mode 

Αλλά δοκίμασα prime 95 ανοιχτό μαζί με unengine valley (κάπως έτσι) για 40 λεπτά τίποτα το φαν (ραιζεν 1700χ κ gtx750ti).. από θερμοκρασία ήταν ζεστό όχι καυτό βέβαια  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Μμμμ λες ε... Με συμφέρει να συμφωνήσω μαζί σου :lol::lol::lol:

Αυτό με το ανεμηστιρακι που δεν γυρνάει ποτέ δεν μπορώ να το καταλάβω.. ξέρω ότι όταν δεν καταναλώνει το σύστημα έχει το  zero ROM RPM mode :P

Αλλά δοκίμασα prime 95 ανοιχτό μαζί με unengine valley (κάπως έτσι) για 40 λεπτά τίποτα το φαν (ραιζεν 1700χ κ gtx750ti).. από θερμοκρασία ήταν ζεστό όχι καυτό βέβαια  

RPM mode

όταν ζοριστεί(40%)θα πάρει "μπρός" :P,έτσι λειτουργούν!

Επεξ/σία από coolerman
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, coolerman είπε

RPM mode

όταν ζοριστεί,θα πάρει "μπρός" :P,έτσι λειτουργούν!

ROM έγραψα ε? :rolleyes: χαχα α ρε οτοκορεκτορα.

Εμ πόσο ακόμα να ζοριστει να το βάλω να τροφοδοτήσει το AC θέλει..? πάντως στο boot γυρνάει κανονικά άρα πρόβλημα δεν έχει λογικά 

Μάλιστα οκ, ελπίζω να μην υπάρχει θέμα. Θα δείξει βέβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...